Klomen Kullanan Bayanlar Buraya....

Git git benim yumoslar buyumedi ben kesmedim bu ay umudumu dr olabilir dedi hem kismet sen elinden geleni yap

herkese merhaba :) bu ay ilk defa klomenle yumurta takibim oldu. 15. günde solda 18mm sağda 16 ve 15mm civarlarında 3-4 adet yumurtalarım gelişti. çatlatma iğnesi oldum ve doktor tam 36 saat sonra ilişkiye girmemiz gerektiğini söyledi. heyecanla bekliyorum bakalım neler olacak :)

normalde kaç adet yumurtanın gelişmesi gerekiyor? bilen varsa yazabilir mi?

teşekkürler..

hmm fenada diilmiş aslında belki geç yumurtluyosan büyürdü dahaa :26: bak benim 18.günümde gittiğimde büyümüştü 20.günümdede çatlamış oldu işte vaz geçme öyle hemen

cnm inşallah dedıgın gıbıdırr hamılesındır sen bılırsın bekle adet olana kadar o zaman ama ıncır suyunun bebege hıc bır zararı olmaz taabı bu bnm gorusumm :))

tatlı ben adetlıyken ıncır kurunu uyguladım klomene basladıgım zaman sabahları ıncır cevız fındık ve bı bardak sut ıctım veee gercekten yaradııı DD adetınmın 12. gunu dr ye gıttım yumurtalarımm 14mm bugun yanı 15. gun gıttım ve yumurtalarım 21 mm olmus 3 gunde cook şükürrr klmen kullanırken ıncır yemenın zararı olmaz bence bız sey yapıyoruz bu ıncırı amac ıcın kullanınca ılac kullanırken zararı olurmu dıye dusunuyoruzz ama bısey olmaz hepi sonu incirr :)

cnm inşallah dedıgın gıbıdırr hamılesındır sen bılırsın bekle adet olana kadar o zaman ama ıncır suyunun bebege hıc bır zararı olmaz taabı bu bnm gorusumm :))

Sogan kurude var bakalim birinden birini yapicam diger sayfada bir arkadas sogan kuruyle hamile kalmis

Sogan kurude var bakalim birinden birini yapicam diger sayfada bir arkadas sogan kuruyle hamile kalmis

Aklını karıstırmak ıstemem kararı sen ver burda bı topıkte okudum hatırladıgım kadarıyla bayanın bırı yummurta takıbınde sogan kuru yapmıs kıste donusmus sende oku bı ıstersen forumlara bak gorursunn...

Evet baslikda gordum ayrintili bakmadim da neyse daha adetime cok var bekliyelim bakalim sen ne yaptin

Evet baslikda gordum ayrintili bakmadim da neyse daha adetime cok var bekliyelim bakalim sen ne yaptin

gıttım cnm ben bugun catlatmaa ıgnesı oldum sabah 11 de yarın gece 11 de calışma varr DD inş.. bebeğimm beni fazla bekletmeden gelırr ... daha fazla hasret kalmak ıstemıyorum kuzumaa ... bıde progestan verdı bebegın dusmemesı ıcın

canım aynı uygulamayı bende oldum adetimin 5.günü klomen kullandım 2 gün sonra dr gittım baktı etti 2 tane 16mm sagda yumiş vardı ertesi gün tekrer gittim 19mm olmuş iplik inceliginde çatlatma ignesini yaptı acımadı ama klomen kist yapıyomuş onu ögrendim. 1 hafta sonra gel dedi kan testinden progesteron a baktı sonuç38,89 çok güzel dedi bundan sonra allaha kalmış dedi:)

soruna cvp vereyim evet yumurtlama önemli ama önemli olan yumurta sayısı degilde bana göre spermlerin hareketli olup yumişleri döllemesi artık bende adet olmama 7 gün var olmazsa artık hayırlısı ,iişallah herkesin allah gonlune gore versin:18:

İyi hadi hayirlisi canim calismalari aksatma sakin dikkatli ol agir falanda kaldirma yat

İyi hadi hayirlisi canim calismalari aksatma sakin dikkatli ol agir falanda kaldirma yat

bugun baya agır kaldırdım camasır suyuyla cok ugrastm zararı olur mu agır kaldırdgım kımyasallar ıcın acabaa ayy korktum sımdı ya

ya kızlar catlatma ıgnesınden sonra kac kere ve ne aralıklarla ılışkı olucak bılen var mı bana dr sadece 36 saar sonra ılışkı dedı sonrası onemlı mı acaba devam edıcek mıyızz anlayamadım ya

Canim sen iliskiden sonra kaldirma dikkatli ol kafani karistirmak istemem benim dr gecen ay pzrt igne vurdu sali carsamba iliski dedi saat vermedi bence sonraki gunlerde gun asiri git derim ben.

Git git benim yumoslar buyumedi ben kesmedim bu ay umudumu dr olabilir dedi hem kismet sen elinden geleni yap
haklısın canım, aradım doktorum hastanedeymiş, bugün gidiyorum size de mutlaka kaç mm olmuş yazacağım

canım bir yumurta bile yeter, ama tabii ne kadar yumurta o kadar şans.. hatta çoğul gebelik bile olabilir, hakkında hayırlısı olsun canım heyecanını anlayabiliyorum, benim de bugün 17. günüm tekrar bakacak doktorum kaç mm olmuş diye, en son 14. günümde 16,1 mm idi, umarım büyümüştür de ben de iğnemi olup gelirim senin gibi yaşarım heyecanımı

hmm fenada diilmiş aslında belki geç yumurtluyosan büyürdü dahaa :26: bak benim 18.günümde gittiğimde büyümüştü 20.günümdede çatlamış oldu işte vaz geçme öyle hemen
haklısın tatlım inşallah benim de öyle olur bugün neler diyecek doktor bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…