• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen Kullanan Bayanlar Buraya....

Bende bu ay klomen e başladım. 2 yıldır korunmuyoruz fakat herhangi bir gebelik oluşmadı. Dr. gittim 3 aydır yapmadığı testler kalmadı ben ve eşim çok temiz herşey rahim filmi bile çektirdim fakat oluşmuyor işte... Rabbim şu mübarek günde inşallah dualarımızı dileklerimizi kabul eder..

Klomen kullanım sonrası neler oluyor bilgi verebilirmisiniz :)
:34:

Meraba cnm bizde iki senelik evliyim ve hic korunmadık olmadı bebek bekliyoruz klomenin ikinci ayıda başarısız oldu

Bende bu ay klomen e başladım. 2 yıldır korunmuyoruz fakat herhangi bir gebelik oluşmadı. Dr. gittim 3 aydır yapmadığı testler kalmadı ben ve eşim çok temiz herşey rahim filmi bile çektirdim fakat oluşmuyor işte... Rabbim şu mübarek günde inşallah dualarımızı dileklerimizi kabul eder..

Klomen kullanım sonrası neler oluyor bilgi verebilirmisiniz :)
:34:

mrb canım
klomen bittikten sonra dr çağırıyor yumurta takibine
yumurtalar uygun büyüklüğe gelincede çatlatma iğnesi veriyor sonrada ilişki
dr un yönlendirir seni zaten
İnşallah muradımız olur hepimizin..

neden az büyümüş acaba,belki diğer çağırışında büyümüş olur üzülme olmazsa gelecek ay dozajı arttırır bol şans cuma hayırlı haberlerle dönersin inşallah.

inşallah canım, ilk gittiğimde 15mm çok iyi 12. gün için dedi, sonra 14. gün için 16,1 mm çok kötü dedi, ama geç yumurtlarsın belki dedi bakalım, size de yazacağım mutlaka kaç mm olduğunu..
yaramaz yumyumlar maymun ettiler beni yaa :D

Son düzenleme:
Meraba cnm bizde iki senelik evliyim ve hic korunmadık olmadı bebek bekliyoruz klomenin ikinci ayıda başarısız oldu

Bende bugun adet oldum cok üzüldüm ama hayirlisi demekki neyse vakti saati gelmemiş hamile kalan varmı

klomen olmadıysa iğnelere geçersiniz belki tatlım, umarım çok bekletmez bebeğin seni ne diyeyim bekleyeceğiz başka yol yok...

bu ay klomen içtim ve yumurtalaarım biraz yavaş gelişiyor 14. gün 16,1 mm. doktor 16. günü başla progestana dedi, gebelik oluşursda progestan gebeliği destekler diyor, öyle tabiki de benim sorum şu canım o an tam soramadım doktora, tam anlatamadım derdimi:

adetimin 16. günü başlarsam progestana 26. gün bırakacağım (10 gün içiliyor ya progestan) ve diyelim 25. gün yumurtlayacağım, o zaman ne olacak, mis gibi yumurtlamış olacağım ve progestanın bittiği tarihe denk gelmiş olacak, bu halde yine de adet olur muyum acaba?? yani yumurta ziyan mı olur yoksa gebelik oluşur mu yine?

şekerler ben tatile gidiyorum :) inşallah dönüşümde hayırlı haberlerinizi alırım bana da dua edin bide hsg sonucum temiz çıktı.

şekerler ben tatile gidiyorum :) inşallah dönüşümde hayırlı haberlerinizi alırım bana da dua edin bide hsg sonucum temiz çıktı.
ohh en guzelini yapiyorsun tatlim iyi tatiller sana:) insallah canim bizde senden aliriz insallah guzel haberler,hsg temiz ne guzel kafan rahatlamistir eminim hayirlisi olsun insallah bebislerimizde bizi fazla bekletmez artik :)

hayırlısı olsun cnm acelesı olmaz bu ıslerın takma kafana ALLAH hepımızın yardımcısı olsunn bnde yarın tekrar gıdıcemm

senden ıyı haber gelir ınsallah valla ben gene umutluyum.Allah ıstedıkden sonra hersey olur.yeterkı o ol desin.

senden ıyı haber gelir ınsallah valla ben gene umutluyum.Allah ıstedıkden sonra hersey olur.yeterkı o ol desin.

amın cnm inş hepımızın gzel haberlerı gelır ALLAH ıstedıkten sonra hersey olur gıdıcem yarn bakalım neler olacak ...

Evet canım benim yaaaa olmadı ne yapalım gelmiyo bi şu bebek nazlaniyor :)

amın cnm inş hepımızın gzel haberlerı gelır ALLAH ıstedıkten sonra hersey olur gıdıcem yarn bakalım neler olacak ...

senin kacıncı gunundu bide olumlu dusunmeye calış canım ben olusuz dusundum hep.dr ne oldu biliyomusun dedıkı nasıl gecen ay hissediyodun bu ay hıssedıyomus (yumoslar için) bende yok bu ay hıssetmıyorum dedım.oda zaten herzaman hıssedılmez dedı.sonra aksam benden yumurta akı gelmısti galiba catladı dedım böyle böyle oldu dedim utrasyonda baktı evet yumuslar gelişmemiş dedi olur boyle dedı arada bende bır dahakı ay klomen kullanmıyım dedım daha etkili bişeyler dedım olmaz sen klomene cevap veriyosun 1 ay boyle oldu diye bırakamayız dedi:( ne yapsam dr degiştirsemmi?

yumurtaları gelişmeyip hamile kalan varmı? hiç duydunuzmu? gordunuzmu? (Belki bir dahaki ay ben olurum) dua edin

senin kacıncı gunundu bide olumlu dusunmeye calış canım ben olusuz dusundum hep.dr ne oldu biliyomusun dedıkı nasıl gecen ay hissediyodun bu ay hıssedıyomus (yumoslar için) bende yok bu ay hıssetmıyorum dedım.oda zaten herzaman hıssedılmez dedı.sonra aksam benden yumurta akı gelmısti galiba catladı dedım böyle böyle oldu dedim utrasyonda baktı evet yumuslar gelişmemiş dedi olur boyle dedı arada bende bır dahakı ay klomen kullanmıyım dedım daha etkili bişeyler dedım olmaz sen klomene cevap veriyosun 1 ay boyle oldu diye bırakamayız dedi:( ne yapsam dr degiştirsemmi?

cnm bnm cuma gunu 15. gun oluyo bnm bakalım buyumus mu bnm de cok akıntım var ama bakalım ınsllah bu ay olur cok fazla yıpratmadan inşallah ALLAH hepımızın yardımcısı olsun bak onumuzde kı ay klomeni kullan bıtınce bol bol havuc ye gunde 4 5 tane sabahları kahvaltıda sadece 4 5 adet cevız ıcı bı kac tane fındık ve dort bes tane kuru ıncır ve bır bardak sut ıc oglen 12 ye kadar oyle dur bısey yeme aksam yatmadanda aynı seyı tekrarla kuru uncırı cevızı ve bence mutlaka ıncır kurunude uygula bu arada

Back