cnm mrb sevindim 3,klomene hayırlısı olur inş. rahim filmine gerek kalamdan hamiş olursun
lh düşmeside süper bi haber)
çat.iğnemi pzt sabahı 11de vurduk cnm
pzt akşamı aynı gün başladık maçlara
salı akşamı ve çrş akşamı 3gün eşimle birlikte olduk şuan ümitsiz bişekilde beklemedeyim
ümitsizim çünki eşimde kuruger sistemine göre morfoloji %5 yani iyinin kötüsü kötünün iyisi diyolar
% 5le hamile kalanlar var doğal yoldan ama uzun zaman sonra vitaminlerden sonra kalmışlar
kimisi pes etmiş tüpe geçmiş bende artık tüp bebek araştırmalarına geçtim yavaştan :S
sizin morfoloji kaçtı cnm ? yaptıysanız test?
amin inşallah canım.çok korkuyorum ya ilaçla da büyümesse diye bakalım bu gün başladım ilaca cuma da kontrole gidicem hakkımızda hayırlısı artık.
Merhabalar.. Ben de bu ay klomen kullandım. Adetimin 15. günü yumurtam 14.2 idi. 18. günü gittiğimde o yumurtam yoktu, dr çatlamış vs gibi bir şey söylemedi. burdaki bir dr. çatladığını söyledi, inş. öyledir. Bugü adetimin 24. günü. Gerçi düzenli adet olamıyorum bebek düşündüğümden beri, çok stres yapıyorum sanırım. son iki adetimi ilaçla(duphaston ve tarlusallla) oldum. Rabbim hayırlısıyla gebe kalabilmeyi burdaki tüm isteyenlere ve bana da nasip etsin! Her ay başa dönmek zor, zaman geçmek bilmiyor.
Arkadaşlar bende 2.5 senelik evliyim.Hiç korunmadık ama cocugumuz olmuyor.3 aydır klomen kullanıyorum.Sonrada catlatma ıgnesı yaptırıyorum ama bı sonuc alamadım.Sonra olmazsa asılama ıcın gel dedı doktor.Hakkımızda hayırısı artık
canım benim doktorum karından bakıyor yani geçen ay ilaçsız takip yapmıştım hep karından bakıldı. bu ayda ilaca başladım illa alttan mı bakılıyo ki.
canım benim sağol kısmet artık :) tatlım biz ayrıca morfoloji testini yaptırmadık ama eşime normal demişlerdi.. hiç bilmiyorum canım onun değerleri %5 o kadar kritik mi tüp bebeğe neden oluşturacak şekilde...şimdi tekrar baktım sonuca canım morfoloji (kruger kriterine göre değerlendirilmiştir) alt tablo var ve normal,hafif amorf,baş anomilleri,boyun ve kuyruk anomalileri ve stoplazmik dropet başlıklarının karşısında çeşitli değerler yazıyo canım... inş. sorun olmaz.. bu arada ilişkide maçlar her gün olmuş doktor öyle mi söylemişti normalde gün aşırı oluyordu ..
Regli agrim basladi,acaba yinede hamilemiyim die dusunuyorum,klomen ise yaramadimi(( arkadaslar gebelik varsa yinede regli agrisi gibi bisey yasanirmi
Pufpufff cvp verdigin icin tsk ederim,kendime teselli ettim simdi,bak simdi bu sol kasigimdaki sanci gitti
Pufpufff cvp verdigin icin tsk ederim,kendime teselli ettim simdi,bak simdi bu sol kasigimdaki sanci gitti
kizlar merhaba....carsamba doktora gittim sag ve solda birer tane yumurtam gelismis doktor asilama yapacagiz dedi dun gece ovitrelle yi vurdum yarin sabah asilima olacagim kizlar cok heyecanliyim dua edin bana) . . .
canım Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah hayırlı haberlerle dönersin stres yapma bide çok rahat ol tamam mı hadi ilk bebişler gelsin artık topiğe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?