KK'de erkek dolasiyor olabilir! Lutfen sonuna kadar okuyun

Kimsa gelip birini ayarlamaya çalışmadı
Bence sizde de büyük sıkıntı var .

[/QUOTE]
Bi aralar serbestti ben o zaman acmistim
[/QUOTE]
Canım gerçekten 19 yaşındamısın?
Bak çok dikkatli ol,bu işlerde çoğunlukla katakulli olur,senin ne işin olur bunlarla?Elbet bir yaşıtın vardır çevrende,sen ozguvensizsen onlar da özgüven abidesi değil ya,tanışıp arkadaşlık edersin,olmazsa dönüp gidersin,böyle belaya sokarsın başını...

Bu akıllı telefonlar başa bela şifreyi kaydediyor bazen abim de telefonumdan bişeyler bakerken birkaç defa kk ye girdiğini gördüm hmn şifreyi değiştirip kaydetmedim...bişey değil merak bizimkisi....

Ama oğlanı beğenmedim istemiyorum dedim peki dedi.

Bize keşke önce şikayet etseydiniz de bu gereksiz saçma salak konuyu açmasaydınız bu 1
çocuk hoşunuza gitse fena olmazmış gibi bir tavır çizmişsiniz bu 2
bu üyeyi bize diğer üyeliğiniz ile rapor edin bu da 3 !

Bu arada bugün 2 tane üye bir birlerine özel mesajla bir güzel fantazilerini dökmüşler...

Bir tanesi acaba karşıda ki erkek mi diye kıllanıp bize rapor etmiş.... Rapor edince ikisi arasında ki tüm konuşma metni rapor olarak geldi....

2 erkeğinde birbirine olan o şehveti katırı damızlık at yapar....

İkisine de telefon edip açıklama yaptım hani şu sanal sex yaptığınız var ya o erkekmiş bilin dedim ....

sanırım bu saate kadar kusuyorlardır...

Çok güzel olmuş.Ava giderken avlanan azgın tekelere... Yalniz bir erkek olarak sizden fikir almak isterim açıkçası.Nasil bir fantezi dünyasında olmak lazım kadınlar kulübüne girip sanal sex yapacak kadın aramak için?Ya da nasıl bir yokluk içinde olmak lazım ? :)

Allah bilir evlilerdir bir de. Allah ıslah etsin.

Hamileydim ve bebek arabasi alacaktik. Bir bebek arabasina karar vermk uzereydik ama ben biraz daha arastirayim dedim. Heee kadinlar kulübüne bakcan dimi dedi nasil ya dedim esime anlatmaya basladi orda biri bi ürüne kötü desin imkani yok o ürünü satamiyoruz simdi sen gir bu markayi aldim cok memnunum de kapis kapis gider dedi üyeliği varmis yillardir arada konulara girip ürün tavsiye edermis "anne" gibi

Eşiniz mi:)

Evet olabilir. Kadınlar hamamında değiliz neticede.
10 senedir üyeyim, kimse bana erkek önermedi.
Sizin diğer hesabınız umutsuzca sevgili arayan ve forumu bezdiren hesap olabilir mi acaba?
Her hafta "olamaz mı, olabilir de, olduramadım" şeklinde konular açan hanım kız siz misiniz?
Eğer oysanız hiç şaşırmayacağım ama siz neden şaşırdınız onu anlamadım.

Senin adam bu mesajını okuyormuş bitirdin beni hatun diyormuş
Amanınnn daha neler duyacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…