KK'de erkek dolasiyor olabilir! Lutfen sonuna kadar okuyun

O kisi bana da yazdi istemiyorum dedim 4,5 kere msj atinca ben de engelledim ayni kisidir kesin taktik ayni. Kuzenim mi ne dedi hesabini vereyim dedi

luck... ile neden girmediniz de ikinci üyelik ? yoksa lucky.... eşiniz mi ?
Yoksa şifrenizi mi unuttunuz ?

öyle erkek üyeler geldi geçti ki, yıllar önce bir tane mal, sizlerce aylarca diyet yaptı, sonra adam dayanamadı adet filan oldu, dış gebelik yaşadı sonra dörtbin küsürüncü mesajda dayanamadı itiraf etti ben erkeğim sizi ço ksevdim daha fazla kandıramayacağım diye... Bu hasta buna yapacak bir şey yok ...

Sorduğunuz soruya gelince toplum içinde 2 kelimeyi bir araya getiremeyen, sosyal çevresi olmayan ki günümüzde bu daha da zor, böyle yöntemler seçiyor. Bekarsa hadi bir derece derim de ama bu itlerin %80 gibi bir oranı evli. Belki de küçükken başlarına bir iş gelmiştir, bilinmez : )

O kisi bana da yazdi istemiyorum dedim 4,5 kere msj atinca ben de engelledim ayni kisidir kesin taktik ayni. Kuzenim mi ne dedi hesabini vereyim dedi
Konulara gore kendilerine av seciyorlar demekki. Senin konularini da hatirliyorum. Ozguvensizlik, netten tanismak vs. kandirabileceklerini düşünüyorlardir. Engellemekle iyi yapmissin.

Tanımadığın etmediğin insanlarla bu saçma sapan muhabbet niye ?? Seninki de iyi cesaret doğrusu hiç mi çevrende erkek adayı yok.

]
Lutfen şaka de
Hatta deme cok eglendim ben buna

Konulara gore kendilerine av seciyorlar demekki. Senin konularini da hatirliyorum. Ozguvensizlik, netten tanismak vs. kandirabileceklerini düşünüyorlardir. Engellemekle iyi yapmissin.
Hafizan zehir gibi ben kimle konustugumu bile hatirlamiyorum

Babası havaya 4 kere atıp 3 kere yakalamıştır belki

Sevgilim yok, neden olmuyor diye konu açan üye bu üye değil farklı kişiler ama şunu da belirtmekte fayda var, kadın profiliyle üye olan erkekler sevgilim yok, beni seven biri olmayacak mı içerikli konulara bakmıyor yalnızca, evli kadınların mutsuz giden evlilikleriyle ilgili konuları da okuyup müşfik, dert dinleyen, sevecen arkadaş rolüyle özelden irtibata geçiyorlar, zaten üzgün olan kadınlarda bu dert dinleyen anlayış timsali kişilere dertlerini döküyor bir bir.

Siteye erkek üyelerin gelmesi yasak ama kadın profiliyle girenleri tespit etmemize yardımcı olmak üyelerin elinde, bu konuyu açan kişi gibi özelden mesaj alan, sana birini buldum bak bu da numarası, sosyal medya hesabı diyen kişileri şikayet et butonuna basarak bildirecekler, bunun çözümü bu.

Rapor etmeyip konu açıyorlar, adı H. 32 yaşında olan kim? O kişi çıkıp da benim demez, lütfen küçücük bir şüphesi olan bile rapor etsin.

Geçenlerde instagramda denk geldim, yaşı 15-20 arası olan kızlara mesaj atan hesaplar varmış.
Mesajı atan kişi genç bir kadın (kadınsa tabii gerçekten). "Bak bu benim kuzenim. Konuşup dertleşmek ister misin, çok iyi biridir, sana da yardımcı olur" vs şeklinde överek bir erkek profili öneriyor.
Kız önerilen kişiyle konuşuyor, dertleşiyor falan, sonrası tehdit, şantaj...

Bu konuda da kuzen lafı geçmişti yanlış hatırlamıyorsam, bulamadım şimdi o mesajı. Ama bu işlere kalkışanlar sadece sapıklar ya da dalga geçme amacı güdenler değil. Bin türlü şey çıkabilir altından.
Sevgili ya da dertleşecek birini bulma umuduyla hareket edenler fark etmeden çok pis belalara bulaşabilir.
Çok dikkatli olmak lazım.

Aynısı burada da yaşanıyor, skype, MSN'in favori olduğu yıllarda ben doktorum diye gelenler vardı, üyenin sağlık sorununa göre branşları değişen doktorlar, misal üye bir cilt hastalığından muzdaripse bu çakallar cildiyeci oluveriyordu, özelden birkaç sohbet muhabbet sonrası msn adresi istenip görüntülü görüşme talep ediliyordu, üyeye aç bakayım nerelerinde lekeler var diye vücudu açtırılıyordu, tabii çakma cildiyeci klasik benim kamera bozuk numarasını yapıyordu, Kazen hatırlar, sitedeki genç kızlardan biri çakma doktorlardan birinin şantajlarına maruz kalmıştı, kız kamera açınca görüntülerini kaydetmiş ifşa etmekle tehdit ediyordu, Kazen devreye girdi, çakma doktora dünyanın kaç bucak olduğunu gösterdi de genç kızımız öyle kurtuldu.

