• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen Kullanan Bayanlar Buraya....

ya kızlar catlatma ıgnesınden sonra kac kere ve ne aralıklarla ılışkı olucak bılen var mı bana dr sadece 36 saar sonra ılışkı dedı sonrası onemlı mı acaba devam edıcek mıyızz anlayamadım ya

ayşeeeee, mutlaka devam edin tatlım ne olur ne olmaz, belli olmaz bu yumyumlara güven olmaz :D

canım aynı uygulamayı bende oldum adetimin 5.günü klomen kullandım 2 gün sonra dr gittım baktı etti 2 tane 16mm sagda yumiş vardı ertesi gün tekrer gittim 19mm olmuş iplik inceliginde çatlatma ignesini yaptı acımadı ama klomen kist yapıyomuş onu ögrendim. 1 hafta sonra gel dedi kan testinden progesteron a baktı sonuç38,89 çok güzel dedi bundan sonra allaha kalmış dedi:)

soruna cvp vereyim evet yumurtlama önemli ama önemli olan yumurta sayısı degilde bana göre spermlerin hareketli olup yumişleri döllemesi artık bende adet olmama 7 gün var olmazsa artık hayırlısı ,iişallah herkesin allah gonlune gore versin:18:

inşallah iyi haberlerini görürüm burdan :) bana kan testi için gel demedi ama normal adetime 10 gün var zaten.
klomen kist evet yapabilir yani yumurta çok büyürse kontrolsüz olarak ve çatlatılmazsa kiste dönüşüyor diye biliyorum. ama 2 günde bir takip ettik çok şükür problem olmadı.
10 gün bekleyeceğim bakalım :)

haklısın canım, aradım doktorum hastanedeymiş, bugün gidiyorum size de mutlaka kaç mm olmuş yazacağım

canım bir yumurta bile yeter, ama tabii ne kadar yumurta o kadar şans.. hatta çoğul gebelik bile olabilir, hakkında hayırlısı olsun canım heyecanını anlayabiliyorum, benim de bugün 17. günüm tekrar bakacak doktorum kaç mm olmuş diye, en son 14. günümde 16,1 mm idi, umarım büyümüştür de ben de iğnemi olup gelirim senin gibi yaşarım heyecanımı :16:

haklısın tatlım inşallah benim de öyle olur bugün neler diyecek doktor bakalım

inşallah büyümüştür canım :16::16:

canım aynı uygulamayı bende oldum adetimin 5.günü klomen kullandım 2 gün sonra dr gittım baktı etti 2 tane 16mm sagda yumiş vardı ertesi gün tekrer gittim 19mm olmuş iplik inceliginde çatlatma ignesini yaptı acımadı ama klomen kist yapıyomuş onu ögrendim. 1 hafta sonra gel dedi kan testinden progesteron a baktı sonuç38,89 çok güzel dedi bundan sonra allaha kalmış dedi:)

soruna cvp vereyim evet yumurtlama önemli ama önemli olan yumurta sayısı degilde bana göre spermlerin hareketli olup yumişleri döllemesi artık bende adet olmama 7 gün var olmazsa artık hayırlısı ,iişallah herkesin allah gonlune gore versin:18:

canım sen istanbul'da mısın? hangi hastaneye-doktora gidiyorsun?
doktorun ilgili epey sanırım da merak ettim. aklımda bulunsun yani senin için sakıncası yoksa :)

inşallah büyümüştür canım :16::16:

canım 21mm olmuş :16:
şimdi özeti yazayım da klomen kullanan pkolulara ışık olsun
adetin 5. günü günde iki doz 5 gün klomen içtim
adetimin
12. günü 15mm
14. günü 16,1 mm
17.günü 21 mm
doktor çatlatmayalım bakalım kendi kendine çatlıyordur belki dedi, bakalım kızlar şimdilik gün aşırı ilişkileri değerlendirip adetimi bekleyeceğim :16:
umarım işe yarar :D

