• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Bayanları Neden Acımasız ?

Al iste basroldeki geldi kim oldugunu ogrenmesse catlar fesatindan ! ben onlardan biri demedim sadece konuyu ortaya yazdim

- sen mutlu oldun
- onlar kendilerinden suphe eder oldu
- herkes mutlu
- ama kazen gene kotu kazen

Çoğundan daha az fesatımdır! ama sen hepsinden kötüsün :63:

175.000 kisi ayni dusunse ne olurdu burasi ? Yapmayin Allah askina kac kisi empati yapabilecek ?

Konu : 16 yasinda kizcagiz erkek arkadasi ile kiyafetler uzerindeyken sevismisler, adeti 3 gun gecikmis ve burada konu aciyor. Acaba hamilemiyim ?

- 16 yasinda bir genc kiz, boyle hamile kalacagini saniyorsa hadi buna empati yapin !

Saldirilar

- Inanclara aykirilik,
- Bunlari yasamali diyenlerin tepkileri
- Tekstil ureticiler birligi urunlerinin kalitesine olan guvensizlik
- doktorlarin tepkisi bu dunyada ilk kez Turkiye'de yasandi !

sunu unutmayin size cok normal gelen bir olay digerine cok buyuk sevinceler verebilir. Bu ceyizi icin aldigi 50 TL'lik Pike takimi veya dugununde takilan 1000 Lot VKING hisse senedi. bunlari ise gorsuzluk olarak kabul eden kisiler. Belki bunlar aimkani yok belki gercekten gorgusuzluk ama bu kisi icin bunlarin onemli oldugunu anlayacak kapasitesi olmayanlar....

empati ALLAH vergisidir sonradan edinilmez diye düşünürüm
birde hakikaten 16 yaşında bir kız bu şekilde hamile kaldığını düşünebilir
ben o yaşta değilsede 13 veya 14 yaşındayken bundan daha garibini
meryem amamız şeklinde hamile kalınabileceğini düşünenlerdenim
inanmazsanız inanmayın vallahi bak
nereden öğrenecektikki 20 sene önce zaman bilgisayar face msn çağı değilki
şimdiki zamanda buna inanan bilmeyen varmıdır
düşünüyorum tüm iyiniyetimle cevap veriyorum olabilir neden olmasın
giyinikte olsanız olacağı varsa milyonda bir ihtimalle olurmu olur

kazen amca da bize benzemiş.:64:
buraya erkek olarak sadece siz mi yazabiliyorsunuz?

bugun son kez kiymetimi bilin !

175.000 kisi empati yapmadi 14 kasim tarihi yogunluktan dolayi 28 subata kaydirildi !

anlayan anladi !

Bu arada bu konuda 4 mesajim kotu icerikten bildirildi !

Ne cok sevmeyenim varmis : )

İşte erkek beyni kadın beyninden çok farklı çalışıyor.. :1: Benim için önemli olan karşımdakini yermeden, aşağılamadan konuşmak.. Herşey herkesin başına gelebilir hayat bu sonuçta.. Hayatta herkes asla yapmam dediği birşeyi 1 kerede olsa yapmıştır..

Empati yapmayı beceremiyorsan bile, benimde başıma gelebilir, çocuğumunda başına gelebilir.. Allah uzak etsin demeyi becerebilir sanıyorum ki !!

Bir de hayatta ne için ''ASLA'' dediysem başıma gelmiştir.. Bu kesin suretle konuşan aşağılayan insanlar nasıl bunları söylerken korkmuyorlar bilmiyorum.. Yaşları küçük olur cahildir konuşmuş dersin.. Ama öylede değil !!!

ZATEN ÖYLE OLACAK ŞIMARIK VE APTAL İNSAN.
NEYSE CEHENNEMİN DİBİNE KADAR.

APTAL SİZSİNİZ............ BÖYLE BİR BANLANMA KURALI MI VAR SERSEMLER......BAŞINIZA ÇALIN SİTENİZİ AŞAĞILIK, ŞIMARIK SAYGISIZ GÜRUH......

Uyelerimizden gelen latifeler....

Bu kisilere empati yaptimda kocalarina cok acidim !

bu taktik iyidir bende severim laf kaynatma taktiği
tarih meselesine gelince sen bizi bırakamazsın gibi düşünüyorum
hem 28 şubat sevimsiz bir tarih ertelemelisin bence

Evimin erkegi olacagim mavi panjurlu bir yesil evim olacak....

Herkesi Assos'a beklerim....

Uyelerimizden gelen latifeler....

Bu kisilere empati yaptimda kocalarina cok acidim !
acıma acınacak hale düşersin demiş sevgili atalarımız
kazen bu yazdıkların gençlerin son trend konuşmaları yanlız
eşleri alışıktır onların çokta zorlarına gitmez sanırım

Konu dışına çıkılmamasını rica edicem arkadaşlar , konu kapanmasın !​

Merhaba
Bilincli olarak konu disina cikilmasini istedim !

- Siz konunuz disina cikildi diye rahatsiz oldunuz degil mi ?
+ evet, simdi bu durumda konu disina cikanlar 7 numarali konu disi mesajdan ceza yese hakli yere mi ceza yemis olurlar haksiz yere mi ? Ne kimseye hakaret ettiler ! Ne belden asagi vurdular. Lakin konu Konularda ki uyelerimizin yorumlarinin acimasizligi ama bunu okumak isteyenler gereksiz yere 4-5 kisi arasinda anlasilabilen geyik yapiliyor. Bu sebeple konu disina cikildi diye 7-8 kisinin birakin ceza almasini uyeliklerini bitirdik cuma gunu. Cunku 2-3 mesaj yukaridaki hakaretlere vardi konu.

Bana da empati yapin diye bilerek konuda konudan konuya atladim.

Orneklerimi aldim tesekkurler simdi konuya donebilirsiniz ...

Back