Günaydın!
Acımasızlardan biri de benim sanırım..
Yani aldığım eleştiriler bu yönde devamlı...
Evet "boşanın" kelimesini çok kullanırım.. Çünkü insanların değişmeyeceğini gördüm,yaşadım..
Karşımdaki insana "sabret canım değişir" dersem kendimle çelişeceğime inanıyorum..
Bekar kızlarımızın da erkek arkadaşları uğruna yanıp tutuşup gururlarını ayakları altına almalarına ise hiç tahammül edemiyorum..
Evet sert yazıyorum kabul ediyorum,ancak inanmadığım hiç bir şeyi yazmam ben!
Özel hayatımda nasılsa burada da aynıyım..
Allahım herkese huzur versin inşallah!
biri de bebişinin odasının kıyafetlerinin fotosunu çekmiş nasıl güzel nasıl şirin . Gene görgüsüzlük demişler ..
Her kadın 3 güne bir orgazm olsa ne dert kalır ne tasa ne dırdır ne vırvır
KK tatminsiz kadınların stres topu olma görevini de üstleniyor benceMesele bu...
sende de bazen sert yorumlarr görüyorum samantha
ema1 kizma ama yazdiklarindan bi sey anlamak imkansiz. cok ama cok alakasiz kelimeleri bi araya getiriyosun bazen.
Her kadın 3 güne bir orgazm olsa ne dert kalır ne tasa ne dırdır ne vırvır
KK tatminsiz kadınların stres topu olma görevini de üstleniyor benceMesele bu...
herkes tek tip yazsa burasının ne anlamı var, başlıkları açıp okumanın ne anlamı var, hiç kk ya girmem daha iyi, herkes aynı tarzda yazcaksa neyi merak edeyim ki
zaten güzelliği çok renklilikte
kimi sert yazar, kimi yumuşak, kimi saçmalar, kimi espirili
açıkcası benim kkda en siniri olduğum şey başka bi üyenin yorumuna dalınıp müdehale edilmesi, sanane kardeşim sen kendi yorumuna bak, başkasının özgürlüğüne neden müdehale ediyorsun, yorumuna neden müdehale ediyosun, "o onun düşüncesi" hakaret etmedikten sonra, hakaret edilsiysede kötü içeriğe bas. başlık sahibinin herkesin yorumunu değerlendirecek cevap verecek yetisi vardır herhalde, niye avukatlığa soyunulur anlamıyorum
aaaa bak kıza ne dedi, kendini onun yerine koy
kendimi onun yerine koysam objektif olamayacağım belki, zaten konu sahibinin objektif bakışa ihtiyacı var, çünkü kafasındaki kısır döngüyü kıramıyo, sen empati yaparsan sende o kadın gibi düşünürsün öyle yazarsın ve o kısır döngü hiç kırılmaz
burda herkesin yorumu neden farklı, aileden yetiştirmesi farklı, gördüğü geçirdiği farklı, konuya kendi tecrubelerine dayarak yada çevresindekilerin tecrubelerine dayarak yazıyorda ondan fark
şurda sadece 10 kızkardeş yorum yapıyor olsa hepsi birbirinden farklı yazardı, sert yazanda olurdu, yumuşak yazanda, ki burda yüzlerce birbirini tanımayan kadınız.
ayrıca bazı insanlara muğlak konuşarak lafı dolandırarak yardımcı olamazsız, direk yüzüne açıkca söylemelisiniz çünkü o, o şekilde anlıcaktır yorumlarından bellidir, ama buna da kalkıp yine "neden öyle diyon kız ya" diyen çıkar
ben açıkcası burda sert usluplu denilen çoğu üyeyi seviyorum çünkü ben onların yazdıklarını yazamıyorum ama sonuçta birinin yazması ve o gerçeği açıkca sermesi gerekiyor evet bazen kırıcıda olabiliyorlar ama ben bu kırıcı tarafın bile aslında pozitif olduğunu düşünüyorum, nasıl bakıp gördüğünle alakalı bişey
ben yapamıyorum onlar yapıyor, iyi de yapıyorlar, iyi niyetlerinede inanıyorum
ama sert usluplu olup hoşlanmadığım üyelerde var onların gerçekten kötü kalpli olduğunu düşünüyorum ama allahtan onlar bi kaç tane
İşte dikkat ediyorum ne zaman yakınlarda orgazm olmamış olsam o zaman sertleşiyorumOnun dışında pamuk gibiyim mesela dün geceden beri biri yolumu kesse sağ cebimdekileri istese soldakileri de ben kendiliğimden veririm
Ben de aynen böyle düşünüyorum.
