• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen Kullanan Bayanlar Buraya....

kızlar adet oldum...

şu an çok kötüyüm yarın rahim filmi için arayacağım...

ve biraz ara veriyorum...

bebişimi çok bekleyeceğim...öyle sezinliyorum...

umarım sizler mutlu olup güzel haberleri alırsınız...

a.e.o kızlar...

Uzulme eninde sonunda gelicek bebekler ara kafanda ver ama ilac tedavine devam et bence gerci kirmiziyi gorunce bende oyle dusundum

kızlar adet oldum...

a.e.o kızlar...

üzülme demek kolay biliyorum ama hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz sende rahim filmini çektir ve her gün yarım çay kaşığı çörek otunu sabah akşam ağzında iyice çiğneyerek ye bunu yaparak bir çok kişi hamiş kalmış benimde perşembe günü rahim filmim var inşallah ikimizde hayırlı haberlerle döneriz dualarda buluşalım canımmm.

kızlar adet oldum...

a.e.o kızlar...

cnm h.sonu hep aklımdaydın,
üzülme dicem ama aylardır aynı şeyleri konuşuyoruz ALLAHIN izniyle elbet gelcekler
belki ara verdiğin dönem gelcek bebişin ne olur ümidini kaybetme
bugün arkadaşım eşinin sperm testini aldı
morfoloji %0 sayısı 1 milyon
bende eşiminkine üzülüyodum %5 morfoloji sayısıda 35 milyon die
beterin beteri var ne olur sıkma canını daha çok genciz elbet alcaz kucağımıza inş.
ümitsiz olma güçlü ol zor sınavdayız hepimiz atlatıcaz inş.

kızlar bişey sorcam bu sabah dra gittim
klomenin 3, ayındayım solda 1 yumrutam var 18x14 ebatları
dr çarşambaya çağırdı acaba bu ebatlar yeterli değilmi
geçen aylarda 22mm ve 24mm de verdi çatlatma iğnesini bu ay 18 de vursammı acaba?

kızlar bişey sorcam bu sabah dra gittim
klomenin 3, ayındayım solda 1 yumrutam var 18x14 ebatları
dr çarşambaya çağırdı acaba bu ebatlar yeterli değilmi
geçen aylarda 22mm ve 24mm de verdi çatlatma iğnesini bu ay 18 de vursammı acaba?

canım aslında 18 mmle iğne olan ve tutan arkadaşlar var ama yinede sen bilirsin dr sor istersen bol şans kuzum inşallah bu ay tutar ve daha fazla beklemezsin.

kızlar, klomenden sonra yumurtalarımın en büyüğü 15 mm olmuş çok şükür
iki gün sonra tekrar bakacak doktor, durumu göre çatlama iğnesi verecek, klomen tedavisi yeterli olacak inşallah dedi doktor, umutsuzluğum gitti en azından :) inş. iki gün sonra daha da büyümüş olur yumyumlar
sizce iki günde 20 mm ye ulaşır mı??

kızlar, klomenden sonra yumurtalarımın en büyüğü 15 mm olmuş çok şükür
iki gün sonra tekrar bakacak doktor, durumu göre çatlama iğnesi verecek, klomen tedavisi yeterli olacak inşallah dedi doktor, umutsuzluğum gitti en azından :) inş. iki gün sonra daha da büyümüş olur yumyumlar
sizce iki günde 20 mm ye ulaşır mı??
mutlaka olur en en düşük 19,5 olur zaten
18-24 mm yeterli

kızlar ben bu ay klomen kullandım ilk kez bat 4ü bi kaç gündür kasıklarımda ağrı var sancılar giriyor dolgunluk hissediyorum drum yumurtanın gelismediğini söylemisti önümüzdeki ay doz arttırcaktık sizce bunun sebebi nedir sizdede oldumu böyle sancılar adet sancısına benziyo sanki

Bende bu ay klomen e başladım. 2 yıldır korunmuyoruz fakat herhangi bir gebelik oluşmadı. Dr. gittim 3 aydır yapmadığı testler kalmadı ben ve eşim çok temiz herşey rahim filmi bile çektirdim fakat oluşmuyor işte... Rabbim şu mübarek günde inşallah dualarımızı dileklerimizi kabul eder..

Klomen kullanım sonrası neler oluyor bilgi verebilirmisiniz :)
:34:

inş hayırlısı olur canım

walla ben ilk bu ay kullandım yumurta gelismemis dedi dr. ama kasıklarıma sancılar giriyor anlamadım niye

iki gün içerisinde iğne vurulacak kıvama gelir inşallah ve tutturuzsunuz bebişi bol şans.

mutlaka olur en en düşük 19,5 olur zaten
18-24 mm yeterli

kızlar yumurtam 16,1 mm olmuş yaa çok çok az büyüyebilmiş
diğer yumurtlar izin vermiyor onun büyümesine dedi doktor
çok canım sıkıldı
cuma günü bir daha bakacak ama hiç umutlu değildi sanki dr'um :(

kızlar ben bu ay klomen kullandım ilk kez bat 4ü bi kaç gündür kasıklarımda ağrı var sancılar giriyor dolgunluk hissediyorum drum yumurtanın gelismediğini söylemisti önümüzdeki ay doz arttırcaktık sizce bunun sebebi nedir sizdede oldumu böyle sancılar adet sancısına benziyo sanki

canım, benim hep olur kasık ağrılarım, ne de olsa PKOluyum işte,
sende var mı pko?

evet var ama bu farklı

ben de aynı şikayetle gittim doktora kasık ağrısı, doktor önemsemedi hiç, kasık ağrısı her kadında herhangi bir dönemde olabilir dedi, şiddetli değilse ağrın ve doktor kontrolündeysen kafana takma derim
kaç mm oldu canım klomenle yumurtaların ve günde kaç mg içtin klomeni?
ben günde 2 tane yani günde 100mg 5 gün içtim klomeni, bugün adetimin 14. günü 16,1 olmuş doktor beğenmedi :(

Son düzenleme:
kızlar adet oldum...

a.e.o kızlar...
canim merhaba,naber biraz topladinmi kendini? canim ya demekki daha zamani degilmis napalim bekliycez canim yaa,bir yazini okudum az once "omrum az olsun yeterki bebegim olsun" diye oyle soyleme ne olursa olsun hayirlisini iste herseyin,neler var etrafimizda onlari dusun cok sukur saglikliyiz aklimiz yerinde sadece bebegimiz olsun istiyoruz oda allahim istedigi zaman olcak,dun aksam cok dua ettim ve cok rahatladim dua et sende isyan etmiycez...film icin randevunu aldin mi?

inş hayırlısı olur canım

walla ben ilk bu ay kullandım yumurta gelismemis dedi dr. ama kasıklarıma sancılar giriyor anlamadım niye

merhaba bir arkadaşım vardı dr yumurtan gelişmemiş dediği halde gebe kalmıştı geç döllenme olmuştu sanırım bu ay adet olursanız gelecek ay doz arttırımı yapar doktor bol şans.

kızlar yumurtam 16,1 mm olmuş yaa çok çok az büyüyebilmiş
diğer yumurtlar izin vermiyor onun büyümesine dedi doktor
çok canım sıkıldı
cuma günü bir daha bakacak ama hiç umutlu değildi sanki dr'um :(

neden az büyümüş acaba,belki diğer çağırışında büyümüş olur üzülme olmazsa gelecek ay dozajı arttırır bol şans cuma hayırlı haberlerle dönersin inşallah.

Back