• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen Kullanan Bayanlar Buraya....

slm kızlar bugün çatlatma iğnemi oldum solda 2 yumurtam büyüdü 21-22mm ler
geçen ay dr 36 saat sonra ilişki demişti iğneden 1,5 gün sonra yapmıştık ama tutmadı
bugün saat11de vuruldum iğneyi bu akşam başlasak nolur çalışmalara??

canım bildiğim kadarıyla 36 içinde 2 defa çalışma olması lazım sonrasında gün aşırı
hayırlısı olsun..

arkadaşlar çatlatma iğnemi dün oldum üç gün boyunca ilişki dedi doktor yanlız kafama takılan 2 yumurtam oluşmuş sol kasıgımda ve ölçüler 29 mm ve 28 mm çokmu büyük okudugum kadarıyla en fazla 21 mm yumurtası olan var beni aydınlatırsanız sevınırım

arkadaşlar çatlatma iğnemi dün oldum üç gün boyunca ilişki dedi doktor yanlız kafama takılan 2 yumurtam oluşmuş sol kasıgımda ve ölçüler 29 mm ve 28 mm çokmu büyük okudugum kadarıyla en fazla 21 mm yumurtası olan var beni aydınlatırsanız sevınırım

canım iğnen hayırlı olsun mm fazla takılma derim 18 mm ile gebe kalanda var 27 mm de yani biraz şans işi bu bol şans.

kızlar bana cvp yazarsanız çok sevinirim
ben bu klomen tedavisinin 2,ayındayım ama,
eşiminde morfolojisi %5 nettede çok araştırdım
bazı drlar %5 ve üzeri iyi diyolar
bazı drlarda %14 ve üzeri diyolar
şuanki klomen uygulayan drum normal görüyo eşimin değerini
ama bundan önceki dr çok iyi değil aşılama ve tüp bebek sınırında demişti
sizde eşinize testler yaptırdıysanız morfoloji sizde kaç acaba kızlar ??

kızlar bana cvp yazarsanız çok sevinirim
ben bu klomen tedavisinin 2,ayındayım ama,
eşiminde morfolojisi %5 nettede çok araştırdım
bazı drlar %5 ve üzeri iyi diyolar
bazı drlarda %14 ve üzeri diyolar
şuanki klomen uygulayan drum normal görüyo eşimin değerini
ama bundan önceki dr çok iyi değil aşılama ve tüp bebek sınırında demişti
sizde eşinize testler yaptırdıysanız morfoloji sizde kaç acaba kızlar ??

canım eşimin değeri 35 çıkmıştı sen bunları kafana takma doktor iyi dediyse iyidir tedavini aksatma ve kafanı rahat tut.

adetimi bekliyorum bende bu ay başlıyorum klomene hadi hayırlısı olsun bakalım hepimiz için

selam kızlar ...

aralık 4 ve 21 de adet oldum iki kere yumurta kanaması değilmiş, o da klomen+ovitrellenin yaptığı kist yüzünden...

hsg filmi için de öbür aya kaldım klomene 3. ayım başaladım bismillah günde 3 defa alıyorum bu 3. günüm bakalım zaman ne getirecek ....ama çoook istiyorum artıkkk

bu arada yüksek olan lh hormonum düşmüş çok sevindim inşaallah hep birlikte en kısa zamanda anne oluruz kızlar ...

slm kızlar bugün çatlatma iğnemi oldum solda 2 yumurtam büyüdü 21-22mm ler
geçen ay dr 36 saat sonra ilişki demişti iğneden 1,5 gün sonra yapmıştık ama tutmadı
bugün saat11de vuruldum iğneyi bu akşam başlasak nolur çalışmalara??

