• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen Kullanan Bayanlar Buraya....

ben bir kere klomen denedim. onda da iki yumurtam oldu, biri 15 mmye kadar geldi, daha büyümedi. ama görüyorum ki 3-4 denemesinde hamile kalanlar var. ancak benim doktorum direk iğneye geçirdi beni.

Arkadaslar meraba.benim bi sıkıntım var .1 ay önce rahim filmi çektirdi tüplerim açık çıktı ben adet olunca hayıt tohumu ilacı içtim 15gün yumurtama oldu düşünüyorum akntı takibinden dolayı ama günüm 10gün eçti testim negtif çıktı ben çok üzgünüm eşimde dr gitmeme izin vermiyo içinizde hs den sonra böyle bişey yaşayan var mı ?

hoş geldin canım ben de iki ay önce ilk klomene başlamıştım ilk ay çok umutlanmıştım çok heyecanlıydım inşaallah sen benim gibi beklemezsin hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

hoşbulduk canım dün doktora gittim bir önceki kontrolmde solda hiç yumurta yok demişti
klomen verdi ilaç bitti dün doktora gittim
sağda 1 solda da 1 yumurta oluşmuş
çatlatma iğnesi verdi dün gece eşim iğneyide yaptı bakalım
inşallah bu kez gebe kalırım
kızlar duanızı eksik etmeyn
bu cuma gününde Rabbim dualarımızı kabul etsin...

öncelikle yeni arkadaşlara hoş geldiniz aramıza diyorum :) rabbim hepimizin sesini duysun
reyyan87cim evet üşütmüşüm canım ya allah tan biliyorsun film için bekliyorum ocak ayını :) beklemek zor zaman geçmiyo sen ne yaptın canım nasıl gidiyor... Bu arada bi tane aşılama yapan arkadaşımız vardı onu merak ediyorum ne yaptı acaba ...

canım dikkat et kendine havlar baya soğudu bu ay tekrar klomen yutuyorum olmazsa gelecek ay adet günümde hsg çekeçek doktorum ondan sonra biraz ara vermelim diycem yoruldum bedenim ve kafam dinlensin istiyorum inşallah ikimizinde hsg si temiz çıkar dualarda buluşalım inşallah.

ben bir kere klomen denedim. onda da iki yumurtam oldu, biri 15 mmye kadar geldi, daha büyümedi. ama görüyorum ki 3-4 denemesinde hamile kalanlar var. ancak benim doktorum direk iğneye geçirdi beni.

adetin kaçıncı günü 15 mm büyüklüğüne ulaştı?buarada çatlatma iğnesi kullandınız mı?
iğneye geçirme nedenini sormadınz mı?

adetin kaçıncı günü 15 mm büyüklüğüne ulaştı?buarada çatlatma iğnesi kullandınız mı?
iğneye geçirme nedenini sormadınz mı?

adetin 14. gününe kadar bekledik canım, o kadar büyüdü. sonra bi baktık yoktu yumurta sanırım kendiliğinden çatladı, doktorum sönmüş yumurtan demişti.
iğneye geçme sebebimiz maddi manevi yıpranıyorsun, beklemeye gerek yok dedi. ama bu ay da yumurtam sağda ve benim sağ tüpüm tıkalı. vardır Rabbimin bir bildiği aksilikler üst üste geliyor biraz ama sabır ve imtihan :)

adetin 14. gününe kadar bekledik canım, o kadar büyüdü. sonra bi baktık yoktu yumurta sanırım kendiliğinden çatladı, doktorum sönmüş yumurtan demişti.
iğneye geçme sebebimiz maddi manevi yıpranıyorsun, beklemeye gerek yok dedi. ama bu ay da yumurtam sağda ve benim sağ tüpüm tıkalı. vardır Rabbimin bir bildiği aksilikler üst üste geliyor biraz ama sabır ve imtihan :)

canım geçmiş olsun hakkında hayırlısı peki klomeni kaç defa kullandın
ben ilk kez kullandım dün doktor baktı sağda ve solda birer yumurta oluşmuş
soldaki 15 sağdakide 20 mm işte iğne verdi dün gece yaptık bakalım hayırlısı
acaba 15 mm bir iki güne büyür mü?
hiç bellide olmaz bakarsın gebe kalmışsın canım
senin iğne dediğin aşılamamı?

