- 13 Temmuz 2018
- 926
- 414
- 53
- Konu Sahibi pozitifkiz59
Ben birini sikayet etcem de nasil ediliyor bilmiyorum. Burda yonetici falan oldugunu da bilmiyodum. Sadece engellemistim profili gozukmuyor ama bir problemle karsilasildi diyor ,hesap kapanmis mi yani ?Ne demek ablacım, bir gerçeği de itiraf edeyim aslında böyle konularda sizleri bilgilendirme zorunluluğumuz yok çünkü kullanım sözleşmesinde aynen şöyle bir madde vardır:
Forumumuzda paylaşıma sunulan tüm içerikten 5651 Sayılı Kanun'un 8 ve T.C.K'nın 125. maddesine göre paylaşımı yapanın kendisi sorumludur. Forumumuz paylaşımcıların gönderdiği içerikten doğabilecek yasal sorunlar nedeni ile sorumlu tutulamaz.
Ama zaman içinde kendimizi sizlere karşı sorumlu hissediyoruz, otomatikman koruma içgüdüsü gelişiyor
Hep iyi niyetten oluyor bunlar ama biraz şüpheci olmak lazım, yalnızca yüzünüzün göründüğü bir vesikalık fotoğraf bile kötü niyetli insanların eline geçse, öyle programlar var ki adamlar o fotoğrafı çok gerçekçi, fotoğrafın sahibinin bile kendinden şüphe edeceği bir vücutla birleştirip öyle yerlerde kullanıyorlar ki meydana çıkıp ben değilim diye bağırsanız kimse inanmaz, çok tanındık, adı sanı bilenen yabancılara yapılmış gerçek olmadığına inanamazsınız, teknoloji çok gelişti ve maalesef iyi yönde kullananlar kadar kötüye kullananlarda var.