Klomen Kullanan Bayanlar Buraya....

bakalım deneyim onümüzdeki ay ıncır kuru catlatmak ıcın degılmı ne ıse yarıyo tam bılemedım onu

bakalım deneyim onümüzdeki ay ıncır kuru catlatmak ıcın degılmı ne ıse yarıyo tam bılemedım onu

adetlıyken basla ıncır kurune adetının ılk gunu olabılır adetın baslamasına bı kac gun kala ıncır kurune baslarsan daha ıyı olurr.. adetlıyken falan devam sonra klomen kullanıcaksın ya klomen bıtene kadar devam et bıttıkten sonra bu sefer ıncırlerı kaynatırken dur tarıfını de vereyım

Kuru İncir Kürü Nasıl yapılır:

2,5 bardak klorsuz suyu kaynatıp kaynarken içerisine 15-16 adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. İncirleri yıkayıp ikiye bölerek ilave etmelisiniz. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Bu incir suyunu 3′e bölün ve öğünlerden 15 dakika önce aç karnına için.

tarıfte kı gıbı kuru yap kullan yumurta takıbıne baslayınca gıdıyosun ya 3 gunde bır 2 gunde bır dr sana yumurtan olusmus atıyorum ıste su gun gel catlatma ıgnesı yapalım dedıgı zaman da su kuru uygula

Kuru İncir kürünün yumurta çatlatmak için kullanımı:

Yumruta sayısını artıran kuru incir küründe olduğu gibi yine 2.5 bardak suyun içine 15-16 adet kuru incir ikiye bölünerek atılır fakat bu kez 6 dakika kaynatıldıktan sonra içine bir adet havuç dilimlenerek atılır ve 4 dakika daha kaynatılır. Yine ılımaya bırakılır ve süzülür. Yemeklerden 15 dakika önce 3 öğün içilir. Bu şekilde havuç ile beraber uygulandığında yumurta çatlakmak için çok faydalıdır.
Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde sarı yemeklik kuru soğanı ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin. Bunu haftada 4 kez tekrar edin. Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over ‘den de koruyacak

cnm umarım yardmcı olabılmısımdır ınsallah yararı olur

Sagol canim adet olunca deniyim ben once baslamiyim ya bebek varsa zarar verir dimi olmadigindan emin olunca baslarim benim icime bu ay bebek gelcek gibi doguyo bu olumsuzluklara rahmen kasiklarima ara ara bicak batiyomus gibi oluyo ve goguslerim sizliyo akimtimda devam ediyo sebebini anliyamadim gecen aydan bebek olsa kan testinde cikardi adet olmazdim ve muanedeyumurtaliklara bakarken gorunurdu acaba 1 aylik
Hamilelerin yumurtaliklari gelisiyomu ki off mucize bekliyorum

bende tedaviye başlamadan önce her ay adet olduğumda acaba hamileyim de üstünemi adet oldum diye düşünürdüm kilo alırdım göbeğim çıkardı hamileyim falan derdim kendi kendime sonra dr kontrollerine gidince ultrasonla bakınca hamile olsam görünürdü falan derdim yine kendi kendime ama şimdi tedaviye ciddi ciddi başlayınca böyle hayal kurmuyorum çünki her ay gerçeği yaşıyoruz.
ne diyim canım yaa inan hepimiz mucize bekliyoruz

mrb canım çok güzel paylaşmışsın bende çıktısını alıcam şimdi ama ben nette bi yerde ilaç kullanıyorsanız kür yapmayın gibi bişey okumuştum dr uma sorucam bakim bu kürleri yap derse yapıcam

valla öyle canım ınsallah en yakın zamanda alırız mujdeyi

yumurtaları gelişmeyip hamile kalan varmı? hiç duydunuzmu? gordunuzmu? (Belki bir dahaki ay ben olurum) dua edin

ben de aynı durumdayım canım,
adetimin 14. günü 16,1 mm idi, doktorum hiç beğenmedi, bugün 16. günü, gitmedim moralim bozulacak diye
zaten gün aşırı ilişkiden başka yapılacak bir şey yok..

canım iyiyim :) iyileştim :)... evet kesinlikle isyan etmem ne gelirse Allah tan hayırlısıyla ...filmi pazartesi çekineceğim sen ne yaptın....? pek girmiyorum artık foruma kafam dağılsın diye tatlım

arkadaşlar progesterone hormonun düşüklüğünde mi klomen kullanılıyor bende test yaptırdım 21. gün 5,94 çıktı bende klomen kullanacağım acaba doktora adetin 3. günü gidecem ???

