• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen Kullanan Bayanlar Buraya....

hoşgeldin canım şansın bol olsun inşallah.

bizde yeniyizzz hoşgeldinnn :)

hepimizin şansı bol olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
kızlarr ben glukofen ve folikait kullanıyorum aylardır rahım fılmım temız cıktı ama eşimin spermlerde sayılı doktorum ben 2 ay dıyorum ıstersenız 3 siklus klomenı denıyecem yoksa direk tüp bebek dedi
adet ol gel dedı yumurta takıbıne baslayacak
merak ettıgım sadece klomen mı verılıyo yoksa ıgneylemı bırlıkte bırde bu yumurta takıbıne kac gunde bır cagrılıyoruz ?

kızlarr ben glukofen ve folikait kullanıyorum aylardır rahım fılmım temız cıktı ama eşimin spermlerde sayılı doktorum ben 2 ay dıyorum ıstersenız 3 siklus klomenı denıyecem yoksa direk tüp bebek dedi
merak ettıgım sadece klomen mı verılıyo yoksa ıgneylemı bırlıkte bırde bu yumurta takıbıne kac gunde bır cagrılıyoruz ?

bak cnm kafanı karıştırmak istemem ama kocanın spermleri azsa klomen işe yaramayabilir doktor ne dıyorsa onu yap tamam tüp bebek olacaksa sadece klomen yeterlidir iğneye pek gerek duymuyo doktorlar inşş hamile kalırsınnn

Son düzenleme:
yumurtan çatlamazsa bile adet olabiliyorsun benim öyle yani adet oluyorum doktorda bana sürekli adetine bakma onla alakası yok çatlamıyor yumurtan dedi .s

Acaba benimkide catlamadimi bi ona bakmadi doktor nasil bakiyolar catladimi diye ilk denemeydi ya belki ondan bakmadi

canım spermlerde sorun varsa şansın bize göre daha yüksek çünkü neden belli ve ona göre tedavi olursun aşılamayı da deneyebilirsin bide iğneye doktor karar veriyor 5 gün hap kullanıyorsun 2 gün bekliyorsun ve dok. tekrar gidiyor sonra sana gün verir zaten.

valla bilmiyorum bu ay zaten misafirim vardı iğne boşa gitti bakalım yakı yapacam adet olunca.bende onu deneyim

ben de bi ara maydanoz kürüne kafayı takmıştım :)
en iyisi doktor gözetimnde olmak

bak cnm kafanı karıştırmak istemem ama kocanın spermleri azsa klomen işe yaramayabilir doktor ne dıyorsa onu yap tamam

canım esımın spermlerı ne cok ne az dedı doktor
tup bebekten önce son tedavı klomenı uygulayacakmıs bendede çatlama sorunu var çünkü

canım spermlerde sorun varsa şansın bize göre daha yüksek çünkü neden belli ve ona göre tedavi olursun aşılamayı da deneyebilirsin bide iğneye doktor karar veriyor 5 gün hap kullanıyorsun 2 gün bekliyorsun ve dok. tekrar gidiyor sonra sana gün verir zaten.

valla bilmiyorum bu ay zaten misafirim vardı iğne boşa gitti bakalım yakı yapacam adet olunca.bende onu deneyim

bana adetın ılk gunlerınde gelmeye calış en kotu ıhtımal 5.gunune mutlaka gel demıstı gun verecekmsı dedıgın gıbı yumurta takıbı yapacakmsı bakalım hayırlısı rabbım ol derse olmayacak şey yok sabırla imanla beklemek şart

birde benim doktor klomen hapı 150 mg olarak verdi sadece sabhları adetın beşinci günü başladım 5 gün içtim sonra ertesi gün doktora gittim 15 mm olmuş dedi ve bu hafta sonu tekrar cağırdı innş iyi haberler alırım ne olur dua edin kızlar hrpimizde artık o hamileyim kelimesini duyarız....

Ben evleneli 5 sene oldu artik herkez cocuk cocuk kafami yiyo tabi bizim yasadiklarimizi yasamadilar bilmiyolar

Ben evleneli 5 sene oldu artik herkez cocuk cocuk kafami yiyo tabi bizim yasadiklarimizi yasamadilar bilmiyolar

canım kimse kimsenin yaşadığını bilmez anca konuşur yada korunarak hamile kaldığını anlatır ki canın yansın bazıları bundan keyif alır sen boşver konuşanları Rabbim büyük de alan da o veren de o sonuçta.

ilk önce doktor bana aşılama yapacaktı bu ay yapmadı eşim tahlil yaptırdı gayet iyi cıktı sorun bende yani o yuzden aşılama olmazmış eger eşimin spermleri iyi olmasaymış aşılma olacaktı.. öyle bekliyoruz..

canım kimse kimsenin yaşadığını bilmez anca konuşur yada korunarak hamile kaldığını anlatır ki canın yansın bazıları bundan keyif alır sen boşver konuşanları Rabbim büyük de alan da o veren de o sonuçta.

katılıyrum reyyana cok haklı bu insanlar varya özellkle kaynanalar ah ahh......

ilk önce doktor bana aşılama yapacaktı bu ay yapmadı eşim tahlil yaptırdı gayet iyi cıktı sorun bende yani o yuzden aşılama olmazmış eger eşimin spermleri iyi olmasaymış aşılma olacaktı.. öyle bekliyoruz..

canım yumurtan çatlamıyorsa incir kürü yapabilirsin ben çıktım şekerler bol bebişli bir yıl olsun inşallah hayırlı haberlerinizi yazın :):49: hepimiz böyle olalım inşallah.

Sen suan hangi asamadasin igne vuruldunmu?

canım yumurtan çatlamıyorsa incir kürü yapabilirsin ben çıktım şekerler bol bebişli bir yıl olsun inşallah hayırlı haberlerinizi yazın :):49: hepimiz böyle olalım inşallah.

inşşş kurban oldugum rabbim bi an önce hepimizi sevindirir buraya geldikçe yazın sohbet iyi geliyo insana sizinle tanıstıgıma memnun oldum görüşürz :)

bizim aslında aynen dedgın gibi kafamızı rahatlatmamız gerek keşke imkanım olsa tatil yapardım sadece 1 tane güzel kelimeye o kadar ihtıyacım varki anlatamam bak aslında hayatı,insanları seven biriydim bi zamanlar şimdi hiç birini bırakmadılar ... :(

Back