Son düzenleme:
selam bende bugün doktora gittm ve klomen verdi.. günde 1 tane günün gecerse test yaptır dedi ::)
ben 28 günde bir adet gören biriyim muayenede cok iyi dedi ama ben yurtdışında olacam kontole gitmicem yani bir sorun cıkarmı acaba

adetimin
12. günü 15mm
14. günü 16,1 mm
17.günü 21 mm
doktor çatlatmayalım bakalım kendi kendine çatlıyordur belki dedi, bakalım kızlar şimdilik gün aşırı ilişkileri değerlendirip adetimi bekleyeceğim :16:
cok sevindim canim bak bosuna moralini bozmussun hadi hayirlisi gun asiriya basla aksatma

ayşeeeee, mutlaka devam edin tatlım ne olur ne olmaz, belli olmaz bu yumyumlara güven olmaz :D

aynenn cnmm :D ben degerlendırıcmm inşallah ALLAHIMM cablarımızı boşa cıkarmazz ilk aydan verırı yavrumu bana dun gece heyecandan mı neydn bılemıyorum amaa kac kere uyandm... ve her kalkıp uyudugumda aynı ruyayı gordum cok garıbıme gıttı gecenın bı yarısı aglamamak ııcın zor tuttum kendımı cok kotu bıde acayıp uyumusun ogleden sonra 2 de kalktmm :)) ve ruyamda hep bebek gordum hep hemde erkek :) inş. ruyalarım cıkar inş. şuandada o kadar sancım var kı sol taraftan adım attıkca bıcak saplıyolar sankiii

bende klomen kullandım şubatın 8 inde 21 günüm olucak sabah erkenden doktora gidicem hayırlısı

Merhaba kizlar benim kasiklarimda agri karnimda agri belimde agri goguslerimde kasinti var hamile olasilgim cok dusuk yani yok bat 8 de niye olur boyle fikri olan varmi?

Merhaba kizlar benim kasiklarimda agri karnimda agri belimde agri goguslerimde kasinti var hamile olasilgim cok dusuk yani yok bat 8 de niye olur boyle fikri olan varmi?

cnm ıgne yapabılıyomus kullandıgın ılaclar varsa onlarda yapar

adetimin
12. günü 15mm
14. günü 16,1 mm
17.günü 21 mm

aa ne güzel büyümüüş :46: ben yerinde olsam şansa bırakmazdım ki bırakmamıştımda 20 milimdi benimkide ben iğne istemiştim vurulmuştum keşke vurulsaydın sende canım yaa bu fırsatı kaçırdığına pişman olma sonra :26::20: neyse inşallah güzel haberlerini alırız seninde bu ay darısı başına canım :16::34:

adetimin
12. günü 15mm
14. günü 16,1 mm
17.günü 21 mm

canım doktorunla tekrar bir görüş bence çatlatma iğnesi yaptırmak daha garanti oluyor..

Son düzenleme:
arkadaşlar progesterone hormonun düşüklüğünde mi klomen kullanılıyor bende test yaptırdım 21. gün 5,94 çıktı bende klomen kullanacağım acaba doktora adetin 3. günü gidecem ???

bana kimse neden cevap vermedi :( yardım bekliyorum

bana kimse neden cevap vermedi :( yardım bekliyorum

İlk sorunun cvp bilmiyorum klomen icin dr gideceksen bence adet olunca git dr klomene karar verirse seni 3 yada 5 gun baslatir ilaca dr gore gunler degisiyor yardimci olabildimmi bilmiyorum dr soylemeden sakin baslama yan etkileri kotu olabiliyor ilac bitincr seni cagiriyor ulrasyonda bakiyor vs.

canım merhaba benimde kasık ağrısı karın ağrısı göğüs uclarımda cok fena ağrı vardı dedim kesin hamileyim ama boş psikolojik bi durummuşş kafana takma önemseme sonra hüsrana uğrama ama inşşş hamilesindir.....:16:

canım merhaba benimde kasık ağrısı karın ağrısı göğüs uclarımda cok fena ağrı vardı dedim kesin hamileyim ama boş psikolojik bi durummuşş kafana takma önemseme sonra hüsrana uğrama ama inşşş hamilesindir.....:16:
Yok canim ya bu ay hamile olamam yumurtaliklarda sorun cikti ee sen ne yapiyosin diger topige girdinmi ben sen gelene kadar listeyi takip etmeye basladim

Back