- 8 Ocak 2013
- 8.579
- 115
-
- Konu Sahibi bebetommmm
- #47.321
yok canım bosverdeniz sende uzak kaldin.basinda ne gecti bizde bilmiyoruz canim.neler oldu anlatmak istermisin
kız nöbetçi ne yapıyon (hülya gelmiş)Ben burdayim
Hoşbulduk inşallah sizlerinde yüzü gülücek şimdi sıra sizde çok bekledik hepimiz çok hakettik sizlerde yaşıyacaksınız bu duyguyu inşallah . Hayırlısı olsun ilk tedavide banada dondurulmuş transfer edilmişti kendini çok güzel hazırla kafandan bütün olumsuzlukları atsedasugur hosgeldinne guzel yuzu gulen topik arkadaslarimizdan birisi daha.bizler hala biraktigin gibiyiz.ama olacak insallah bizde anne olacagiz.benimde opum oldu bu ay.10 tane embriyom donduruldu transfer bekliyorlar allahin ixniyle.ama biraz kilo vermek istiyorum.bakalim nasip kismet hersey
sorun yok yani valla bilemedim bende bır daha yazmadım sana :)nerde kizzz hic gormedim atlamisimdir bilerek ole bisi yapmam
ayy neyi atladim diye eski mesajlara girdim ama bulamadim.kizmaaa beee valla hic cevapsiz birakmam da soruyu goremedimmmmsorun yok yani valla bilemedim bende bır daha yazmadım sana :)
ee seda bundan sonra girebilcenmi haberleşe bilcezmi?Hoşbulduk inşallah sizlerinde yüzü gülücek şimdi sıra sizde çok bekledik hepimiz çok hakettik sizlerde yaşıyacaksınız bu duyguyu inşallah . Hayırlısı olsun ilk tedavide banada dondurulmuş transfer edilmişti kendini çok güzel hazırla kafandan bütün olumsuzlukları at
baya oldu msj bende hatırlamıyorum neyse kafanda baska bişey yoksa sorun yokayy neyi atladim diye eski mesajlara girdim ama bulamadim.kizmaaa beee valla hic cevapsiz birakmam da soruyu goremedimmmm
Ahh nerde o eski gunler.muhtarr sohbetleri falankız nöbetçi ne yapıyon (hülya gelmiş)
o kadar olmuşkı yazmayalı o işaretleri bulamıyorum :) barıştıkhadi barisalim denizzz
evet muhtar dicektımde vaz gectım hülya beyenmiş senin yazıyı yazmıyor not al :)Ahh nerde o eski gunler.muhtarr sohbetleri falan
Slm canim senin adına çok sevindim..Allah analı babalı büyütürsün kızını..ne zaman doğum yaptın..Bu haberi duyunca okadar mutlu oldum ki..darısı diğer arkadaşlarımıza.Şuan bende çok kötü oldum bende seni çok özledim kızımı kucağıma aldım çok şükür doğum anında bile senin için deniz için elifler için aysun için hep dua ettim
Yazdi:))evet muhtar dicektımde vaz gectım hülya beyenmiş senin yazıyı yazmıyor not al :)
Yazıcam inşallah buradan sıkıntı yokee seda bundan sonra girebilcenmi haberleşe bilcezmi?