- Konu Sahibi pozitifkiz59
-
Ben hiç böyle bir mesaj almadım. Çok üzüldüm şimdiIki uyeliginizi de bulup size boyle bir teklifte bulunmus olmalari?
Hayir neden siz. Hanimlar baska boyle mesaj alan var mi? Ozellikle evlenemiyorun, kismetim cikmiyor vs. seklinde konu acanlar siz aldiniz mi?
DeğilimVallahi feyksin.
Ahhaaa,pozitif kız koş yakaladım erkekiYok artık, cidden mi
Bakın bunlar size ders olsun, safsınızdır, iyi niyetlisinizdir belirttiğiniz gibi, o yüzden herkesle iletişim kurmayın ki kandırılmayın. Daha ondokuz yaşındasınız zaten her konuda uyanık olamazsınız ama madem yaşıtlarınızdan daha kandırılmaya açık olduğunuzu düşünüyorsunuz, o zaman önlemi tanımadığınız hiç kimseyle gereksiz muhabbete, yakınlığa girmeyerek almalısınız. Bir de psikiyatra gidin bence çünkü bayağı içleniyor, üzülüyorsunuz ki intiharı düşünüyorsunuz, sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Iki uyeliginizi de bulup size boyle bir teklifte bulunmus olmalari?
Hayir neden siz. Hanimlar baska boyle mesaj alan var mi? Ozellikle evlenemiyorun, kismetim cikmiyor vs. seklinde konu acanlar siz aldiniz mi?
Bunun gozu acik olmakla ne alakasi var ?
Ayrica bize ne , magdur olan sen olacaksin basina bir is gelirse , bu devirde bunu dusunememenin gozu acik olup olmamakla alakasi yok, git istediginle yazis gercekten kime ne , sonunda bi sen uzulursjn bide anan baban
10 seneden fazladır burdayım daha biriniz şu teklifle gelmediniz, hepinize yazıklar olsun.
Gidiyorum forumdan
Ay gülmekten öldümBenimle evlenir misiniz, bayaan
Kiz ben sosyal medyada falan da almiyorum asfahahaha. Sorun bizde galibaBen hiç böyle bir mesaj almadım. Çok üzüldüm şimdi
Şans kapıyı kırmışSite kurulalı nerdeyse 12 yıl olmuş daha bu zamana kadar hiç böyle konu okumadım nasıl olurda aynın kişinin farklı iki hesabına da aynı kişi denk gelir anlamadım
offf beynim yandı
Denk geldi işte. Bütün pıslık erkekler bana musallat oluyorlarSite kurulalı nerdeyse 12 yıl olmuş daha bu zamana kadar hiç böyle konu okumadım nasıl olurda aynın kişinin farklı iki hesabına da aynı kişi denk gelir anlamadım
offf beynim yandı
Yapma yauvİyi de burasi kadınlar klübü sevgili bulma sitesi degil ki ay sinir oldum ya
Ben de almıyorumKiz ben sosyal medyada falan da almiyorum asfahahaha. Sorun bizde galiba
HıhBenimle evlenir misiniz, bayaan
Ben beğendim bi dal alurumKonu sahibi ben nasılım beni beğendiniz mi?
10 seneden fazladır burdayım daha biriniz şu teklifle gelmediniz, hepinize yazıklar olsun.
Gidiyorum forumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?