KK'de erkek dolasiyor olabilir! Lutfen sonuna kadar okuyun

pozitifkiz59

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
377
121
23
Merhaba kk halkı. Benim 2 hesabım var bu hesabımda 2 ay önce bir konu açmıştım. Bi hesap bana mesaj attı. Adım H. 32 yaşındayım dedi. İşte konuştuk falan sana birini ayarlayayim dedi. Sonra o bahsettiği kişinin adını vs verdi. Ben de facebooktan baktım. Ama oğlanı beğenmedim istemiyorum dedim peki dedi.
Sonra bugün öteki hesabımdan başka bir hesapla konuştum. O da sana birini ayarlayayim dedi ben de çocuğun fotosunu istedim. Attı, baktım ve kendi kendime "Allah Allah bu çocuğu bir yerden gözüm isiriyor" dedim ve bir de ne göreyim 2 ay önceki facebook hesabına baktığım çocuk! Şok oldum resmen
Şimdi iki ihtimal var;
1) Ya o çocuğu iki üye de tanıyor.
2) Ya da o çocuk burada hesap açıp kari kız arıyor!
Icimdeki Müge Anlı 2.ihtimali söylüyor. Sizce?
@Mune abla lütfen şu siteye kimlik kontrolü vs gelsin

E dolaşıyor tabi ki. Sizden TC kimlik numarası istenmiyor sonuçta buraya üye olurken. Bir erkek de gelip herhangi bir nickname ile kadın cinsiyetini işaretleyerek üye olabilir. Üye olmasa bile dışarıdan okuyabiliyorlar sonuçta.

Konuya gelince, konudan hiçbir şey anlamadım kimin hesabıymış kim kime ne demiş?

Kadınlar kulübüne kimlik kontrolü mü
Kk adminlerine gbt yapma yetkisi verilmesi için adalet bakanlığıyla iletişime geçiyorum derhal

Hanımefendi burası da her sosyal mecra gibi tanımadığınız bir ton insanla dolu. O yüzden anonimiz zaten. Cinsiyeti fark etmez, kimseye güvenip saçma sapan sohbetlere girmeyin.

Yalniz siz niye burdan size birini ayarlayim diyen birine karsilik veriyosunuz onu anlamadim ben yanlismiyim??

2 hesap yasak diye biliyorum
Kk da erkekler hep dolaşıyor, hem beğenmezler hem de k.... dibinden gitmezler, bıkmadılar benzetilmekten
Şaka bir yana yönetime bildirin üyeler hakkında konu açmakta yasak

kari kız arıyor!
Valla biz o “karı kızlardan” değiliz. Kadınlar kulübünde erkek var diyip karı kız yazmanız da komik olmuş.
Hesapları kibleyebilirsiniz konu açmanıza gerek yok. Burda üye olan erkekler vardır tabii hedef göstermiyorum şüphelendiklerimi kibliyorum.

bende bugün hangi konuda hatirlamiyorum ama mesajin birinde iskillenmedim degil olabilir
Hangi hesap? Mesaj atabilir misiniz?
İki hesap almak yasak değil miydi bu arada ?
Değildi
İyi de burasi kadınlar klübü sevgili bulma sitesi degil ki ay sinir oldum ya

Ben lafın gelişi dedim

İyi de burasi kadınlar klübü sevgili bulma sitesi degil ki ay sinir oldum ya

neden size gelen teklifi reddetmediniz o zaman, fotoğraflarına bakmadan?
Buraya konu açmak yerine özelden Mune ile paylaşsaydınız yardımcı olurdu eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…