Site veya sosyal medya hesapları her zaman dikkatli olmakta fayda var, sonuçta dünyanın her köşesinden hesaplarınıza ulaşabilmelerini sağlayan bir teknolojiyi kullanıyorsunuz, gerek sitelerdeki üyeliklerinizi, gerekse sosyal medyada açtığınız hesapları yan komşunuzunda yurtdışındaki birinin de görebileceği bir erişim ağı internet, bugün karşı dairemizde oturan 40 yıllık komşumuzun bile bir sapık, bir katil olacağını kestiremiyorsak, internette adını sanını bilmediğimiz birinin neler yapabileceğini, niyetini kestiremeyiz, bu sebeple isim-soyad, whatsapp, facebook vb bilgilerimizi paylaşacaksak ya da fotoğrafımızı, milyon kere düşünmek lazım zira o bilgilerle ne yapılacağı veya kimlerin eline geçeceği meçhul, biraz paranoyakça gelebilir ama gerçek bu.

Size bu paranoyayı destekleyecek bir örnek daha vereyim üyelerimizden biri yıllarca aramızda gayet halim selim biri olarak görünüp sağlam dostluklar edindi, normal bir insanın merak edip sorabileceği sorular soruyordu, nerelisin, hangi şehirde yaşıyorsun, evli misin, nerede çalışıyorsun gibi, zamana yaydığı bu soruların cevabını birleştirip kafaya taktığı üyelerden birkaçını seni öldürmek istiyorum diye tehdit etmeye başladı, işyeri adreslerine kadar bulmuş hepsini, psikolojik sorunları varmış ki, maalesef bu tip üyelerde var, biz sizlere paylaşım yapabileceğiniz bir platform kurar, bu sitede olabildiğince güvenli bir ortam sağlamaya çalışırız, ikaz ederiz, uyarılar yaparız, gerekirse iletişim bilgileri paylaşıyorsunuz diye banlayarak anlatmaya çalışırız ama söz konusu kişisel güvenliğiniz olunca sorumluluk sizlerin, o yüzden lütfen gizliliğinizi ihlal etmemek için gayret edin.

Hep söylüyorum abla iyi ki varsınız yeri geliyor bizi bizden fazla düşünüyorsunuz.

Kesinlikle haklisin mune,bir ara herkes birbirini merak ettiği için profile bir kaç dakikalık kendi resmini koyuyordu.
Tamam kendi kararları,olabilir,fakat güvenli bulmadığı için resim paylaşmayalar fake ithamına maruz kalıyordu.
Güvenli değil kesinlikle,herkes tedbirini kendi alacak,hani var ya avmlerde,"herkes değerli eşyasından kendi sorumludur"aynen öyle:)

Hep söylüyorum abla iyi ki varsınız yeri geliyor bizi bizden fazla düşünüyorsunuz.
Ne demek ablacım, bir gerçeği de itiraf edeyim aslında böyle konularda sizleri bilgilendirme zorunluluğumuz yok çünkü kullanım sözleşmesinde aynen şöyle bir madde vardır:

Forumumuzda paylaşıma sunulan tüm içerikten 5651 Sayılı Kanun'un 8 ve T.C.K'nın 125. maddesine göre paylaşımı yapanın kendisi sorumludur. Forumumuz paylaşımcıların gönderdiği içerikten doğabilecek yasal sorunlar nedeni ile sorumlu tutulamaz.

Ama zaman içinde kendimizi sizlere karşı sorumlu hissediyoruz, otomatikman koruma içgüdüsü gelişiyor

Hep iyi niyetten oluyor bunlar ama biraz şüpheci olmak lazım, yalnızca yüzünüzün göründüğü bir vesikalık fotoğraf bile kötü niyetli insanların eline geçse, öyle programlar var ki adamlar o fotoğrafı çok gerçekçi, fotoğrafın sahibinin bile kendinden şüphe edeceği bir vücutla birleştirip öyle yerlerde kullanıyorlar ki meydana çıkıp ben değilim diye bağırsanız kimse inanmaz, çok tanındık, adı sanı bilenen yabancılara yapılmış gerçek olmadığına inanamazsınız, teknoloji çok gelişti ve maalesef iyi yönde kullananlar kadar kötüye kullananlarda var.

Allah korusun,bilinçli olmak gerek,çoluk çocuktan endişelenirken biz yetişkinler bari kendi çapımızda bunu çözmüş olmalıyız,hata lüksümüz yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…