• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk ile nasıl tanıştınız?

Hep dert dinliyoruz moralimiz ister istemez bozuluyor üzülüyoruz. Bende merak ettiğim bi soruyu sormak istiyorum sizlere :)

Kadınlar Kulübü ile nasıl tanıştınız?
- Ben Pucca ' nın kitabını okurken hangi serisinde bilmiyorum ama kadınlar kulübü diye yazıyordu bende merak ettim nasıl bi site diye öyle tanıştım ve ortam hoşuma gitti üye oldum.
Peki siz ?
Seneler önce gencecik bir kızken bi rahatsızlığımla ilgili google da aratınca tanıştım sonra hamile kaldım yine bu site sayesinde çocuğumun alışverişinden benim beslenmeme kadar herşeyi bu site sayesinde yaptım çok memnunum iyiki varsın kadınlar klubü <3

erkek arkadaşım askere gittiğinde yaşadığım o bunalımla internette asker bekleyenlerle ilgili yorumlara bakarken gördüm ve hemen üye oldum :))

9 yıl önce forum meraklısı olduğum için üye oldum. En canlısı burasıydı öyle devam ettik işte :cool:

Ben nette surekli arastirmalar yaparken karsilasyodum bu siteyle ve cok dikkatimi cekiyodu 2 3 yildir takip ediyorum ama uye olmayi beceremiyodum sonunda oldum ve cok memnunum :KK15::KK31:

Hep dert dinliyoruz moralimiz ister istemez bozuluyor üzülüyoruz. Bende merak ettiğim bi soruyu sormak istiyorum sizlere :)

Kadınlar Kulübü ile nasıl tanıştınız?
- Ben Pucca ' nın kitabını okurken hangi serisinde bilmiyorum ama kadınlar kulübü diye yazıyordu bende merak ettim nasıl bi site diye öyle tanıştım ve ortam hoşuma gitti üye oldum.
Peki siz

Konuyla ilgili yok ama ben uyeligimi iptal etmek istiyorum yardımcı olur musunuz lütfen??

Kafama takılan şeylerde nette arama yaptığımda çoğu zaman kadınlar kulübü çıkıyordu karşıma uzun süre üye olmadan ara sıra giriyordum. Ama üyelik şart :)

üye olduğum günlerde kafamı çok kurcalayan bir mevzu hakkında google amcaya sorular sorarken paso karşıma çıktı ben de üye oldum..
şimdi google amcaya sormadan direkt kk'ya danışıyorum (konu açmıyorum her şey için, arama butonunu kullanıyorum) :işsiz:En Büyük KK

gebelikle ilgili bilmediğim şeyleri araştırırken üye oluverdim bende hala da çok işime yarıyor;)

• Beğen
Reactions: Eva
2007 senesinde bir şeyleri araştırırken karşıma çıktı. Şu an hatırlamıyorum ne olduğunu :)
Türkiye genelindeki kadınların yapısını ve ruh hallerini, kendimin ne kadar asi ve farklı olduğumu gördüm. Özgürlüğüme düşkün, haksızlığa gelemeyen, doğrucu davut olduğumu, yalakalığın bana ne kadar ters oluğunu vs. Bir çok defa banlandım, tekrar girdim. Benim gibi düşünen insanlara rastlamak güzeldi.. Sürüden olmadım. Kendi doğrularımı savundum ve vicdanımla hareket ettim..
En son sanırım en az 3-4 belki daha fazla sene girmemiştim. Çok kırgın ve kızgındım. Şimdi arasıra giriyorum. Bir şeyler yazıyorum, konu açıyorum, bir iki yorum yapıp çıkıyorum. Çok fazla kişi ile muhatap olmuyorum. Kafam rahat bu yüzden yani... :)

Google da bütün sorunlarimin cevabini burda buluyordum üye oldum sorulanlara cevap vermeye basladim:KK48:
En Büyük KK

Bebeğim olsun istiyordum:KK46: surekli netten arastirmalar yapiyordum butun cevaplar burdaydi :anne:ve araştırmalar sonucu üye oldum uzun süre üye olmadan sadece okuyordum üye olmaya karar verdim iyi ki de olmuşum :KK37:

O kadar uzn zaman oldu ki 10 sene vardır, hatırlamıyorum bile :)) ama galiba meme estetiğiyle ilgili araştırma yaparken buldum kk yı

24 ekim 2011 ilk üyeliğimin tarihi. vay bee.:KK54:

nişanlıyken hazırlık aşamalarında google amcayla haşır neşirken kk hep çıkardı karşıma. üye oldum çok okudum az yazdım falan.
sonra evlendim. oku yaz çiz.
bebişim oldu düşürdüm. baya zaman ara verdim okudum ama yazmadım. üye olarak da girmemiştim. yeni yeni geldim tekrardan. burda yazmak okumak birileriyle önemli şeyler paylaşmak çok özelEn Büyük KKEn Büyük KK

Back
X