- 16 Şubat 2017
- 317
- 168
- 33
- 37
- Konu Sahibi Darkdreams
-
Seneler önce gencecik bir kızken bi rahatsızlığımla ilgili google da aratınca tanıştım sonra hamile kaldım yine bu site sayesinde çocuğumun alışverişinden benim beslenmeme kadar herşeyi bu site sayesinde yaptım çok memnunum iyiki varsın kadınlar klubü <3Hep dert dinliyoruz moralimiz ister istemez bozuluyor üzülüyoruz. Bende merak ettiğim bi soruyu sormak istiyorum sizlere :)
Kadınlar Kulübü ile nasıl tanıştınız?
- Ben Pucca ' nın kitabını okurken hangi serisinde bilmiyorum ama kadınlar kulübü diye yazıyordu bende merak ettim nasıl bi site diye öyle tanıştım ve ortam hoşuma gitti üye oldum.
Peki siz ?
Hep dert dinliyoruz moralimiz ister istemez bozuluyor üzülüyoruz. Bende merak ettiğim bi soruyu sormak istiyorum sizlere :)
Kadınlar Kulübü ile nasıl tanıştınız?
- Ben Pucca ' nın kitabını okurken hangi serisinde bilmiyorum ama kadınlar kulübü diye yazıyordu bende merak ettim nasıl bi site diye öyle tanıştım ve ortam hoşuma gitti üye oldum.
Peki siz
Vede ne cok sıkıntılarimiz varmis biz kadinlarin rabbim butun dertlilere deva hastalara sifa huzur saglik mutluluk helal para hayirli evlatlar nasip etsin innnnsalllahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?