canımcım öncelikle sana msj atamadım 100 mesaj sınırı varmış sen özelden face hasabını yaz ben ekleyim görüşelim canım ..:))..hımm benim de dderslerim var öğretmen olduk atama bekliyorum inşaallah bu sene atanırım
)... evet canım aşılama oldum ama biraz ümitsizim % 10 etkiliyormuş bir de ben bir türlü hsg çekinememiştim bakalım şans.... aşılama regl ağrısı gibi oluyo canım tam 32- 36 saatler hastanede oluyorsun eşin sperm örneği veriyor sonra onu işlemlerden geçiriyorlar örneği benim eşimin 54 milyon spermi 74 olmuş hareketlileri etken hareketsizleri yok ediyorlar herhalde :) morfoloji ile ilgili bi şey yapmamışlar baktım sonra tatlım zaten ağrıyordu yumurtalarım yani çatlamak üzere gibiydi ardından hazır şırınga içinde doktor enjekte ediyor..ağrıyor ama bu hasret için dayanılıyo canım sonra birazcık kan geldi yumurtalarım müthiş ağrıdı çatladı sanırım ondan kanadı ben öyle umut ediyorum en azından özelde benim doktor 250 lira verdik sonra eve geldim yattım canım .... öyle işte inşaallah sen buna gerek kalmadan hamiş olursun.....