• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen Kullanan Bayanlar Buraya....

haklısın canım olacağı varsa da olmayacak düşünmekten :D
yarın 17. günüm olacak mutlaka gideceğim, sen gaza getirmesen vallahi kesmiştim ümidimi, Allah razı olsun senden canım
doktorum aslında çok iyidir ama umutsuz konuştu resmen, dedi ki bellki ki klomen seni kesmeyecek dedi, halbuki iki günde 1mm büyüyordu yumoşcuğum
acaba kalitesini mi beğenmedi de öyle dedi bilmiyorum, yarın anlarız

Git git benim yumoslar buyumedi ben kesmedim bu ay umudumu dr olabilir dedi hem kismet sen elinden geleni yap

herkese merhaba :) bu ay ilk defa klomenle yumurta takibim oldu. 15. günde solda 18mm sağda 16 ve 15mm civarlarında 3-4 adet yumurtalarım gelişti. çatlatma iğnesi oldum ve doktor tam 36 saat sonra ilişkiye girmemiz gerektiğini söyledi. heyecanla bekliyorum bakalım neler olacak :)

normalde kaç adet yumurtanın gelişmesi gerekiyor? bilen varsa yazabilir mi?

teşekkürler..

canım tecrübelerini paylaştığın için çok teşekkürler, benim 14.günümde 16,1 mm idi. doktorum hiç beğenmedi :( belki de yumurta kalitem kötüdür diye düşündüm ben de neden beğenmedi bilmiyorum

yarın da c.tesi doktorum orada olur mu acaba bilemiyorum, bana umudunu kes de demedi ama için rahat edecekse de gel bakalım yine demişti, çağırmadı tam aslında ben de bozuldum işte, zaten yumyumlarımı da beğenmedi :( belki yarın arar giderim 17. günüm yarın, gitsem mi acaba??
gitmek istemiyorum ya moralimi çökertiyor geliyorum eve mort olmuş bir şekilde :(:(

hmm fenada diilmiş aslında belki geç yumurtluyosan büyürdü dahaa :26: bak benim 18.günümde gittiğimde büyümüştü 20.günümdede çatlamış oldu işte vaz geçme öyle hemen :34:

Sagol canim adet olunca deniyim ben once baslamiyim ya bebek varsa zarar verir dimi olmadigindan emin olunca baslarim benim icime bu ay bebek gelcek gibi doguyo bu olumsuzluklara rahmen kasiklarima ara ara bicak batiyomus gibi oluyo ve goguslerim sizliyo akimtimda devam ediyo sebebini anliyamadim gecen aydan bebek olsa kan testinde cikardi adet olmazdim ve muanedeyumurtaliklara bakarken gorunurdu acaba 1 aylik
Hamilelerin yumurtaliklari gelisiyomu ki off mucize bekliyorum

cnm inşallah dedıgın gıbıdırr hamılesındır sen bılırsın bekle adet olana kadar o zaman ama ıncır suyunun bebege hıc bır zararı olmaz taabı bu bnm gorusumm :))

mrb canım çok güzel paylaşmışsın bende çıktısını alıcam şimdi ama ben nette bi yerde ilaç kullanıyorsanız kür yapmayın gibi bişey okumuştum dr uma sorucam bakim bu kürleri yap derse yapıcam

tatlı ben adetlıyken ıncır kurunu uyguladım klomene basladıgım zaman sabahları ıncır cevız fındık ve bı bardak sut ıctım veee gercekten yaradııı :DDD adetınmın 12. gunu dr ye gıttım yumurtalarımm 14mm bugun yanı 15. gun gıttım ve yumurtalarım 21 mm olmus 3 gunde cook şükürrr klmen kullanırken ıncır yemenın zararı olmaz bence bız sey yapıyoruz bu ıncırı amac ıcın kullanınca ılac kullanırken zararı olurmu dıye dusunuyoruzz ama bısey olmaz hepi sonu incirr :)

cnm inşallah dedıgın gıbıdırr hamılesındır sen bılırsın bekle adet olana kadar o zaman ama ıncır suyunun bebege hıc bır zararı olmaz taabı bu bnm gorusumm :))

Sogan kurude var bakalim birinden birini yapicam diger sayfada bir arkadas sogan kuruyle hamile kalmis

Sogan kurude var bakalim birinden birini yapicam diger sayfada bir arkadas sogan kuruyle hamile kalmis

Aklını karıstırmak ıstemem kararı sen ver burda bı topıkte okudum hatırladıgım kadarıyla bayanın bırı yummurta takıbınde sogan kuru yapmıs kıste donusmus sende oku bı ıstersen forumlara bak gorursunn...

