en gec bugun adet olmam lazımdı olmadım.meraklandım kan testı yaptırdım0-5 cıktı deger yanı gebelik yok.o an hastane basıma bindi.fazla umutlandım(( ama adet olmadım,sızce tekrar kan testı yaptırsammı yardım edın kızlar napim ben
kızlarrr bana yardımcı olurmusunuz
bu ay klomen kullandım adetin 24. günü progesteron testi yaptırdım sonuç; 53.74 sizce ne demek bu hiç anlayamadım
bana hep alttan bakıldı cnm klomen kullandığım sürede dr göre hastaneye göre değişiyomu bilmiyorum inan
selam kızlar sabah aşılamam yapıldı evde yatıyorum şimdi biraz ağrım var o kadar olur o kadar da doktor bunun güzel bi şey olduğunu söyledi şimdi günler yine geçmek bilmeyecek ALLAHIM inşaallah bu ay hayal kırıklığına uğramam...
kızlarrr bana yardımcı olurmusunuz
bu ay klomen kullandım adetin 24. günü progesteron testi yaptırdım sonuç; 53.74 sizce ne demek bu hiç anlayamadım
canımcım nerelerdesin :)) . . . . özledim seni
canımcım nerelerdesin :)) . . . . özledim seni[/QUO
cnm benim aşılaman yapılmış hayırlı olsun inş. 2 yumoşunda tutsun hayırlısıyla
cuma günleri ödemelerimiz oluyo ön muhasebe tutuyorum ben yoğunduk
cmt pazardan evden dışarı çıkmadım evde net var ama laptop almadık henüz
şuan dinlenmede ve beklemedesin sanırım
benimde önümüzdeki ay klomen son olcak sonrasında bizde aşılama yapcaz drum öle dedi
inş. bize umut olursun cnm duacınım
acıdımı peki aşılamada? bize bahsetsene tatlım biraz arkadaşımın çok canı yanmış bidaha yapmam demişti
bende seni özledim şekerim :)
sorma psikolojim herşeyim bozuldu
her hafta en en yaklınlarımdan hamile haberi alıyorum
artık hep tüp bebek konularını araştırıyorum
sen neler yaptın cnm?
ben beklemdeym cuma adet günüm ama bakalım kısmet ümitsizim :S
slm kızlar yeni üyeyim 2 senelik evliym glifor hapıyla başladım bu işe o hap işe pek yaramıyor ama klomen verdi doktorum birinci ayda olmadı bu ikinci ayım inş işe yarar kafaya o kadar takıyorum kı sacma sapan rüyalar görmeye başladım :)
canımcım öncelikle sana msj atamadım 100 mesaj sınırı varmış sen özelden face hasabını yaz ben ekleyim görüşelim canım ..:))..hımm benim de dderslerim var öğretmen olduk atama bekliyorum inşaallah bu sene atanırım)... evet canım aşılama oldum ama biraz ümitsizim % 10 etkiliyormuş bir de ben bir türlü hsg çekinememiştim bakalım şans.... aşılama regl ağrısı gibi oluyo canım tam 32- 36 saatler hastanede oluyorsun eşin sperm örneği veriyor sonra onu işlemlerden geçiriyorlar örneği benim eşimin 54 milyon spermi 74 olmuş hareketlileri etken hareketsizleri yok ediyorlar herhalde :) morfoloji ile ilgili bi şey yapmamışlar baktım sonra tatlım zaten ağrıyordu yumurtalarım yani çatlamak üzere gibiydi ardından hazır şırınga içinde doktor enjekte ediyor..ağrıyor ama bu hasret için dayanılıyo canım sonra birazcık kan geldi yumurtalarım müthiş ağrıdı çatladı sanırım ondan kanadı ben öyle umut ediyorum en azından özelde benim doktor 250 lira verdik sonra eve geldim yattım canım .... öyle işte inşaallah sen buna gerek kalmadan hamiş olursun.....
slm kızlar yeni üyeyim 2 senelik evliym glifor hapıyla başladım bu işe o hap işe pek yaramıyor ama klomen verdi doktorum birinci ayda olmadı bu ikinci ayım inş işe yarar kafaya o kadar takıyorum kı sacma sapan rüyalar görmeye başladım :)
Arkadaslar merhaba bende yeni uyeyim ama uzun zamandır sizi takip ediyodum.burdaki yazılarla bazen umitlenip bazen umudumu yıtırıyodum 3-4 ay sadece klomen kullandım ama hamile kalamadım.en son gecen ay klomenden sonra catlatma ıgnesi oldum bugun igneden sonra 15.gunum kan testi yaptırdım sonuç negatif çıktı eve geldim ve hasta oldum tabii yasadıgım uzuntuyu anlatamam kendimi cok caresiz ve yanlız hissettim ve buraya uye olmaya karar verdim.bu arada 3 yıldır bebek istiyoruz.rahimve tüplerde bir sorun cıkmadı esimdede bir sorun cıkmadı.HAMİLE KALAMIYORUM çatlatma ignesi ilk denememdi sizce 2. yada 3.tutarmı?
Yazin cektirdim haziran temmuz gibi
Arkadaslar merhaba bende yeni uyeyim ama uzun zamandır sizi takip ediyodum.burdaki yazılarla bazen umitlenip bazen umudumu yıtırıyodum 3-4 ay sadece klomen kullandım ama hamile kalamadım.en son gecen ay klomenden sonra catlatma ıgnesi oldum bugun igneden sonra 15.gunum kan testi yaptırdım sonuç negatif çıktı eve geldim ve hasta oldum tabii yasadıgım uzuntuyu anlatamam kendimi cok caresiz ve yanlız hissettim ve buraya uye olmaya karar verdim.bu arada 3 yıldır bebek istiyoruz.rahimve tüplerde bir sorun cıkmadı esimdede bir sorun cıkmadı.HAMİLE KALAMIYORUM çatlatma ignesi ilk denememdi sizce 2. yada 3.tutarmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?