KK'de erkek dolasiyor olabilir! Lutfen sonuna kadar okuyun

Denk geldi işte. Bütün pıslık erkekler bana musallat oluyorlar
Bilerek belirtmiş olabilirmisin “hah işte o aradığın üye benim”diye yada ne bileyim resim attığını burdaki sana yakın bulduğun başka üyelerle paylaştınmı

Hani düşünüyorum bize niye denk gelmedi diye
Bize denk gelen Mune oda Ban Ban Ban

[QUOTE="pozitifkiz59, post:

Gözü açık olmakla şu alakası var: Siz 11 yaşındaki oğlum cin gibi dediniz. İşte bununla alakası var

İyi de cocugum , heryerde yazilip ciziliyor sosyal medya sapik dolu diye , hic mi duymadin , hic mi kimse anlatmadi cevrenden ?
Ay neyse valla sinirim bozuluyor benim boyle konularda , sana kizmiyorum zaten anana babana kiziyorum bunca sene sana anlatmadiklari , ogretmedikleri icin , gercekten senin sucun yok bunda
[/QUOTE]

Duydum ablacım merak etme. Hayatım kazık yemekle geçti zaten. Instagramda vs her gun mesajlar takip istekleri aliyorum hepsini de reddediyorum.
Ama siz beni 11 yasındaki oğlunuzla kiyaslayip aşağıladiniz. Ayrıca benim kimseye dustugum falan yok merak etmeyin. O konuştuğum üye bana oğlan çok yakisıkli vs dedi ben de merak ettim
Ayrica sapık olsa bile ben başka şehirdeyim şahıs adımı soyadımı bile bilmiyor

Hayır sitedeki kimseyle paylaşmadım
Şahıs oğlanın önce gerçek adını söyledi facede baktım ismi x idi
Bugünkü yazdığı hesapta ise oğlanın adı Y dedi
Üstelik bugünkü yazdığı hesapta bir adamla evlenmek istedigini yazmis. İyice kafam karıştı

Senin konu iyice arap saçına döndü ben çözemiycem

İki üyelik yasak diye biliyorum

Kafa kağıtlarımızı gösterelim

demekki esimiz dogru diyor o sitelerde erkekte olabilir guvenme kimseye diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…