• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen Kullanan Bayanlar Buraya....

aa ne güzel büyümüüş :46: ben yerinde olsam şansa bırakmazdım ki bırakmamıştımda 20 milimdi benimkide ben iğne istemiştim vurulmuştum keşke vurulsaydın sende canım yaa bu fırsatı kaçırdığına pişman olma sonra :26::20: neyse inşallah güzel haberlerini alırız seninde bu ay darısı başına canım :16::34:

doktor en düşük dozda bile geliştirdik yumurtanı dedi, ben de dedim çatlama iğnesi olmak istiyorum dedim vermedi, bu ilk tedaviye başladığın ay dedi zaten o kadar ilaç aldın dedi, çatlamasını da doğala bırakalım dedi, bir sonraki ay doz arttırarak çatlama iğnesi yapabilirim dedi, belki glifora da başlayacağım bakalım canım, hayırlısı
doktor bu ay şansın var dedi

bana kimse neden cevap vermedi :( yardım bekliyorum

canım merhaba, progesteron hormonu ile alakası olduğunu düşünmüyorum. benim bütün hormon değerlerim normaldi fakat yumurtalarımda gelişmeme/yavaş gelişme problemi olduğu için doktorum yumurta gelişmesine destek olarak klomen verdi.

kızlar bende kloman kullandım merak etigim şi kloman aç mı yoksa tokmu bana bişey demediler birde aynı saattemi alınıyor ilaç antibiyotik gibi mi lütfen yardım.

İlk sorunun cvp bilmiyorum klomen icin dr gideceksen bence adet olunca git dr klomene karar verirse seni 3 yada 5 gun baslatir ilaca dr gore gunler degisiyor yardimci olabildimmi bilmiyorum dr soylemeden sakin baslama yan etkileri kotu olabiliyor ilac bitincr seni cagiriyor ulrasyonda bakiyor vs.

canım merhaba, progesteron hormonu ile alakası olduğunu düşünmüyorum. benim bütün hormon değerlerim normaldi fakat yumurtalarımda gelişmeme/yavaş gelişme problemi olduğu için doktorum yumurta gelişmesine destek olarak klomen verdi.

kızlar çok teşekkür ederim yardımınız için; eğer klomen verirse banada deneyimlerinizden yararlanmak için aranıza tekrar gelirim :54:

kızlar bende kloman kullandım merak etigim şi kloman aç mı yoksa tokmu bana bişey demediler birde aynı saattemi alınıyor ilaç antibiyotik gibi mi lütfen yardım.

tok karnına alınıyor canım. öyle sat kısıtı yok ama ilkini sabah kahvaltı sonrası aldıysan, diğerlerini de sabahları almaya gayret et bence..

kızlar mrb
bana yardımcı olursanız çok sevinirim
benim 3 cm lik basit yapılı bir kistim var sağ tarafımda ve 2 senedir bebek istiyoruz olmuyo
doktor kist varken klomen veremem riskli,kisti büyütüp patlatabilir diıyo
acaba aranızda kisti varken klomen kullananlar oldumu
cvplarsanız çok sevinirim teşekkürler

doktor en düşük dozda bile geliştirdik yumurtanı dedi, ben de dedim çatlama iğnesi olmak istiyorum dedim vermedi, bu ilk tedaviye başladığın ay dedi zaten o kadar ilaç aldın dedi, çatlamasını da doğala bırakalım dedi, bir sonraki ay doz arttırarak çatlama iğnesi yapabilirim dedi, belki glifora da başlayacağım bakalım canım, hayırlısı
doktor bu ay şansın var dedi

hıı iyi bari senin hemen düşük dozda büyüdüyse şanslısın bayaa :46: neyse olmazsa bidahaki aya doktorun dediği gibi yapsın tabi daha uygun :34::34:

merhaba koket13 :) önceki sayfaları okumaya vaktim yok ama benim durumum seninle çok benzerlik gösteriyor. İlk defa böyle birine rastladığım için sevindim çok. Benim de hormonlarım yerinde, doktor bu değerler doğurgan birine ait dedi ve her ay düzenli adet de oluyorum (sadece günü sabit değil, 26 ile 37 gün arasında değişiyor). Ama yumurtlamıyormuşum düzenli. Canlı folikül varmış ama yumurtaya dönüşecek kadar büyümüyormuş, birkaç tane oluşuyor ama ufak çapta kalıyormuş. Tabi bunu bebek istemeye başlayınca farkettik. Senin hikayen nasıl? kaç yaşındasın ve kaç ay denedikten sonra klomene başladın?