kızlar klomen sizede cok ağrı yaptımı

evet biraz kasık ağrısı yapıyor hatta dr soruyordu ağrı var mı diye
bana pregnyl çatlatma iğnesi aşırı bi ağrı ve şişkinlik yaptı
cmt iğne oldum pzt resmen karnım davul gibi taş gibi acayip bi sancı çok fenaydı ama bi yandanda mutlu oluyordum iğne etkisini gösteriyor diye :))

ben de aynı durumdayım canım,
adetimin 14. günü 16,1 mm idi, doktorum hiç beğenmedi, bugün 16. günü, gitmedim moralim bozulacak diye
zaten gün aşırı ilişkiden başka yapılacak bir şey yok..

keske gitseydin ben gecen ay 17.gunde çatlattım.niye gitmedin buyuyomus yarın mutlaka git

kızlar bende pko vardı ve ben evliliğimin 8.ayında başladım tedaviye vakit kaybetmek istemedim doktorum klomenle beraber gluformu ne bi şeker ilacı verdi biz pkolularda insülün direnci oluyormuş neyse ilk ay tek doz kullandım bi işe yaramadı 3 ay 2 doz kullandım gene olmadı artık 5. ayımda adetimle beraber soğan kürü yaptım gene kullandım ilaçlarımı bu arada taşınma zamanımıza denk gelmişti neyse evi taşıdık memlekete gittik orda gene yumurta kontrolüme gitmiştim 18.günümde gözlerime inanamamıştım 20 milim olmuştu yumurtam ve kistlerim küçülmüştü bende hemen çatlatma iğnesi istedim ve vuruldum o gün ertesi günede ilişki yaşadık tabi ama tamamen bebek fikrini kafamızdan atarak sonrasında gezdik tozduk aklıma hiç takmadım tutundumu acaba diye kuruntu yapmadım ve sonra öğrendimki bebeğim benimleydii çok şükür az kaldı doğuma biz pkolularda doğal yolla ufak bi tedaviyle kalabiliyoruz ümidinizi yitirmeyin ve soğan kürünüde mutlaka deneyin ben evliliğim 1.yılını doldurduğumda kaldım hemde

canım tecrübelerini paylaştığın için çok teşekkürler, benim 14.günümde 16,1 mm idi. doktorum hiç beğenmedi belki de yumurta kalitem kötüdür diye düşündüm ben de neden beğenmedi bilmiyorum

keske gitseydin ben gecen ay 17.gunde çatlattım.niye gitmedin buyuyomus yarın mutlaka git

yarın da c.tesi doktorum orada olur mu acaba bilemiyorum, bana umudunu kes de demedi ama için rahat edecekse de gel bakalım yine demişti, çağırmadı tam aslında ben de bozuldum işte, zaten yumyumlarımı da beğenmedi belki yarın arar giderim 17. günüm yarın, gitsem mi acaba??
gitmek istemiyorum ya moralimi çökertiyor geliyorum eve mort olmuş bir şekilde

Son düzenleme:
Bayanlar şimdi öğrendiğim bir bilgi paylaşıyorum hemen sizinle
Facede yazan birisinden okudum kandil akşamı nihat hatipoğlunun programına gitmiş ve çıkışta yanına gitmiş bebeğim olması için ne yapabilirm demiş ve hoca direkt meryem suresını oku bol bol demiş.
Bizlerde okuyalım inşallah şifası vesilesi olur derdimizin..

Canim 18mm catlatmak icin yeterli seninkilerde 2 gunde olmustur hem dr niye umutsuz konusuyoki sinir oldum neyse buyuduyse sende gitdemezsen uzulme kendiligindende catlar iyi dusun bide aklin atmaya calis

Canim 18mm catlatmak icin yeterli seninkilerde 2 gunde olmustur hem dr niye umutsuz konusuyoki sinir oldum neyse buyuduyse sende gitdemezsen uzulme kendiligindende catlar iyi dusun bide aklin atmaya calis

haklısın canım olacağı varsa da olmayacak düşünmekten
yarın 17. günüm olacak mutlaka gideceğim, sen gaza getirmesen vallahi kesmiştim ümidimi, Allah razı olsun senden canım
doktorum aslında çok iyidir ama umutsuz konuştu resmen, dedi ki bellki ki klomen seni kesmeyecek dedi, halbuki iki günde 1mm büyüyordu yumoşcuğum
acaba kalitesini mi beğenmedi de öyle dedi bilmiyorum, yarın anlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…