Kk ile nasıl tanıştınız?

bende hastaligimla (endometriozis) ilgili arastirma yaparken buldum burayi sonrasinda kendimde uye olup hastaligimla ilgili sayfa actim yaklasik 5 yil oldu ve ne ararsam burda var oyuzdende kopamiyorum :)

Cilt bakımı , spor ve ilişkilerle ilgili birşeyler ararken genelde gugi amcada KK çıkıyordu takip ederken en sonunda üye oldum... Tam da 1 ocakta olmusum yeni yıl hediyesi olmuş bana :)

11 sene olmus sanirim burayla tanisali.
Vayyy bee neler ogrendim burada ..
Hey gidi zaman ..

Hamilelikle ilgili bilgi bakayım derken google amca ilk kadınlar kulübünü gösterirdi merak ettim öylelikle kaç yıldır üyeyim we sorularıma cwp herzaman war teşekkürler hanımlar..

Bende gecen sene Ankara'da lazer epilasyon merkezi arastirmasi yaparken site karsima cikti. Girdim yorumlari okudum. Uye olmadan bir kac ay takildim. Sonra uye oldum. Girdim o giris ama fena bagimlilik yapti. KK'yi kuran ve yonetenlere cok tsk.ler. Iyi ki varsiniz.

Ben nasil tanistigimi hatirlamiyorum ama iyi ki tanismissim bdv yi ozellikle bayaa seviyorumm bagimlilik yapti bir tek o yani kotu

Sarhoştum hatırlamıyorum diyesim geldi :) google yönlendirilmesiyle senelerce anonim takipteydim sayılır daha yeni üye olmak nasip oldu :)

Araştırmayı severim birşeyler okurkan hep burası çıkıyordu .bir süre takip ettikten sonra üye olmuştum tam 5 yıl olmuş bir ara unutmuşum burasını sonradan aklıma geldi ve tekrar geldim ara arada uğruyorum herkes sıcak kanlı ve konuşkan.

8 sene önce doğal yollardan meme büyütmeye merak salmıstım. Google da ararken hep önüme kk çıkıyordu, böylece tanıştık

Ne arasam burası çıkıyodu epey anonim takıldım.İlk nasıl gördüm hatırlamadım şimdi

Hamilelik kalmakla ilgili şeyler araştırırken hep burası çıkıyordu bende hep üye olmadan takip ediyordum hamile kaldım suan 5 haftalık diye tahmin ediyorum üye oldum

Google amcaya ne yazsam buraya yönlendiriyordu baktım ki burda birbiriyle yazışanlar gerçek hayatta yalandan yüzümüze gülen insanlardan daha candan ve derdine ortak olan insanlar,ben de üye oldum

8sene once buraya bakinca basim dönüyordu konuyu takip edicem diye çok karman çorman di hersey
uyelik vardinda aktilmiyordum
sonra yavas yavass alistira alistiraaa geldim galiba bende hatirlamiyorum :)

Saçlarımı ilk defa boyatmıştım birden sarıya geçince ben şok tabi.. Eski haline dönmek için yollar ararken burası çıktı karşıma soru sormak için üye olmuştum. O gün bugündür bu minnoş sitedeyim.

10 yıl önce diyet listelerine bakarken tanıştım sonra ikiz gebelik derken gebelik lekeri vee ayrilamadim...10 dan önce üye olmuştum bi dönem girmedim şifremi unuttum falan tekrar üye oldum şu an 35 yaşındayım nickim hala buse25 yaş 25 ti aaahhh ahhhh

Bende 3 yil önce tanistim yeni evleneceğimde gelinliklere bakiyordum baslarda üye olmadan bakiyordum sonra buradakilerin birbirlerine karsi hesapsiz kitapsiz çıkarsız kim olduklarini bilmeden cok samimi oldugunu gordum bende katilmak istedim iyikide katilmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…