Duymak istediği üslupta ve duymak istediği gibi yorum yapılmasını kimse bekleyemez.
Konu açıyorsan her yorumahazır olacaksın.
Hakaret edilmemeli tabi, o ayrı mevzu.
haklısın. düşene bir tekmede benden olsun gibi bir anlayış var sanki. söylediğinde sende suçlu oluyorsun :)
ama aldatan kadında buraya gelip konu açtığında diyorki çok pişmanım ölüyom bitiyom napayım , kaçanda diyorr ne yapayım pişmanım . çocuğunu aldırmayı düşünende çok hevesliyim en mutlu günüm kürtaj olduğum gündür demiyor , oda üzüntü çaresilik içinde burada sakinleşmeye çalışıyor.
ama kimileri varki hiç konuyu açan kadın açısından düşünmüyor olayları. kendince haklı sebepleri olduğunu düşünemiyor empati yapmıyor. evet sen haklısın densin demiyorum bende çoğu konuda verdiğim cvplarda eğer kadını haksız görüyorsam haksız gördüğüm noktaları belirtirim ama olmuşla ölmüşe çare yok der bundan sonrası için kendimce tavsiyelerde bulunurum. hatasını daha da büyütmemesi için..
haa birde en ufak bir karı koca kavgasında bile hemen erkeğe yüklenip olmaz olsun öyle koca sen nasıl seversin bu adamı hemen bırak boşa bilmem ne diyenlerde var ki anlamıyorum. içimden diyorum acaba bunu söyleyenin evliliği çok mu güllük gülistanlık, eşi her akşam elinde çiçekler le mi eve geliyor bir dedğini iki etmiyorinsanları hemen yargılamak kötülemek asmak kesmek klavye başında çok kolay ama gün gelip benzer şeyler yaşamaya başlayıncada hemen yeni üyelik alıp öyle derdini paylaşır tanınmaz . bilemiyorum. reelde de kayınvalidem birilerinin dedikodusunu yapmaya başladığında o kişinin karakterine yaptığı şeylere ağır laflar kullanınca bile lafını kesiyorum kadının öyle deme diyorum sen hayatında onunla kaç kere bir araya geldin ne koştun ne ettinde bu kadar kesin konuşuyorsun ne kadar tanıyorsun ki. kimseye kadının verdiği kararları yargılamak düşmez biz kocası değil anası değiliz. ailesi durumdan memnunsa hiç birimize de laf etmek heleki böyle kötü konuşmak düşmez. çok ayıp geliyor böle konuşulması bana derim. kaynanamda bozulur üstüne de derim gerçi beni ilgilendirmez nasıl konuştuğunda ama kötü dedikodudan rahatsız oluyorum ondan dayanamadım özür diyorum üstüne daha da bir bozuluyor ama haklıyım
şimdi ben şeyi anlamadım, kazen siteyi mi bırakıyo yoksa toptan mı kapatıyo?
Yok be hacı,tatile gitti adam ..
Ve varya tatile gittiği moteldeydim geçen ramazan bayramı on numara yer..
sessiz sakin uvvv bizde gitsek keşke :97:
Yok be hacı,tatile gitti adam ..
Ve varya tatile gittiği moteldeydim geçen ramazan bayramı on numara yer..
sessiz sakin uvvv bizde gitsek keşke :97:
1.Çok acımasız yorum yapanlara karşındaki insana bir kötekde ben vurayım mantığında yorum yapanlara bende karşıyım...
2.Her konu açanın sırtını sıvazlayamazlar sanırım kk bayanları..Konu sahibi yer geliyor olmayacak ieyler yazabiliyor..Aferin sana iyi yapmışsın arkadaşım denmez sanırım..(Kendi adıma böyle düşünüyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?