• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen Kullanan Bayanlar Buraya....

canım yumurta büyümesi kişiye göre değişir doktora gittiğin gün bakar ve 18 mm geçtiyse çatlatma iğnesi yapar yok olmamışsa bir kaç gün içinde tekrar çağırır ve iğne yaptıktan sonra ilişki günü verir iğne şanşı arttırıyor çünkü yaklaşık olarak günü biliyorsun bol şans sters yapma olur mu rahat davran.[/QUOTE]

çok umutluyum bir de cok stres yapıyorum heyecanda var bicok duyguyu yoğun hissediyorum bu aralar ..

:43::43::43:

merhaba bayanlar,
bende bebek düşünenlerdenim. benim yumurtalıklarım küçük bazı değerlerim yüksek. doktorum bana bir kutu klomen verdi sonra yumurtalıklarıma baktı. sağ tarafımda 5 yumurta 16 milim, sol tarafımda 3 yumurta 13 milim boyutlarındalardı. burada okuyorum çatlatma iğnesi falan. ne işe yarıyor ? bana hiç böyle bir şey demedi. başka klomen de vermedi. iki ay sonra çocuğun olmazsa rahim filmi çekelim dedi. sizde ne gibi yöntemler uygulandı ??

şu an ki tedavim doğru mudur sizce neyi amaçlamış olabilir doktor??

ben klomen kullandığım ilk ay günde 1 tane aldım dr söylediği günde kontrole gittim..o ay çatlama iğnesi yapmadı..yumurtaların doğal yapısını gözlemlemek açısından..bu ay ise günde 2 klomen alıyorum..ptesi kontrole gidecğm..yumurtalar dr un istediği boyuta gelincede çatlama iğnesi vurulacak..bu ay da gebelik olmazsa bendende rahim filmi istedi dr..

sen kaç aydır bebek istiyoırsun?

benim daha çok yeni 1 aydır korunmuyorum. ben klomeni günde iki tane alıyordum. hiç çatlatma iğnesinden bahsetmedi bana doktor. yumurtalıklarımın boyutu normal mi bir fikrin var mı?

ilk ayın olduğu için belki iğneden bahsetmemiştir..bildiğim kadar 18 mm olması gerekiyormuş..seninkinlerde büyüyebilir..drun ne dedi peki yumurtaların için..

merhaba bayanlar,
bende bebek düşünenlerdenim. benim yumurtalıklarım küçük bazı değerlerim yüksek. doktorum bana bir kutu klomen verdi sonra yumurtalıklarıma baktı. sağ tarafımda 5 yumurta 16 milim, sol tarafımda 3 yumurta 13 milim boyutlarındalardı. burada okuyorum çatlatma iğnesi falan. ne işe yarıyor ? bana hiç böyle bir şey demedi. başka klomen de vermedi. iki ay sonra çocuğun olmazsa rahim filmi çekelim dedi. sizde ne gibi yöntemler uygulandı ??

şu an ki tedavim doğru mudur sizce neyi amaçlamış olabilir doktor??

canım 16 mm var ya 1 yada 2 gün sonra istenilen boyuta ulaşıyor kimi doktor kendi çatlasın istiyor iğne de tam ilişki gününü biliyorsun ama sadece klomen kullanıpta gebe kalabilen çok kişi var bol şans.

kızlar yorum yapam bazı arkadaşlar sağ yumurtam şu kadar büyüdü sol yumurtam şu kadar büyüdü diye bahsetmişler benim kafam karıştı çünkü doktorumu en son gittiğimde sol tarafında bu ay yumurtlama olmuş demişti ben de sormuştum sağ da olmamış mı diye hayır ya sağda olur ya da sol da olur iki tarafta yumurtlama :44::44::44::44::44:olmaz demişti yanlış mı bilgi veriyor acaba doktorum bana :????????????????????

kızlar yorum yapam bazı arkadaşlar sağ yumurtam şu kadar büyüdü sol yumurtam şu kadar büyüdü diye bahsetmişler benim kafam karıştı çünkü doktorumu en son gittiğimde sol tarafında bu ay yumurtlama olmuş demişti ben de sormuştum sağ da olmamış mı diye hayır ya sağda olur ya da sol da olur iki tarafta yumurtlama :44::44::44::44::44:olmaz demişti yanlış mı bilgi veriyor acaba doktorum bana :????????????????????

