- Konu Sahibi bebetommmm
- #49.021
Cnm bebisti benim o kapandi yeniden actim ismim degistiEvet evet 15 aylık oğlum var benim de. Gözünaydın senin de canım. Ya kusura bakma nickten hatırlayamadım. Aynı mıydı o zaman? Kolay kolay unutmam ama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm bebisti benim o kapandi yeniden actim ismim degistiEvet evet 15 aylık oğlum var benim de. Gözünaydın senin de canım. Ya kusura bakma nickten hatırlayamadım. Aynı mıydı o zaman? Kolay kolay unutmam ama.
Allah bagislasin cnm buyumus ne gunlerdi gun sayiyoduk sonuc icin simdi allahin izniyle anne oldukEvet evet 15 aylık oğlum var benim de. Gözünaydın senin de canım. Ya kusura bakma nickten hatırlayamadım. Aynı mıydı o zaman? Kolay kolay unutmam ama.
Yaa evet hatırladım şimdi. Hafızamı zorluyorum da küçük bir yerde yaşıyorrdun sanki Giresun falan mıydı? Bebiş27 miydi nickCnm bebisti benim o kapandi yeniden actim ismim degisti
Çok şükür canım. Bizimkilerden anne olmayan kalmadı çok şükür. En sona kalanlardan biriydim ben hatta.Allah bagislasin cnm buyumus ne gunlerdi gun sayiyoduk sonuc icin simdi allahin izniyle anne olduk
Giresunlu baskasiydi onun asilamasi tutmustu ben amasyadandimYaa evet hatırladım şimdi. Hafızamı zorluyorum da küçük bir yerde yaşıyorrdun sanki Giresun falan mıydı? Bebiş27 miydi nick
Ewet bebis 27 cnmYaa evet hatırladım şimdi. Hafızamı zorluyorum da küçük bir yerde yaşıyorrdun sanki Giresun falan mıydı? Bebiş27 miydi nick
Olsun cnm rabbim nasip etti en sonundaÇok şükür canım. Bizimkilerden anne olmayan kalmadı çok şükür. En sona kalanlardan biriydim ben hatta.
Haa evet oralarda bir yerdi. Aklımda niyeyse Giresun kalmış :)Giresunlu baskasiydi onun asilamasi tutmustu ben amasyadandim
Ewet bebis 27 cnm
[/QUOTE