canım geçmiş olsun hakkında hayırlısı peki klomeni kaç defa kullandın
ben ilk kez kullandım dün doktor baktı sağda ve solda birer yumurta oluşmuş
soldaki 15 sağdakide 20 mm işte iğne verdi dün gece yaptık bakalım hayırlısı
acaba 15 mm bir iki güne büyür mü?
hiç bellide olmaz bakarsın gebe kalmışsın canım
senin iğne dediğin aşılamamı?

yok canım aşılama değil sadece iğne ve doğal yolla deneme. ama yarın netleşecek belki solda da yumurtam olursa duruma göre bakcaz canım.

büyür canım hiç dert etme sen. benin 4 günde 12 mmye geldi hiç olmayan yumurta. her gün zaten 2 mm büyür. senin yumurta büyüklüklerin iyi görünüyor canım maşallah. hadi bakalım hakkında hayırlısı :)

günde 2 klomen içmiştim.

yok canım aşılama değil sadece iğne ve doğal yolla deneme. ama yarın netleşecek belki solda da yumurtam olursa duruma göre bakcaz canım.

büyür canım hiç dert etme sen. benin 4 günde 12 mmye geldi hiç olmayan yumurta. her gün zaten 2 mm büyür. senin yumurta büyüklüklerin iyi görünüyor canım maşallah. hadi bakalım hakkında hayırlısı :)

günde 2 klomen içmiştim.

canım bende günde 2 kolemen içmiştim
birde btç kürü yaptım onu kullandım
inşallah yarın hayırlı haberler verirsin yumurtan oluşmuştur iğneyede gerek kalmaz
soldaki yumurta benmde küçüktü klomenle gelişti seninde inşallah öyle gelişir
dua edelim birbirimize inşallah gebe oluruz bu ay...

canım bende günde 2 kolemen içmiştim
birde btç kürü yaptım onu kullandım
inşallah yarın hayırlı haberler verirsin yumurtan oluşmuştur iğneyede gerek kalmaz
soldaki yumurta benmde küçüktü klomenle gelişti seninde inşallah öyle gelişir
dua edelim birbirimize inşallah gebe oluruz bu ay...

inşallah canım bol bol dua edelim. elden ne gelir, Allah'a tevekkül. bazen karamsarlaşsam da bu ay içimde hiç sönmeyen bir ümit var, nedenini anlayamıyorum ama inşallah gebeliğin müjdecisidir :)

sen ne zamandır deniyorsun bebek, ne kadarlık evlisin yaşın kaç?

inşallah canım bol bol dua edelim. elden ne gelir, Allah'a tevekkül. bazen karamsarlaşsam da bu ay içimde hiç sönmeyen bir ümit var, nedenini anlayamıyorum ama inşallah gebeliğin müjdecisidir :)

sen ne zamandır deniyorsun bebek, ne kadarlık evlisin yaşın kaç?

benim 2 yıl 3 ay oldu evliyim bu 4. ayım inşallah bu defa gebe kalırım
inşallah sendeki ümit boşa olmaz bu kez bebeğin seninle olur
hakkımızda hayırlısı canım

iyi akşamlar arkadaşlar, ben soru sormuştum ama yanıtı bilen yok sanırım.

bide bu klomenle büyüyen yumurtalarımız o büyüklükte kalıyo mu yoksa tekrar eski haline geliyo mu? ya da ne kadar sonra eski haline geliyor??

bide bu klomenle büyüyen yumurtalarımız o büyüklükte kalıyo mu yoksa tekrar eski haline geliyo mu? ya da ne kadar sonra eski haline geliyor??

canım ne sormuştun, kaçırmışım sanırım sorunu.
eski haline geliyor mu derken?

canım dikkat et kendine havlar baya soğudu bu ay tekrar klomen yutuyorum olmazsa gelecek ay adet günümde hsg çekeçek doktorum ondan sonra biraz ara vermelim diycem yoruldum bedenim ve kafam dinlensin istiyorum inşallah ikimizinde hsg si temiz çıkar dualarda buluşalım inşallah.