Bana ultrasyonda bakti (alttan) ve gosterdi de iki tane yumurtam vardi sagda ve solda belki de kisiden kisiye degisiyordur

ilk ayın olduğu için belki iğneden bahsetmemiştir..bildiğim kadar 18 mm olması gerekiyormuş..seninkinlerde büyüyebilir..drun ne dedi peki yumurtaların için..

benim yumurtalıklar çok küçüktü. özellikle sol taraftaki doğru düzgün görünmüyordu bile. doktor yumurtalıkların büyümüş bu güzel bir durum dedi. bide ben incir suyu da içmiştim ondan önceki ay. gerçekten ilaç kullanmadan önceki yumurtalıklarla karşılaştırınca gözle görülecek derece de bir büyüklük vardı.

yani benim yumurtalar ancak 16 milim büyüyebildiler bir seferlik klomen kullanınca :44:

pelindemirci arkadaşım benimde sol tarafta yok denecek kadar küçük ve azdı yumurtam. klomenle büyüdü. ama başka klomen de kullandırmadı. yani bir kere daha kullansaydım yine büyümez miydi? yumurtalar büyük olunca daha mı kolay hamile kalınıyo ?? kafam karıştı:44:
bu yumurtalıkların çatlaması dedikleri durum ne oluyo tam olarak ??

mrhaba kızlar bende bu ay ilk kez klomen kullandım
bugun doktora kontrole gidicem duanızı eksik etmeyn..

hoş geldin canım inşallah gönlündeki nasip olur.

Geçmiş olsun kuzum üşüttün mü umarım önemli bişey değildir.

Canım yumurta büyümesi kişiye göre değişir doktora gittiğin gün bakar ve 18 mm geçtiyse çatlatma iğnesi yapar yok olmamışsa bir kaç gün içinde tekrar çağırır ve iğne yaptıktan sonra ilişki günü verir iğne şanşı arttırıyor çünkü yaklaşık olarak günü biliyorsun bol şans sters yapma olur mu rahat davran.

öncelikle yeni arkadaşlara hoş geldiniz aramıza diyorum :) rabbim hepimizin sesini duysun
reyyan87cim evet üşütmüşüm canım ya allah tan biliyorsun film için bekliyorum ocak ayını :) beklemek zor zaman geçmiyo sen ne yaptın canım nasıl gidiyor... Bu arada bi tane aşılama yapan arkadaşımız vardı onu merak ediyorum ne yaptı acaba ...

mrhaba kızlar bende bu ay ilk kez klomen kullandım
bugun doktora kontrole gidicem duanızı eksik etmeyn..

hoş geldin canım ben de iki ay önce ilk klomene başlamıştım ilk ay çok umutlanmıştım çok heyecanlıydım inşaallah sen benim gibi beklemezsin hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

benim yumurtalıklar çok küçüktü. özellikle sol taraftaki doğru düzgün görünmüyordu bile. doktor yumurtalıkların büyümüş bu güzel bir durum dedi. bide ben incir suyu da içmiştim ondan önceki ay. gerçekten ilaç kullanmadan önceki yumurtalıklarla karşılaştırınca gözle görülecek derece de bir büyüklük vardı.

yani benim yumurtalar ancak 16 milim büyüyebildiler bir seferlik klomen kullanınca :44:

pelindemirci arkadaşım benimde sol tarafta yok denecek kadar küçük ve azdı yumurtam. klomenle büyüdü. ama başka klomen de kullandırmadı. yani bir kere daha kullansaydım yine büyümez miydi? yumurtalar büyük olunca daha mı kolay hamile kalınıyo ?? kafam karıştı:44:
bu yumurtalıkların çatlaması dedikleri durum ne oluyo tam olarak ??
merhaba bende klomen tadavisi gördüm benim sol yumurtamda hiç yumurtlama yok sag yumurtamda klomenle 14.gunumde 11mm di ama allahtan ümit kessilmez ya 1 hafa onra tekrar konturole gittigimde 20mm di catlatma ignesi oldum suan da 15 haftalık hamişim ve oglum olacak insallah takma kafana

merhaba bende klomen tadavisi gördüm benim sol yumurtamda hiç yumurtlama yok sag yumurtamda klomenle 14.gunumde 11mm di ama allahtan ümit kessilmez ya 1 hafa onra tekrar konturole gittigimde 20mm di catlatma ignesi oldum suan da 15 haftalık hamişim ve oglum olacak insallah takma kafana

kaçıncı ayınızda oldu yavrunuz..

Back