canım iğneden kaç saat sonra yaptınız :) onu bi söyler misin ve ardışık ilişki saatlerini de söyle canım ... be de zamansız adet oldun bu ay iki kere hsg diğer aya kaldı doktorumda 3. kez klomene başlattı bakalım yumurtalar ne durumda olacak bu sefer günde 3 tane alıyorum bakalım inşaallahh... rabbim duy sesimizi

bugün adetin 3.günü doktora gittim ilaç yazdı 4.gün başlicam serophene ilacım bi farklılığı yok herhalde. ilaç bitince kontrole gideceğim ve çatlatma iğnesi yapılacak inşallah bunlar vesile olurda gelir bebişim.

evet benide direk iğneye geçirdi ikinci aşılamayı iğneyle yapcak bu ay yapcaktı ama sorun çıktı doğum kontrol hapı verdi şubatta yapcak aşılamayı
canım benimde büyümedi kiminin bünyesinde etkisini geç gösterirmiş kimisinde hiç göstermeyebilirmiş.benimde 4 yumurtadan sadece biri klomenle büyüdü.ilk gittim 12mm idi.ikinci gittim 15 mm idi üçüncü gittim bi anda 26 mm ye çıkmıştı.doktorda dedi senin bünyende çok geç etkisini gösterdi dedi ve hemen o bitane büyüyen yumurtayı çatlattı aşılama yaptı fakat tutmadı.şimdi ikinci aşılamaya başlicaz.klomen işe yaramadığı için bırakıyor.iğneyle büyütcekmiş

evet benide direk iğneye geçirdi ikinci aşılamayı iğneyle yapcak bu ay yapcaktı ama sorun çıktı doğum kontrol hapı verdi şubatta yapcak aşılamayı

merhaba benim de günde 2 klomenle büyümemişti şuan 4 tane yutuyorum ancak bir tane gelişiyor iğne daha iyi olmuştur sizin için benim doktorum hemen iğne vermiyor bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız.

canım iğneden kaç saat sonra yaptınız :) onu bi söyler misin ve ardışık ilişki saatlerini de söyle canım ... be de zamansız adet oldun bu ay iki kere hsg diğer aya kaldı doktorumda 3. kez klomene başlattı bakalım yumurtalar ne durumda olacak bu sefer günde 3 tane alıyorum bakalım inşaallahh... rabbim duy sesimizi
cnm mrb sevindim 3,klomene hayırlısı olur inş. rahim filmine gerek kalamdan hamiş olursun
lh düşmeside süper bi haber ;))
çat.iğnemi pzt sabahı 11de vurduk cnm
pzt akşamı aynı gün başladık maçlara
salı akşamı ve çrş akşamı 3gün eşimle birlikte olduk şuan ümitsiz bişekilde beklemedeyim
ümitsizim çünki eşimde kuruger sistemine göre morfoloji %5 yani iyinin kötüsü kötünün iyisi diyolar :(
% 5le hamile kalanlar var doğal yoldan ama uzun zaman sonra vitaminlerden sonra kalmışlar :(
kimisi pes etmiş tüpe geçmiş bende artık tüp bebek araştırmalarına geçtim yavaştan :S
sizin morfoloji kaçtı cnm ? yaptıysanız test?

evt yumurta gelişmi kaç tane gelişmiş sağdamı soldamı die
alttan çubuk gibi alet sokuyo (yumurta ultrasonu) ağrısız 2 dklık basit bi iş yani

canım benim doktorum karından bakıyor yani geçen ay ilaçsız takip yapmıştım hep karından bakıldı. bu ayda ilaca başladım illa alttan mı bakılıyo ki.

canım benim doktorum karından bakıyor yani geçen ay ilaçsız takip yapmıştım hep karından bakıldı. bu ayda ilaca başladım illa alttan mı bakılıyo ki.

canım o istege bağlı karından istersen yok demez doktor inşallah güzel güzel büyür yumoşun.

canım o istege bağlı karından istersen yok demez doktor inşallah güzel güzel büyür yumoşun.

amin inşallah canım.çok korkuyorum ya ilaçla da büyümesse diye bakalım bu gün başladım ilaca cuma da kontrole gidicem hakkımızda hayırlısı artık.

Back