inşaallah canım ... ne diyeceğim kızlar ben bu ay 4 aralıkta adet oldum biliyorsunuz ve dün adet kanaması gibi kanamam oldu daha biteli 15 gün oldu doıktorumu aradım şimdi o da yumurta kanamasıdır diye düşünüyorum dedi bugün ilişki önerdi pazartesiye kadar bitmezse görüşelim dedi bitecek gibi durmuyor hiç rahim filmi de gelecek aya kaldı :((...ne olacak bilmiyorum netten araştırdım bi çok nedeni varmış östrojen hormonum yüksekti ondan mı yoksa yumurtlama mı bilemiyorum ilk defa başıma geldi çok da korkuyorum :(( dua edin kızlar inşaallah kötü bi şey değildir..

canım ne sormuştun, kaçırmışım sanırım sorunu.
eski haline geliyor mu derken?

klomen i bir kere daha kullansaydım yine büyümez miydi? yumurtalar büyük olunca daha mı kolay hamile kalınıyo ?? kafam karıştı
bu yumurtalıkların çatlaması dedikleri durum ne oluyo tam olarak ??
bunu sormustum canım.

mesela eskisi gibi derken ,benim yumurtalıklar çok küçüktü klomenden sonra büyüdü bayağı. ymurtalıklar sonra yeniden küçülüyo mu yoksa klomenın büyüttüğü kadar mı kalıyo hep ?

klomen i bir kere daha kullansaydım yine büyümez miydi? yumurtalar büyük olunca daha mı kolay hamile kalınıyo ?? kafam karıştı
bu yumurtalıkların çatlaması dedikleri durum ne oluyo tam olarak ??
bunu sormustum canım.

mesela eskisi gibi derken ,benim yumurtalıklar çok küçüktü klomenden sonra büyüdü bayağı. ymurtalıklar sonra yeniden küçülüyo mu yoksa klomenın büyüttüğü kadar mı kalıyo hep ?

canım bak şimdi şöyle..
her ay yumurtalıklarımız bir yumurta atıyor. bu yumurta yumurtalıktan atılmadan belli bir kese gibi birşeyin içinde büyüyor. 20-22 mm arasına geldi mi o keseden çıkıyor ve tüplerden çıkmaya rahime doğru yol almaya başlıyor. burası çatlama kısmı oluyor. belli bir büyüklüğe gelmeyen yumurta döllenmez canım. neyse yumurta rahime doğru giderken, işte bu tüplerde eğer spermle karşılaşırsa gebelik oluşuyor. hatta bazen döllenen yumurta rahime inemiyor ve dış gebelik oluşuyor. eğer spermle karşılaşmazsa adet oluyorsun.

işte klomen bu yumurtanın 20-22 mmye kadar gelmesi için verdikleri bir ilaç. eğer o ay o yumurta istenen seviyede büyümediyse daha büyümez. gider ve sen adet olursun, o ay boşa geçer.

canım klomen sadece o aylık yumurtanı büyütüyo diğer aya etkisini göstermiyo zaten.her ay büyütülüp çatlıyo işte.

canım benimde büyümedi kiminin bünyesinde etkisini geç gösterirmiş kimisinde hiç göstermeyebilirmiş.benimde 4 yumurtadan sadece biri klomenle büyüdü.ilk gittim 12mm idi.ikinci gittim 15 mm idi üçüncü gittim bi anda 26 mm ye çıkmıştı.doktorda dedi senin bünyende çok geç etkisini gösterdi dedi ve hemen o bitane büyüyen yumurtayı çatlattı aşılama yaptı fakat tutmadı.şimdi ikinci aşılamaya başlicaz.klomen işe yaramadığı için bırakıyor.iğneyle büyütcekmiş

slm kızlar bugün çatlatma iğnemi oldum solda 2 yumurtam büyüdü 21-22mm ler
geçen ay dr 36 saat sonra ilişki demişti iğneden 1,5 gün sonra yapmıştık ama tutmadı
bugün saat11de vuruldum iğneyi bu akşam başlasak nolur çalışmalara??

Back