- 8 Ocak 2013
- 8.579
- 115
- Konu Sahibi bebetommmm
- #47.341
çarpıyı sil (bize yazmadı hala)Yazdi:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çarpıyı sil (bize yazmadı hala)Yazdi:))
Bende öyle hissettim inşallah diğer kızlarda görüp yazar . Eliflerden haberin var mı onlar ne yaptılar ve özgeSeda kiz topladin bizi hee
Slm canim senin adına çok sevindim..Allah analı babalı büyütürsün kızını..ne zaman doğum yaptın..Bu haberi duyunca okadar mutlu oldum ki..darısı diğer arkadaşlarımıza.
ay sevindim kopmayalım burda yazısalımYazıcam inşallah buradan sıkıntı yok
Amin inşallah kuzum 6 temmuzda doğum yaptım senin prensesde kocaman olmuşturSlm canim senin adına çok sevindim..Allah analı babalı büyütürsün kızını..ne zaman doğum yaptın..Bu haberi duyunca okadar mutlu oldum ki..darısı diğer arkadaşlarımıza.
Herkes ayni elocan bi hamilelik daha gecirdi gelisimi durdu kurtaj oldu.yesiller ayni..ben bi dusuk oistu biliyorsun mayistada 8haftalik dis gebelik gecirdim 8gun hastanede yattim.falan.ozgee tup bebege hazırlanıyor oyle tatlimmmBende öyle hissettim inşallah diğer kızlarda görüp yazar . Eliflerden haberin var mı onlar ne yaptılar ve özge
canım ne yapıyosun güzel kızın nasıl buyudu muDenizcimmmm
Ben de cok.ozledimmSlm canlarim Nasılsıniz sizi okadar çok ozlededim ki ahah o eski günler.
ay sevindim kopmayalım burda yazısalım[/QUOT
Yazışalım tabi diğer kızlarda yazıcaklar emnim bundan sonra görevim sizlere bol bol moral verip destek olmak
Yok kiz ozge dusuk yapti yaaelifucecen elifle gorusuyoruz guldeniz ve ben.o da bizim gibi.tedavileri oldu kalp atisi duyulmadi bebislerin.yani olumlu haber cok yok bizim tarafta.zenderu ozgeyi soruyorsan o hamis.takviminden biliyorum
Evet teyzesi Mina 19 aylik oldu..prensesim ismi ne.Amin inşallah kuzum 6 temmuzda doğum yaptım senin prensesde kocaman olmuştur
takvimini silmedi demekki guldeniz.ben ole gordugumden yazdim.dogrudur dediginYok kiz ozge dusuk yapti yaa
Unutmus canimtakvimini silmedi demekki guldeniz.ben ole gordugumden yazdim.dogrudur dedigin