Bugün klomen kullanıp çatlatma iğnesi olduktan sonra 15. günüm hala adet olmadım adetimin 26. günündeyim, 2 şubatta test yapacağım. İnşallah o zamana kadar adet olmam! Burada haber veriririm inşallah!

ilk klomen kullanısımda 7cmlik kistim oldu vatana millete hayırlı olsun :14:

merhaba koket13 :) önceki sayfaları okumaya vaktim yok ama benim durumum seninle çok benzerlik gösteriyor. İlk defa böyle birine rastladığım için sevindim çok. Benim de hormonlarım yerinde, doktor bu değerler doğurgan birine ait dedi ve her ay düzenli adet de oluyorum (sadece günü sabit değil, 26 ile 37 gün arasında değişiyor). Ama yumurtlamıyormuşum düzenli. Canlı folikül varmış ama yumurtaya dönüşecek kadar büyümüyormuş, birkaç tane oluşuyor ama ufak çapta kalıyormuş. Tabi bunu bebek istemeye başlayınca farkettik. Senin hikayen nasıl? kaç yaşındasın ve kaç ay denedikten sonra klomene başladın?

merhaba canım, okurken kendi hikayem gibi geldi valla doğru söylüyorsun. Ben 26 yaşındayım. Benim de aynı senin gibi hormonlarım adetlerim normaldi, o nedenle bir problem olmayacağını düşünerek 5-6 ay kadar normal yolla hamile kalmayı denedik. Fakat olmadı. Sonrasında 1 kere yumurta takibi yaptırdım ve doktorum yumurtamın yeterince hızlı büyümediğini ve yeterli büyüklüğe ulaşmadığını söyledi. Bunun üzerine bu sefer de klomen kullanarak yumurta takibi yapalım dedi. İlk kullanımımda yumurtalarım yeterli büyüklüğe ulaştı. Sonrasında 15. günde iğne ile çatlattık yumurtaları ve 36 saat sonra ilişki önerdi doktorum. Şimdi adet günümü beklemedeyim, adet olursam rahim filmi çektirip 1 kere daha klomen kullanarak aşılama yaptırmayı düşünüyorum :)

merhaba canım, okurken kendi hikayem gibi geldi valla doğru söylüyorsun. Ben 26 yaşındayım. Benim de aynı senin gibi hormonlarım adetlerim normaldi, o nedenle bir problem olmayacağını düşünerek 5-6 ay kadar normal yolla hamile kalmayı denedik. Fakat olmadı. Sonrasında 1 kere yumurta takibi yaptırdım ve doktorum yumurtamın yeterince hızlı büyümediğini ve yeterli büyüklüğe ulaşmadığını söyledi. Bunun üzerine bu sefer de klomen kullanarak yumurta takibi yapalım dedi. İlk kullanımımda yumurtalarım yeterli büyüklüğe ulaştı. Sonrasında 15. günde iğne ile çatlattık yumurtaları ve 36 saat sonra ilişki önerdi doktorum. Şimdi adet günümü beklemedeyim, adet olursam rahim filmi çektirip 1 kere daha klomen kullanarak aşılama yaptırmayı düşünüyorum :)

anladım canım, ben de 27 yaşındayım, benim de beş ay oldu, ben de sabırsızlıkla klomen kullanmayı bekliyorum ama doktorum yaşın küçük ve daha 5 ay olmuş aceleci davranma diyerek klomene başlatmak istemiyor, kendiliğimden kalabileceğime inanıyor, klomenin olumsuz yan etkileri mi var acaba diye tereddüt ediyorum. ama sanırım kafama taktığım için yumurtalıklarımın çalışma şekli iyice değişti. O yüzden senin hikayeni merak ettim. Canım burdan sonucu mutlaka yaz olur mu?? bu arada istanbuldaysan doktorundan memnun musun özelden yazabilir misin, İnşallah hayırlısı olsun hakkında, güzel haberler verirsin :))

Back