• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen Kullanan Bayanlar Buraya....

cumartesi doktor tekrar cağırdı yumurtam çatlamışmı diye dün ymurta akı kıvamında akıntı geldi sizce belirtisi olablirmi

canım günlerini değerlendir büyük ihtimal ya çatlamıştır yada çatlamak üzeridir çünkü akıntı bunun habercisi bol şans.

Sagol inan bugun moralim cok bozuk ve bebek hicbir zaman gelmicek gibi hissediyorum Allah isteyen herkeze nasip etsin saglikli ve hayirli

canım günlerini değerlendir büyük ihtimal ya çatlamıştır yada çatlamak üzeridir çünkü akıntı bunun habercisi bol şans.

canım sen k. maraşlımısın bende maraşlıyım :)
ya gecen ayda bu akıntı geldi ama olmadı inş bu ay olur diye ümitlenıyorum inşşş ya RABBİM herkese nasip etsin bir an önce beynim yoruldu artık :(

Sagol inan bugun moralim cok bozuk ve bebek hicbir zaman gelmicek gibi hissediyorum Allah isteyen herkeze nasip etsin saglikli ve hayirli

amin canım bol bol dua ediyorum başka birşey gelmiyor elden bizde de sorun yok keşke olsa diyorum o zaman ne yapmamız gerektiğini bilirdik hayırla sağlıkla ve çok bekletmeden gelir inşallah bebişler.

öyle düşünmemeye çalış cnm şeytan sürekli vesvese veriyor kafana takma demıyorum ama kötü seylerde düşünme beni bi anlayan sizlersiniz sizide tek anlayan ben ve benim gibiler beraber aşacağız bu yolları üzülme

Son düzenleme:

öyle düşünmemeye çalış cnm şeytan sürekli vesvese veriyor kafana takma demıyorum ama kötü seylerde düşünme beni bi anlayan sizlersiniz sizide tek anlayan ben ve benim gibiler beraber aşacağız bu yolları üzülme

Aslinda yumurtanin catlayip catlamadigina bakmadi doktor 15.gun gel test yapalim dedi sonra klomen devam dedi yani sizin gibi akinti falan hic hissetmedim catlamadanda adet olunuyomu ki

Aslinda yumurtanin catlayip catlamadigina bakmadi doktor 15.gun gel test yapalim dedi sonra klomen devam dedi yani sizin gibi akinti falan hic hissetmedim catlamadanda adet olunuyomu ki

bildiğim kadarı ile çatlamazsa adet olunmaz ama klomene başlamadan önce tekrar kontrol ediyor doktor ona göre hapı yutuyorsun

cnm akıntı geldi ama gecen ayda gelmişti olmadı bunlar RABBİMİN bileceği şeyler o istemeyince olmuyor bebeğimiz. neler yaşıyorum neler her ya sonu bi ağlama kriziyle atlatıyorum zor ya gercekten ALLAHIM sabır versin bize

amin canım bol bol dua ediyorum başka birşey gelmiyor elden bizde de sorun yok keşke olsa diyorum o zaman ne yapmamız gerektiğini bilirdik hayırla sağlıkla ve çok bekletmeden gelir inşallah bebişler.

Bende bazen senin gibi diyorum sorun ne bilsek Allah yardincimiz olsun

yumurtan çatlamazsa bile adet olabiliyorsun benim öyle yani adet oluyorum doktorda bana sürekli adetine bakma onla alakası yok çatlamıyor yumurtan dedi .s

Back