- 8 Ocak 2013
- 8.579
- 115
- 363
bi kaç ay öncesinde drum renkli ulturasyon istemisti randevum dündü orda cıktı
ee peki ne yapcaksın adet olunca gider belki yada ilac falanmı kullancaksın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi kaç ay öncesinde drum renkli ulturasyon istemisti randevum dündü orda cıktı
ben hamilelikden şüphelenip sevinirken drum 7cm kistin olmus diyince şok oldum zor tuttum kendimi ağlamamak için ama o gayet sakindi.önemli birşey olmadığını adete kadar eriyebileceğini erimezsede 1ay dkh kullanmam gerektiğini söyledi adetimin 1. yada 2.günü bekliyo beni
inşallah bakalım dün gelir gelmez civanpercemi aslanpencesi cayına basladım tekrar inş söker atar
kızlar merhaba klomen kullandım 16 gün oldu kasıklarımda sancılarım olmuştu bugünde çok kötüyüm sanki regl gibiyim. ama değilim sizede böyle oldumu çok tuafım yardımcı olun bana lütfen
ben hamilelikden şüphelenip sevinirken drum 7cm kistin olmus diyince şok oldum zor tuttum kendimi ağlamamak için ama o gayet sakindi.önemli birşey olmadığını adete kadar eriyebileceğini erimezsede 1ay dkh kullanmam gerektiğini söyledi adetimin 1. yada 2.günü bekliyo beni
anladım canım, ben de 27 yaşındayım, benim de beş ay oldu, ben de sabırsızlıkla klomen kullanmayı bekliyorum ama doktorum yaşın küçük ve daha 5 ay olmuş aceleci davranma diyerek klomene başlatmak istemiyor, kendiliğimden kalabileceğime inanıyor, klomenin olumsuz yan etkileri mi var acaba diye tereddüt ediyorum. ama sanırım kafama taktığım için yumurtalıklarımın çalışma şekli iyice değişti. O yüzden senin hikayeni merak ettim. Canım burdan sonucu mutlaka yaz olur mu?? bu arada istanbuldaysan doktorundan memnun musun özelden yazabilir misin, İnşallah hayırlısı olsun hakkında, güzel haberler verirsin :))
canım bir şey soracağım çatlatma iğnesi olmamış mıydın? nasıl 7 cm oldu yani 5 günlük kullanım sonrası mı oldu hemen bu 7cm'lik kist?
kaçıncı günde farkedildi?
doktorun haklı canım bence biraz daha bekle. normal takip de yaptırdın mı sen?
klomenin yan etkisi olabiliyor yani yumurta büyüyüp çatlamayıp kiste dönüşebiliyor.
(maalesef özel mesaj yazamıyorum mesaj sayımdan dolayı sanırım. Ama mutlaka sonucu buradan paylaşırım :) )
kızlar merhaba klomen kullandım 16 gün oldu kasıklarımda sancılarım olmuştu bugünde çok kötüyüm sanki regl gibiyim. ama değilim sizede böyle oldumu çok tuafım yardımcı olun bana lütfen
canım üzme kendini, zamanı değilmiş, bir dahaki maçlara bakacağız artıkveee mutsuz son bugün tahlil yaptırmayı düşünürken dün adet oldummm
adetimin 26. günü, 10 gündür kasık ağrım var ağrıyı geçtim, bıçak saplanması şeklinde oluyor sabahları, yataktan kalkamasıdım oluyor, sanıyorum ki klomen yaptı
ama o ağrıları yapan klomen aynı zamanda yumurtlattı beni 22. günümde, doktorum tespit etti ovulasyonu, çatlama iğnesiz hemde
ağrılara değer herhalde yumurtlamak :) bir pkolu olarak en azından zamanında adet olacağım hamile olmasam bile ona seviniyorum :)
canım üzme kendini, zamanı değilmiş, bir dahaki maçlara bakacağız artık
Bendede Pco var canımmm ilaçsız 28 günde bir adet oldum soğanlı sumak kürü ile doktorum şaşırdı. inşallah gebe kalırız :))