cnm mrb sevindim 3,klomene hayırlısı olur inş. rahim filmine gerek kalamdan hamiş olursun
lh düşmeside süper bi haber )
çat.iğnemi pzt sabahı 11de vurduk cnm
pzt akşamı aynı gün başladık maçlara
salı akşamı ve çrş akşamı 3gün eşimle birlikte olduk şuan ümitsiz bişekilde beklemedeyim
ümitsizim çünki eşimde kuruger sistemine göre morfoloji %5 yani iyinin kötüsü kötünün iyisi diyolar
% 5le hamile kalanlar var doğal yoldan ama uzun zaman sonra vitaminlerden sonra kalmışlar
kimisi pes etmiş tüpe geçmiş bende artık tüp bebek araştırmalarına geçtim yavaştan :S
sizin morfoloji kaçtı cnm ? yaptıysanız test?
canım benim sağol kısmet artık :) tatlım biz ayrıca morfoloji testini yaptırmadık ama eşime normal demişlerdi.. hiç bilmiyorum canım onun değerleri %5 o kadar kritik mi tüp bebeğe neden oluşturacak şekilde...şimdi tekrar baktım sonuca canım morfoloji (kruger kriterine göre değerlendirilmiştir) alt tablo var ve normal,hafif amorf,baş anomilleri,boyun ve kuyruk anomalileri ve stoplazmik dropet başlıklarının karşısında çeşitli değerler yazıyo canım... inş. sorun olmaz.. bu arada ilişkide maçlar her gün olmuş doktor öyle mi söylemişti normalde gün aşırı oluyordu ..