Aklını karıstırmak ıstemem kararı sen ver burda bı topıkte okudum hatırladıgım kadarıyla bayanın bırı yummurta takıbınde sogan kuru yapmıs kıste donusmus sende oku bı ıstersen forumlara bak gorursunn...

Evet baslikda gordum ayrintili bakmadim da neyse daha adetime cok var bekliyelim bakalim sen ne yaptin

Evet baslikda gordum ayrintili bakmadim da neyse daha adetime cok var bekliyelim bakalim sen ne yaptin

gıttım cnm ben bugun catlatmaa ıgnesı oldum sabah 11 de yarın gece 11 de calışma varr :DDD inş.. bebeğimm beni fazla bekletmeden gelırr ... daha fazla hasret kalmak ıstemıyorum kuzumaa ... bıde progestan verdı bebegın dusmemesı ıcın

herkese merhaba :) bu ay ilk defa klomenle yumurta takibim oldu. 15. günde solda 18mm sağda 16 ve 15mm civarlarında 3-4 adet yumurtalarım gelişti. çatlatma iğnesi oldum ve doktor tam 36 saat sonra ilişkiye girmemiz gerektiğini söyledi. heyecanla bekliyorum bakalım neler olacak :)

teşekkürler..

canım aynı uygulamayı bende oldum adetimin 5.günü klomen kullandım 2 gün sonra dr gittım baktı etti 2 tane 16mm sagda yumiş vardı ertesi gün tekrer gittim 19mm olmuş iplik inceliginde çatlatma ignesini yaptı acımadı ama klomen kist yapıyomuş onu ögrendim. 1 hafta sonra gel dedi kan testinden progesteron a baktı sonuç38,89 çok güzel dedi bundan sonra allaha kalmış dedi:)

soruna cvp vereyim evet yumurtlama önemli ama önemli olan yumurta sayısı degilde bana göre spermlerin hareketli olup yumişleri döllemesi artık bende adet olmama 7 gün var olmazsa artık hayırlısı ,iişallah herkesin allah gonlune gore versin:18:

gıttım cnm ben bugun catlatmaa ıgnesı oldum sabah 11 de yarın gece 11 de calışma varr :DDD inş.. bebeğimm beni fazla bekletmeden gelırr ... daha fazla hasret kalmak ıstemıyorum kuzumaa ... bıde progestan verdı bebegın dusmemesı ıcın
İyi hadi hayirlisi canim calismalari aksatma sakin dikkatli ol agir falanda kaldirma yat

ya kızlar catlatma ıgnesınden sonra kac kere ve ne aralıklarla ılışkı olucak bılen var mı bana dr sadece 36 saar sonra ılışkı dedı sonrası onemlı mı acaba devam edıcek mıyızz anlayamadım ya

ya kızlar catlatma ıgnesınden sonra kac kere ve ne aralıklarla ılışkı olucak bılen var mı bana dr sadece 36 saar sonra ılışkı dedı sonrası onemlı mı acaba devam edıcek mıyızz anlayamadım ya
Canim sen iliskiden sonra kaldirma dikkatli ol kafani karistirmak istemem benim dr gecen ay pzrt igne vurdu sali carsamba iliski dedi saat vermedi bence sonraki gunlerde gun asiri git derim ben.

Git git benim yumoslar buyumedi ben kesmedim bu ay umudumu dr olabilir dedi hem kismet sen elinden geleni yap
haklısın canım, aradım doktorum hastanedeymiş, bugün gidiyorum size de mutlaka kaç mm olmuş yazacağım

teşekkürler..
canım bir yumurta bile yeter, ama tabii ne kadar yumurta o kadar şans.. hatta çoğul gebelik bile olabilir, hakkında hayırlısı olsun canım heyecanını anlayabiliyorum, benim de bugün 17. günüm tekrar bakacak doktorum kaç mm olmuş diye, en son 14. günümde 16,1 mm idi, umarım büyümüştür de ben de iğnemi olup gelirim senin gibi yaşarım heyecanımı :16:

hmm fenada diilmiş aslında belki geç yumurtluyosan büyürdü dahaa :26: bak benim 18.günümde gittiğimde büyümüştü 20.günümdede çatlamış oldu işte vaz geçme öyle hemen :34:
haklısın tatlım inşallah benim de öyle olur bugün neler diyecek doktor bakalım

Back