• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen Kullanan Bayanlar Buraya....

en gec bugun adet olmam lazımdı olmadım.meraklandım kan testı yaptırdım0-5 cıktı deger yanı gebelik yok.o an hastane basıma bindi.fazla umutlandım:((( ama adet olmadım,sızce tekrar kan testı yaptırsammı yardım edın kızlar napim ben

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

canım benim doktorum adetin bir hafatayı geçerse yanıma gel demişti bir doktorunla görüş istersen sen çatlatma iğnesi olmuşmuydun.

selam kızlar sabah aşılamam yapıldı evde yatıyorum şimdi biraz ağrım var o kadar olur o kadar da doktor bunun güzel bi şey olduğunu söyledi şimdi günler yine geçmek bilmeyecek ALLAHIM inşaallah bu ay hayal kırıklığına uğramam...

kızlarrr bana yardımcı olurmusunuz
bu ay klomen kullandım adetin 24. günü progesteron testi yaptırdım sonuç; 53.74 sizce ne demek bu hiç anlayamadım

bu ay klomen kullandım adetin 24. günü progesteron testi yaptırdım sonuç; 53.74 sizce ne demek bu hiç anlayamadım

canım bildiğim kadarıyla 10 eşik yani 10 dan büyük olmalı ki seninki de gayet iyi görünüyor yani yumurtluyorsun demek bu

hayırlı olsun canım dualarımız seninle hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

selam kızlar sabah aşılamam yapıldı evde yatıyorum şimdi biraz ağrım var o kadar olur o kadar da doktor bunun güzel bi şey olduğunu söyledi şimdi günler yine geçmek bilmeyecek ALLAHIM inşaallah bu ay hayal kırıklığına uğramam...

10 ve yukarısı için yumurtalama olmuş ve kaliteli deniliyor bide gebelikle ilişkilendirenler var ama ben bilmiyorum bol şans.

canımcım nerelerdesin :)) . . . . özledim seni[/QUO

cnm benim aşılaman yapılmış hayırlı olsun inş. 2 yumoşunda tutsun hayırlısıyla
cuma günleri ödemelerimiz oluyo ön muhasebe tutuyorum ben yoğunduk
cmt pazardan evden dışarı çıkmadım evde net var ama laptop almadık henüz
şuan dinlenmede ve beklemedesin sanırım
benimde önümüzdeki ay klomen son olcak sonrasında bizde aşılama yapcaz drum öle dedi
inş. bize umut olursun cnm duacınım
acıdımı peki aşılamada? bize bahsetsene tatlım biraz arkadaşımın çok canı yanmış bidaha yapmam demişti

slm kızlar yeni üyeyim 2 senelik evliym glifor hapıyla başladım bu işe o hap işe pek yaramıyor ama klomen verdi doktorum birinci ayda olmadı bu ikinci ayım inş işe yarar kafaya o kadar takıyorum kı sacma sapan rüyalar görmeye başladım :) :(

bende seni özledim şekerim :)
sorma psikolojim herşeyim bozuldu
her hafta en en yaklınlarımdan hamile haberi alıyorum
artık hep tüp bebek konularını araştırıyorum
sen neler yaptın cnm?
ben beklemdeym cuma adet günüm ama bakalım kısmet ümitsizim :S

canımcım öncelikle sana msj atamadım 100 mesaj sınırı varmış sen özelden face hasabını yaz ben ekleyim görüşelim canım ..:))..hımm benim de dderslerim var öğretmen olduk atama bekliyorum inşaallah bu sene atanırım ;))... evet canım aşılama oldum ama biraz ümitsizim % 10 etkiliyormuş bir de ben bir türlü hsg çekinememiştim bakalım şans.... aşılama regl ağrısı gibi oluyo canım tam 32- 36 saatler hastanede oluyorsun eşin sperm örneği veriyor sonra onu işlemlerden geçiriyorlar örneği benim eşimin 54 milyon spermi 74 olmuş hareketlileri etken hareketsizleri yok ediyorlar herhalde :) morfoloji ile ilgili bi şey yapmamışlar baktım sonra tatlım zaten ağrıyordu yumurtalarım yani çatlamak üzere gibiydi ardından hazır şırınga içinde doktor enjekte ediyor..ağrıyor ama bu hasret için dayanılıyo canım sonra birazcık kan geldi yumurtalarım müthiş ağrıdı çatladı sanırım ondan kanadı ben öyle umut ediyorum en azından özelde benim doktor 250 lira verdik sonra eve geldim yattım canım .... öyle işte inşaallah sen buna gerek kalmadan hamiş olursun.....

