Kk ile nasıl tanıştınız?

Simdi tam hatırlayamıyorum ama makyajla ilgili bir şey sormuştum google ilk başta kadınlar kulübü çıktı bende merak ettim boyle hos ve guzel bir portal oldugunu girdum hem çoğu zaman merak ettiklerimizi açıklıyordu bende uye2 oldum...

Kızımın ergenliği çok ağır geçtiğinde tanıştım sırf stresimi azaltmak için giriyordum çok şükür geçti o günler şu an ünide vede çok ağırbaşlı darısı ergen dertleri çekenlerin annelerin başına , bu aralar örgü işlerine sardım her dönem kendini geliştirmek şart ben bilmiyorum bahanesine sığınanlarıda anlamıyorum youtube sayesinde çorap örmeyi öğrendim yeni hobileri öğrenmeyi herkese tavsiye ederim

3 sene oldu hamile iken bazı mevzuları Google amca.ya arattırdığımda kk çıktı karşıma. o gün bugündür beraberiz.

2. Kez bebeğimi kaybettikten sonra rahim ağzı yetmezliği teşhisi koyuldu ve bende internetten araştırırken rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan varmı die bi başlık gördüm ve üye oldum tesadüfen farkettim yani şükürler olsun şimdi yine hamileyim ve tecrübeli olan annelerden bilgi ediniyorum iyi ki kaydolmuşum

google de ne zaman bişey arasam bu sayfayı karşıma çıkartıyordu , önce üye olmadan takıldım sonra bir kaç sorunum için üye oldum..

3-5 ten selam ederim

10 yil oldu hatirlamiyorum Onceden buralar dutluktu 3-5 kisiydik

10 sene önce yaş 22 ilk kez bi saç boyasi icin yorum arastiriyorum KK cikmisti karsima.
Okudum baktim ula ne iyi ne faydali dedim uye oldum.

Ilk seneler baskaydi ağır tiryakiydim.
1 sene az girdim ara verdim 5 senedir yine burdayim 7/24

Diyet guruplarinda yaslanmadan mezun olabilirim ins

ilk üyeliğim 7 yıl önceydi sanırım, lazer epilasyon şeysilerine bakarken bdv müdavimi olmuştum
sonra belirli 3-4 polemik kraliçesi tip yüzünden (ki hala aynılar) neredeyse 1 ay boş yere ban yemiştim. atar yaptım kapattırdım hesabı.

sonra şifreleri mail adreslerini hatta kullanıcı adımı bile unuttum yine üye oldum. nereden aklıma geldi yeniden üye olmak ekşide yazılanları okurken

iyi ki varsın kk

sene 2009 ev arkadaşım buraya üye olup o dönem yeni evlenmişti eşi uzaktaydı karışık bir evlilikti çok da ifşa etmeyeyim :) buraya konularını açardı o da googledan bulmuştu galiba sonra ben de onunla girmeye başladım en son hesabı verdi bende nick değiştirdim devam ettim

8 yıl önce tüp bebeğe ilk başladığımda kafamdaki deli sorulara cevap bulmak için üye olmuştum.

Google ayağıma taş değdi desem kk çıkıyordu en tepede. Sonra bir gün çekiliş varmış dediler üye oldum. Zaten bana da çıkmadı. Birkaç ay önce de evden pek çıkamadığım için " aaa ben buraya üyeyim ya" dedim deyiş o deyiş.

İnternete kaıdnlarla ilgili ne yazsam karşıma kadınlar klubü konuları çıkıyordu :) merak ettim kaydoldm.Keşke 17 18 yaşımda bilseydim burayı o yaptığım bütün hataları yapmazdım eminim :)

Benim ilk tanışmam çocuk kararı verdikten sonra, 1.ay hamile kalamayınca soluğu burada almamla oldu. sonra öğrendimki meğer eşim düğün salonumuzu da kadınlar kulübünden bulmuş

BENDE EVLENMİŞTİM GELİNLERİN KAYINVALİDELERDEN DERT YANDIĞI BİR YAZI OKUMUŞTUM. ÖYLE ÜYE OLDUM

Sene 2009 Mart. Yine zayıflamayla ilgili mucize peşindeyken :) kk yi gördüm ve üye oldum.. Ama hala şişkoyum :)

bende google da gezerken gozume carpti kadinarkulubu diye oyle girdim baktim bundan on sene once ozamanlar bide burda chat bolumu vardi kiz kiza seri bi sekilde konusuyorduk cok egeniyorduk ozamanlar yeni evlenmistim hamileligim falan hep burda gecti gercek hayata tasidigim dostluklarimda oldu burdan cok..

benim çok ilginçtir ki öncelikle sağlık cilt dert herşey burda olduğu için google aramalarında kk arkadaşlarımızın yazdıklarını okurdum ta ki bende sevgilimden ayrılınca :) üye olmaya karar verdim ... çok güzel arkadaşlık oldu ama burda her türlü dinlenildi her türlü makara oldu ağlandı ... her arama motorumda ah tutar mı die bakarken kendimi bu sayfalarda buldm :) iyi kide üye oldum iyi ki var olan bir kk sayfası diyorum moral sayfam günlüğüm gibi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…