• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk ile nasıl tanıştınız?

Açıköğretim ve evlilik hazırlığı süreçlerinde dadanmistim.. İyikide dadanmisim seviyorum seni KK..En Büyük KK
 
Ekşi Sözlükte burayla dalga geçiyorlardı açıkçası bende dalga geçmek için girmiştim gerçekten dalga geçilecek bazı konular ve yorumlar var ama sitenin format olarak kaliteli olduğunu düşünüyorum
 
2012 yılında ortanca kızım dogdugunda tanıştım geceleri hic uyumazdı çareler ararken kendimi burada buldum 5 yıldır hala geceleri buralardayım küçük kızımda gececi ;)
 
Vajinismusuma cozum ararken tanistim:) Cok sukur ki yendim doktorlara ne paralar doktum. Burada yenecegimi bilseydim daha once gelirdim. Iyiki tanistim bu platformla...
 
Her googledan aradgim cilt bakim/ ask mesk islerinde kadinlar kulubune yonlendiriliyordum. Bakiyim dedim.
Sonra bi uyenin yazisina yorum yapmak istedim tutamadm kndimi uye oldum. O gun bu gundur burdayim.
 
Tanismamak ne mumkun burasiyla google da ne arar sam ilk siralarda cikan bir site ilk yillarda sadece beni ilgilendiren estetik ile konulara bakip hatta fikir alisverisi yaptigimiz guzel arkadasliklar edindim ..daha sonra baska hangi konular varmis ,bir bakayim dedim insanlarin ,kayinvalidesiyle yasadigi enteresan sorunlar ilgimi cekti..allah baska dert vermesin cinsinden:)
 
A dan z ye araştırdığım her konuda karşıma kadınlar kulübü çıkıyordu.hatta eşim bile artık bişey olduğunda Google da arattiracagim zaman bak bakalım kadınlar kulübünde ne demişler süpürge için vs diyordu .Sonra düşündüm bende üye olayım neden olmuyorum diye.ve çok sevdim.benide araniza aldığınız için tşk k k
 
Evlilik ve bebekle ilgili bütün sorularima birtek bu sitede doyurucu cvplar buldugumu görünce üye oldum :KK52:
 
Google da bir şey arastirdigimda burayı görüyordum. İçini bakıp ziyaret ederken hoşuma gitti hemen üye oldum.
 
Merak ettigim seylere burdan bakiyordum herkesin ortak fikri deneyimi hosuma gitmisti neden olmasin dedim belkide tanisali en fazla 1 ay oldu suan
 
Goole amcanın yüzünden üye oldum buraya, ne sorsam siteye yönlendiriyordu, sosyal medyayı bile kullanmayan ben buraya müptela oldum =))
 
Hep dert dinliyoruz moralimiz ister istemez bozuluyor üzülüyoruz. Bende merak ettiğim bi soruyu sormak istiyorum sizlere :)

Kadınlar Kulübü ile nasıl tanıştınız?
- Ben Pucca ' nın kitabını okurken hangi serisinde bilmiyorum ama kadınlar kulübü diye yazıyordu bende merak ettim nasıl bi site diye öyle tanıştım ve ortam hoşuma gitti üye oldum.
Peki siz ?
Bir ara sık sık karsima cikiyordu.nette gezinirken ve de konu aramalarimda. İlgimi cekmisti.bagimlisi oldum
 
Ben bı zayıflama siteye üyeydim orda kadınlar kulübünü anlatıyordu umursamadim önce sora bısey ararken rastladım. İki sene oluyor üye olalı o günden beri aktifim.. çok şeyler öğreniyorum burada benim ufkumu açtırdı:KK66:
 
gugul amca sayesinde araştırma yaparken yıllar önce forumları gördüm herkes bayan mı ohh miss rahat rahat yazıbileceğim forumlar var diye düşünerek üye oldum iyi ki de olmuşum :)
 
Back
X