Kk ile nasıl tanıştınız?

Doktorum vasıtasıyla tanıştım hamileliğimde plesenta perkreata denen genelde anne bebek ölümleri ile sonuçlanan bir vaka atlattım ve doktorum bu tür vakaların çok sık olduğunu bir cok kadının doğru adresi bulamadığı için öldüğünü söylediği için ki bu çok doğru benim dönemimde başka bir hastanede iki anne hayatını kaybetti ne yazıkki konuyu Kk de anlatabilirsin dediği için üye oldum bir yılı doldurmuş bulunuyorum,faydalı bir site

Son düzenleme:
google den ne ararsam buraya yonlendiriyordu.. agustos 2016 da, sogan suyu kurunu kullanmak isteyen coktu ve soru soran da coktu. dedim belki benimde bi faydam olur. uye oldum.

sonra bi çiktim taa bugune kadar gorunmedim ortalikta..

Herkeste durum aynı sanırsam bende ne arasam herşeyi bulabiliyodum. Ben sürekli bakıyorum da esimde birşeyler ararken Burda yazanlara daha bı güvenir oldu. Ararken bak kadınlar kulübundede böyle yazıyor demeye başladık. E baktım eğlence desen eğlence gıybet desen gıybet..arada bı eşim görmeden laftan giydiriyom rahatliyom bende bı görünmez olayım dedim öyle girdim..

Bende kızıl saç kullananların hangi markalardan memnun olduğunu merak edip bakmıştım :) kendi kullandığım markayı google'a yazıp nasıl bir marka diye sormuştum direk kk'ne yönlendiriyordu. Oo bir baktım alem var herkes cayır cayır yardımlaşıyor fotoğraflar koyuyor.. Hoşuma gitti.

Doğum yapmistim kizim 6 aylıkti mama yedirme , emzirme sorunlarını arattirirken google buraya yönlendirdi bende üye oldum 3 sene oluyor iyikide olmusum hic bos bırakmadım buralari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…