- Konu Sahibi pozitifkiz59
-
Bilerek belirtmiş olabilirmisin “hah işte o aradığın üye benim”diye yada ne bileyim resim attığını burdaki sana yakın bulduğun başka üyelerle paylaştınmıDenk geldi işte. Bütün pıslık erkekler bana musallat oluyorlar
Vallahi bana da ayarlayan olmadı ben de kendi kocamı kendim buldum iş başa düşüncedinime kufreden musluman olsa iyi de siz resim istemissiniz.ben kac yildir burdayim kimse gel sana birini ayarlayacagim demiyor
Biz kazana düştük zaarBilerek belirtmiş olabilirmisin “hah işte o aradığın üye benim”diye yada ne bileyim resim attığını burdaki sana yakın bulduğun başka üyelerle paylaştınmı
Hani düşünüyorum niye niye bize denk gelmedi diye
[QUOTE="pozitifkiz59, post:
Gözü açık olmakla şu alakası var: Siz 11 yaşındaki oğlum cin gibi dediniz. İşte bununla alakası var
Hayır sitedeki kimseyle paylaşmadımBilerek belirtmiş olabilirmisin “hah işte o aradığın üye benim”diye yada ne bileyim resim attığını burdaki sana yakın bulduğun başka üyelerle paylaştınmı
Bize denk gelenMune oda Ban Ban Ban
Hani düşünüyorum niye niye bize denk gelmedi diye
Bi kese atiiiim ablamKadınlar hamamı mı burası, sakin olun
Senin konu iyice arap saçına döndü ben çözemiycemHayır sitedeki kimseyle paylaşmadım
Şahıs oğlanın önce gerçek adını söyledi facede baktım ismi x idi
Bugünkü yazdığı hesapta ise oğlanın adı Y dedi
Üstelik bugünkü yazdığı hesapta bir adamla evlenmek istedigini yazmis. İyice kafam karıştı
Benim de kafam karıştıSenin konu iyice arap saçına döndü ben çözemiycem
10 seneden fazladır burdayım daha biriniz şu teklifle gelmediniz, hepinize yazıklar olsun.
Gidiyorum forumdan
Çirkin miyiz ki acabaBen de almıyorumKahroldum şimdi
KesinlikleÇirkin miyiz ki acaba
Mune abladan artik acilim bekliyorum. Bekar kk hatunlarina kismet falan bulsun. Anca bani basip gidiyorAynen yahuuuuuuu bana gele gele Mune gelir o da bani koyar gider
Ben erkek olsam sana yürürdüm şahsen, burda takılan erkekler işi bilmiyor benceAynen yahuuuuuuu bana gele gele Mune gelir o da bani koyar gider
Bi aralar serbestti ben o zaman acmistimiki nick yasak ve siz açık açık söylüyorsunuz....çok ilginç..konu takipdeyim ekşinleri severim :)
İki üyelik yasak diye biliyorumMerhaba kk halkı. Benim 2 hesabım var bu hesabımda 2 ay önce bir konu açmıştım. Bi hesap bana mesaj attı. Adım H. 32 yaşındayım dedi. İşte konuştuk falan sana birini ayarlayayim dedi. Sonra o bahsettiği kişinin adını vs verdi. Ben de facebooktan baktım. Ama oğlanı beğenmedim istemiyorum dedim peki dedi.
Sonra bugün öteki hesabımdan başka bir hesapla konuştum. O da sana birini ayarlayayim dedi ben de çocuğun fotosunu istedim. Attı, baktım ve kendi kendime "Allah Allah bu çocuğu bir yerden gözüm isiriyor" dedim ve bir de ne göreyim 2 ay önceki facebook hesabına baktığım çocuk! Şok oldum resmen
Şimdi iki ihtimal var;
1) Ya o çocuğu iki üye de tanıyor.
2) Ya da o çocuk burada hesap açıp kari kız arıyor!
Icimdeki Müge Anlı 2.ihtimali söylüyor. Sizce?
@Mune abla lütfen şu siteye kimlik kontrolü vs gelsin
Kafa kağıtlarımızı gösterelimE dolaşıyor tabi ki. Sizden TC kimlik numarası istenmiyor sonuçta buraya üye olurken. Bir erkek de gelip herhangi bir nickname ile kadın cinsiyetini işaretleyerek üye olabilir. Üye olmasa bile dışarıdan okuyabiliyorlar sonuçta.
Konuya gelince, konudan hiçbir şey anlamadım kimin hesabıymış kim kime ne demiş?
demekki esimiz dogru diyor o sitelerde erkekte olabilir guvenme kimseye diyeMerhaba kk halkı. Benim 2 hesabım var bu hesabımda 2 ay önce bir konu açmıştım. Bi hesap bana mesaj attı. Adım H. 32 yaşındayım dedi. İşte konuştuk falan sana birini ayarlayayim dedi. Sonra o bahsettiği kişinin adını vs verdi. Ben de facebooktan baktım. Ama oğlanı beğenmedim istemiyorum dedim peki dedi.
Sonra bugün öteki hesabımdan başka bir hesapla konuştum. O da sana birini ayarlayayim dedi ben de çocuğun fotosunu istedim. Attı, baktım ve kendi kendime "Allah Allah bu çocuğu bir yerden gözüm isiriyor" dedim ve bir de ne göreyim 2 ay önceki facebook hesabına baktığım çocuk! Şok oldum resmen
Şimdi iki ihtimal var;
1) Ya o çocuğu iki üye de tanıyor.
2) Ya da o çocuk burada hesap açıp kari kız arıyor!
Icimdeki Müge Anlı 2.ihtimali söylüyor. Sizce?
@Mune abla lütfen şu siteye kimlik kontrolü vs gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?