- Konu Sahibi pozitifkiz59
-
Şu mesajınızdan sonra sizden şüphelendim açıkçası. Bana mesaj atan üye kendini o kadar övdü ki merak ettim diyorsunuz. O zaman size mesaj atan üye erkekti yani ve siz de bunu biliyordunuz?Ya anlamiyorsunuz zaten güvenmiyorum üye kendini k kadar ovdu ki merak ettim
Zor günler yasadim evet hep saf olduğum yuzume vuruldu hep kazık yedim hem aşık olduğum kişilerden hem de arkadaşlarımdanActigin konuyla zor gunler yasamanin ne ilgisi var Allah askina bi kendine gel yaaa kardesimden kucuksun yazik ediyosun kendine saf olmak yada olmamak secilmez zaten hayattan kazik yememissin daha insan seyy yapila yapila seyy yapmayi ogrenir daha gidicek cok yolun var anlasilan cok yolun basindasin isyan etme sukret bence
Selam verenden korkar olduğumuz dünyada , muhabbetimizin dahi olmadığı kişilere karşılık verip , gerçekten denilen kişiyi incelemek akıl işi değil.
Iletisim kurması bile hatayken aramızda erkek olabilir düşüncesi daha şaşırtıcı.
Kadınlar tehlikeli değil mi ?
dinime kufreden musluman olsa iyi de siz resim istemissiniz.ben kac yildir burdayim kimse gel sana birini ayarlayacagim demiyorİyi de burasi kadınlar klübü sevgili bulma sitesi degil ki ay sinir oldum ya
Hayır ben nereden bilebilirdim onun erkek olduğunu? Kendini ovdu derken oğlanı ovdu yani bana "O oğlan çok yakışıklı Amerikaya gidecek benimle yaşıt olsa ben de yazardım. " dedi yani hesabı açan erkek kadın adıyla kendini ovduŞu mesajınızdan sonra sizden şüphelendim açıkçası. Bana mesaj atan üye kendini o kadar övdü ki merak ettim diyorsunuz. O zaman size mesaj atan üye erkekti yani ve siz de bunu biliyordunuz?
Actigim konu uzerinden bana mesaj attidinime kufreden musluman olsa iyi de siz resim istemissiniz.ben kac yildir burdayim kimse gel sana birini ayarlayacagim demiyor
Evet hataliyim aptalim safım salağım. Erkeklere ve insanlara hemen inanıyorum yıllardır kazık yiyorum
Aslında intihar edip ölmeyi çok düşündüm ama günah kalanlara yazık diye vazgeçtim
Ama ben bu dunyada fazlaligim onu biliyorum
Ben anladım ama anlatamicam şimdiE dolaşıyor tabi ki. Sizden TC kimlik numarası istenmiyor sonuçta buraya üye olurken. Bir erkek de gelip herhangi bir nickname ile kadın cinsiyetini işaretleyerek üye olabilir. Üye olmasa bile dışarıdan okuyabiliyorlar sonuçta.
Konuya gelince, konudan hiçbir şey anlamadım kimin hesabıymış kim kime ne demiş?
Hayır ben nereden bilebilirdim onun erkek olduğunu? Kendini ovdu derken oğlanı ovdu yani bana "O oğlan çok yakışıklı Amerikaya gidecek benimle yaşıt olsa ben de yazardım. " dedi yani hesabı açan erkek kadın adıyla kendini ovdu
Resme sen bakmadın mi,yoksa benmiydim oİyi de burasi kadınlar klübü sevgili bulma sitesi degil ki ay sinir oldum ya
Gözü açık olmadığım için hepinizden özür dilerim... Bir daha olmaz söz
Ya zaten ozguvenim 0 antidepresan kullanıyorum ne diye beni asagiliyorsunuz? Tamam tovbeler olsun bir daha internete girmem hatta şimdi tüm sosyal medyami kapatıp gidiyorum. Gozu açık degilim ya yaşamaya hakkim yok benim
Hoscakalin
Vallahi feyksin.Evet anlamadım
Acitasyon falan da yapmıyorum! Ayrıca daha önceki acımasız eleştirileri hep alttan aldım ama saf olmama ilgili söylenen şeylere dayanamıyorum bilmem anlayabildiniz mi? Saf olmayı ben secmedim BEN SECMEDİM
19 yıllık hayatımda hep yüzüme vuruluyor bıktım artık gecelerı ağlayarak uyudum Allahım canımı al diye dua ettim zor gunler yasadım bu dalga geçilecek bir şey degil
Aynen ne cesaret. Belki yönlendirdiği erkek karanlık işlerle uğraşan biri. Belki uyuşturucu satıcısı Allah korusun. Özellikle yakışıklı erkek de seçerler. Kızlar kolay tav olsun diye.Iste siz niye tav oldunuz ? Harika ötesi biriyse niye avcılık yapıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?