• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK'de erkek dolasiyor olabilir! Lutfen sonuna kadar okuyun

Ya anlamiyorsunuz zaten güvenmiyorum üye kendini k kadar ovdu ki merak ettim
Şu mesajınızdan sonra sizden şüphelendim açıkçası. Bana mesaj atan üye kendini o kadar övdü ki merak ettim diyorsunuz. O zaman size mesaj atan üye erkekti yani ve siz de bunu biliyordunuz?

Actigin konuyla zor gunler yasamanin ne ilgisi var Allah askina bi kendine gel yaaa kardesimden kucuksun yazik ediyosun kendine saf olmak yada olmamak secilmez zaten hayattan kazik yememissin daha insan seyy yapila yapila seyy yapmayi ogrenir daha gidicek cok yolun var anlasilan cok yolun basindasin isyan etme sukret bence
Zor günler yasadim evet hep saf olduğum yuzume vuruldu hep kazık yedim hem aşık olduğum kişilerden hem de arkadaşlarımdan

Selam verenden korkar olduğumuz dünyada , muhabbetimizin dahi olmadığı kişilere karşılık verip , gerçekten denilen kişiyi incelemek akıl işi değil.

Iletisim kurması bile hatayken aramızda erkek olabilir düşüncesi daha şaşırtıcı.

Kadınlar tehlikeli değil mi ?

Aynen oyle boyle bi sacmaligin olmasi icin illa karsisindakinin erkek olmasina gerek bile yok o muhabbet yeterince absurt zaten:63:

Şu mesajınızdan sonra sizden şüphelendim açıkçası. Bana mesaj atan üye kendini o kadar övdü ki merak ettim diyorsunuz. O zaman size mesaj atan üye erkekti yani ve siz de bunu biliyordunuz?
Hayır ben nereden bilebilirdim onun erkek olduğunu? Kendini ovdu derken oğlanı ovdu yani bana "O oğlan çok yakışıklı Amerikaya gidecek benimle yaşıt olsa ben de yazardım. " dedi yani hesabı açan erkek kadın adıyla kendini ovdu

Evet hataliyim aptalim safım salağım. Erkeklere ve insanlara hemen inanıyorum yıllardır kazık yiyorum
Aslında intihar edip ölmeyi çok düşündüm ama günah kalanlara yazık diye vazgeçtim
Ama ben bu dunyada fazlaligim onu biliyorum

Bakın bunlar size ders olsun, safsınızdır, iyi niyetlisinizdir belirttiğiniz gibi, o yüzden herkesle iletişim kurmayın ki kandırılmayın. Daha ondokuz yaşındasınız zaten her konuda uyanık olamazsınız ama madem yaşıtlarınızdan daha kandırılmaya açık olduğunuzu düşünüyorsunuz, o zaman önlemi tanımadığınız hiç kimseyle gereksiz muhabbete, yakınlığa girmeyerek almalısınız. Bir de psikiyatra gidin bence çünkü bayağı içleniyor, üzülüyorsunuz ki intiharı düşünüyorsunuz, sağlıklı düşünemiyorsunuz.

Iki uyeliginizi de bulup size boyle bir teklifte bulunmus olmalari?
Hayir neden siz. Hanimlar baska boyle mesaj alan var mi? Ozellikle evlenemiyorun, kismetim cikmiyor vs. seklinde konu acanlar siz aldiniz mi?

E dolaşıyor tabi ki. Sizden TC kimlik numarası istenmiyor sonuçta buraya üye olurken. Bir erkek de gelip herhangi bir nickname ile kadın cinsiyetini işaretleyerek üye olabilir. Üye olmasa bile dışarıdan okuyabiliyorlar sonuçta.

Konuya gelince, konudan hiçbir şey anlamadım kimin hesabıymış kim kime ne demiş?
Ben anladım ama anlatamicam şimdi:kahve:

Hayır ben nereden bilebilirdim onun erkek olduğunu? Kendini ovdu derken oğlanı ovdu yani bana "O oğlan çok yakışıklı Amerikaya gidecek benimle yaşıt olsa ben de yazardım. " dedi yani hesabı açan erkek kadın adıyla kendini ovdu

Iste siz niye tav oldunuz ? Harika ötesi biriyse niye avcılık yapıyor ?

Gözü açık olmadığım için hepinizden özür dilerim... Bir daha olmaz söz
Ya zaten ozguvenim 0 antidepresan kullanıyorum ne diye beni asagiliyorsunuz? Tamam tovbeler olsun bir daha internete girmem hatta şimdi tüm sosyal medyami kapatıp gidiyorum. Gozu açık degilim ya yaşamaya hakkim yok benim
Hoscakalin

Bunun gozu acik olmakla ne alakasi var ?
Ayrica bize ne , magdur olan sen olacaksin basina bir is gelirse , bu devirde bunu dusunememenin gozu acik olup olmamakla alakasi yok, git istediginle yazis gercekten kime ne , sonunda bi sen uzulursjn bide anan baban[/QUOTE]

Evet anlamadım
Acitasyon falan da yapmıyorum! Ayrıca daha önceki acımasız eleştirileri hep alttan aldım ama saf olmama ilgili söylenen şeylere dayanamıyorum bilmem anlayabildiniz mi? Saf olmayı ben secmedim BEN SECMEDİM
19 yıllık hayatımda hep yüzüme vuruluyor bıktım artık gecelerı ağlayarak uyudum Allahım canımı al diye dua ettim zor gunler yasadım bu dalga geçilecek bir şey degil
Vallahi feyksin.

Iste siz niye tav oldunuz ? Harika ötesi biriyse niye avcılık yapıyor ?
Aynen ne cesaret. Belki yönlendirdiği erkek karanlık işlerle uğraşan biri. Belki uyuşturucu satıcısı Allah korusun. Özellikle yakışıklı erkek de seçerler. Kızlar kolay tav olsun diye.

Ne zamandırrr buradayım kimse bana birisini ayarlama mesajı atmadı sana neden attılar acaba hemde iki hesap var hemde iki hesaba da aynı kişi. Ayrıca burası sosyal bir ortam napsınlar nasıl engel olsunlar soru ne konu ne yani şimdi anlamadım ben

Back
X