• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK'de erkek dolasiyor olabilir! Lutfen sonuna kadar okuyun

Iki uyeliginizi de bulup size boyle bir teklifte bulunmus olmalari?
Hayir neden siz. Hanimlar baska boyle mesaj alan var mi? Ozellikle evlenemiyorun, kismetim cikmiyor vs. seklinde konu acanlar siz aldiniz mi?
Ben hiç böyle bir mesaj almadım. Çok üzüldüm şimdi:63:

Bakın bunlar size ders olsun, safsınızdır, iyi niyetlisinizdir belirttiğiniz gibi, o yüzden herkesle iletişim kurmayın ki kandırılmayın. Daha ondokuz yaşındasınız zaten her konuda uyanık olamazsınız ama madem yaşıtlarınızdan daha kandırılmaya açık olduğunuzu düşünüyorsunuz, o zaman önlemi tanımadığınız hiç kimseyle gereksiz muhabbete, yakınlığa girmeyerek almalısınız. Bir de psikiyatra gidin bence çünkü bayağı içleniyor, üzülüyorsunuz ki intiharı düşünüyorsunuz, sağlıklı düşünemiyorsunuz.

Gidiyorum perşembe günü randevum var

Iki uyeliginizi de bulup size boyle bir teklifte bulunmus olmalari?
Hayir neden siz. Hanimlar baska boyle mesaj alan var mi? Ozellikle evlenemiyorun, kismetim cikmiyor vs. seklinde konu acanlar siz aldiniz mi?

Bi konumda çok ozguvensizim yazmistim onda mesaj atti bir konumda da aşk meşk ilişkileriyle ilgiliydi

Bunun gozu acik olmakla ne alakasi var ?
Ayrica bize ne , magdur olan sen olacaksin basina bir is gelirse , bu devirde bunu dusunememenin gozu acik olup olmamakla alakasi yok, git istediginle yazis gercekten kime ne , sonunda bi sen uzulursjn bide anan baban

Gözü açık olmakla şu alakası var: Siz 11 yaşındaki oğlum cin gibi dediniz. İşte bununla alakası var

Site kurulalı nerdeyse 12 yıl olmuş daha bu zamana kadar hiç böyle konu okumadım nasıl olurda aynın kişinin farklı iki hesabına da aynı kişi denk gelir anlamadım :KK64:

offf beynim yandı :confused:

[QUOTE="pozitifkiz59, post:

Gözü açık olmakla şu alakası var: Siz 11 yaşındaki oğlum cin gibi dediniz. İşte bununla alakası var
[/QUOTE]

İyi de cocugum , heryerde yazilip ciziliyor sosyal medya sapik dolu diye , hic mi duymadin , hic mi kimse anlatmadi cevrenden ?
Ay neyse valla sinirim bozuluyor benim boyle konularda , sana kizmiyorum zaten anana babana kiziyorum bunca sene sana anlatmadiklari , ogretmedikleri icin , gercekten senin sucun yok bunda

Tanımadığınız birinin "sana birini ayarliyim" demesine düşmeniz kaç puan :işsiz:
İşin şakası tabiki kadınlar kulübünde de erkek dolaşıyor, e o kadar koca arayan var, aday da mı olmasın :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X