slm kızlar yeni üyeyim 2 senelik evliym glifor hapıyla başladım bu işe o hap işe pek yaramıyor ama klomen verdi doktorum birinci ayda olmadı bu ikinci ayım inş işe yarar kafaya o kadar takıyorum kı sacma sapan rüyalar görmeye başladım :) :(

hoş geldin cnm inan hepimiz o psikoloji ile başlıyoruz sonra alışıyoruz sonra savaşıyoruz ...glifor u duymamıştım klomen kullandıktan sonra yumurtalar gelişiyor sonra çatlatılıyor işlem bu

canımcım öncelikle sana msj atamadım 100 mesaj sınırı varmış sen özelden face hasabını yaz ben ekleyim görüşelim canım ..:))..hımm benim de dderslerim var öğretmen olduk atama bekliyorum inşaallah bu sene atanırım ;))... evet canım aşılama oldum ama biraz ümitsizim % 10 etkiliyormuş bir de ben bir türlü hsg çekinememiştim bakalım şans.... aşılama regl ağrısı gibi oluyo canım tam 32- 36 saatler hastanede oluyorsun eşin sperm örneği veriyor sonra onu işlemlerden geçiriyorlar örneği benim eşimin 54 milyon spermi 74 olmuş hareketlileri etken hareketsizleri yok ediyorlar herhalde :) morfoloji ile ilgili bi şey yapmamışlar baktım sonra tatlım zaten ağrıyordu yumurtalarım yani çatlamak üzere gibiydi ardından hazır şırınga içinde doktor enjekte ediyor..ağrıyor ama bu hasret için dayanılıyo canım sonra birazcık kan geldi yumurtalarım müthiş ağrıdı çatladı sanırım ondan kanadı ben öyle umut ediyorum en azından özelde benim doktor 250 lira verdik sonra eve geldim yattım canım .... öyle işte inşaallah sen buna gerek kalmadan hamiş olursun.....

cnm benim ya ALLAHIM emeklerini boşa çıkarmasın inş. hepimizin
bakalım bende beklemedeyim ama adet belirtilerimi birebir yaşıyorum akşamdan beri cnm çok sıkkın adet olucam :S

hoşgeldin aramıza
aynı duygu ve psikolojideyiz gecelerim uykusuz kabus
bende klomenin 2, ayındayım beklemedeyim bariz her ay yaşadığım adet belirtilerini yaşıyorum malesef :(

Arkadaslar merhaba bende yeni uyeyim ama uzun zamandır sizi takip ediyodum.burdaki yazılarla bazen umitlenip bazen umudumu yıtırıyodum 3-4 ay sadece klomen kullandım ama hamile kalamadım.en son gecen ay klomenden sonra catlatma ıgnesi oldum bugun igneden sonra 15.gunum kan testi yaptırdım sonuç negatif çıktı eve geldim ve hasta oldum tabii yasadıgım uzuntuyu anlatamam kendimi cok caresiz ve yanlız hissettim ve buraya uye olmaya karar verdim.bu arada 3 yıldır bebek istiyoruz.rahimve tüplerde bir sorun cıkmadı esimdede bir sorun cıkmadı.HAMİLE KALAMIYORUM çatlatma ignesi ilk denememdi sizce 2. yada 3.tutarmı?

Arkadaslar merhaba bende yeni uyeyim ama uzun zamandır sizi takip ediyodum.burdaki yazılarla bazen umitlenip bazen umudumu yıtırıyodum 3-4 ay sadece klomen kullandım ama hamile kalamadım.en son gecen ay klomenden sonra catlatma ıgnesi oldum bugun igneden sonra 15.gunum kan testi yaptırdım sonuç negatif çıktı eve geldim ve hasta oldum tabii yasadıgım uzuntuyu anlatamam kendimi cok caresiz ve yanlız hissettim ve buraya uye olmaya karar verdim.bu arada 3 yıldır bebek istiyoruz.rahimve tüplerde bir sorun cıkmadı esimdede bir sorun cıkmadı.HAMİLE KALAMIYORUM çatlatma ignesi ilk denememdi sizce 2. yada 3.tutarmı?

hoşgeldin canım 2. yada 3. seferde tutan bir çok kişi var ama nasip kısmet işi bunlar pes etme ve moralini yüksek tutarak tekrar deneyin bol şans.bu arada rahim filmini ne zaman çektirmiştim onu çektirdikten sonra 1 sene içinde gebe kalma ihtimali yüksek oluyormuş.

Senin bir yazini okudun bal tarcin susamla ilgili onu gecen ay bende denedim sanirim yumos buyumesinde faydasi oldu acaba bu ayda baslasam sen adet kacinci gunu yapmistin?

Yazin cektirdim haziran temmuz gibi

işte şansın daha yüksek hafif tıkanıklık varsa açılıyormuş stresten uzak dur bide ben adetin 2. günü bal tarçın çörek otu karışını yemeye başladım 12 gün oda yumurtalıkları çalıştırdı dene istersen.

cumartesi doktor tekrar cağırdı yumurtam çatlamışmı diye dün ymurta akı kıvamında akıntı geldi sizce belirtisi olablirmi

canım aynıyız vala bende 2 sene olacak doktor ne dıyor hiç çatlamıyormuymuş yumurtaların?

Back