Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pardon abla. park parası da verelim istersen
gerek yok ...
konumun alakasız yerlere varmasını ve konumun kapanmasını istemiyorum , lütfen diyorum burda insan gibi kibarca söylüyorum ama anlayana , hemen ters cevap , gerçekten çok ilginçsiniz anlamıyorum amacınızıda ... böyle davranınca ne kazanıyorsunuz , söyleyin anlatında burdaki yüzlerce insanda öğrensin bari ...
Eleştiriye açık olmak bir erdemdir evet...Ama eleştirmeyi bilmekte ayrı bir yetidir.
Eleştiri "yapıcı" olmalı, "yıkıcı" değil...
Bu forumdaki çoğu kadının sorunu;hem eleştirmeyi bilmemek,hem eleştiriye açık olmamak.
Olay budur...![]()
Her kadın 3 güne bir orgazm olsa ne dert kalır ne tasa ne dırdır ne vırvır
KK tatminsiz kadınların stres topu olma görevini de üstleniyor benceMesele bu...
lütfen diyosunuz da, "gidin geyikte yapın napcaksınız" diyince o lütfendeki kibarlık fıs diye sönüyo yerini bambaşka bişi alıyo ablacım. bişi kazandığım yok, aksine vakit kaybediyorum hepimiz gibi. öğretmensiniz galiba bu arada? neye gülüyosanız anlatın biz de gülelim hesabıama anlatırsam özelliği kalmaz, çok gizli.
evet konuya dönelim lütfen. LUtfen.
harbimi diyosun. yani bütün bu "gidiyorum bütün aşklar yüreğimde" tantanası aslında "tatile gidiyorum hahayt"mış yani. ayıptır. kınıyorum.
aah ah, tatil mi o da ne. gitmek istesem tek gidemem, ailecek gitsek olmaz babannem var, istanbuldan çıkamayız. aman bea. bizim yerimize de gezin bari.![]()
ego tatmini yapıyolar diyosunuz da, peki şunu sorgulayalım.
bayanlar biz burda napıyoruz, neden yatmak uyumak veya başka faydalı bir iş yapmak varken burdayız? biri bunun cevabını versin dürüstçe. iyi vakit geçirmek mi mesela? ee, başkasının derdini okuyarak nasıl eğleniyor olabiliriz, o zaman mazoşist falan mıyız, yoksa başkalarının dertlerini okuyarak sadist ruhumuzu mu dinlendiriyoruz? buyrun empati bayanları.
benim prensibim şudur
bir kişinin hal ve hareketleri yemesi içmesi giyinmesi vs hayata dair ne varsa artık
bunlar kendisinden başkasına bir zarar vermiyorsa
asla sert bir şekilde eleştirilmemeli hatta tartışmaya açmadıysa hiç eleştirilmemeli
çünkü bazı şeyler tercih meselesidir
mesela
-pehh buda modamıymış...
-ayy nasıl giyinmişsin içim karardı...
-ne kadar ayıp sanki çocuğun teline zarar gelecek oda babannesi sonuçta bırak ismini o koysun ilk banyosunu o yaptırsın o sevsin uyutsun vs...
-kocasının çayının şekerini karıştırmayan şöyledir böyledir
-karıştıran ise daha beterdir vs.
-alyans takmayan yeterince sevmiyordur
-takan ise şekilcidir vs...
-evli bir bayan sosyal paylaşım sitelerine nasıl üye olabilir
-ne kadar görgüsüzsün herşeyide çekip koymuş hahaha ne kadar banal
nebileyim işte bu liste uzarda gider
şimdi bir olayda kişinin tercihi söz konusuysa bir o şeyi tartışmamak gerekir çünkü onun seçimidir.
şöyle bir düşünürsek milyonlarca insan milyonlarca fikir düşünce var
neden senin ki en doğrusu olsun neden seçimin en kıymetlisi olsun.
o kadar öneri sunduk hiçbirini yapmadı bari geyiğimize katlansın
yani hayat bu kadar basitmi seni derinden sarsan bir sorunun olacak net ortamında bir öneri sunuldu diye düşünüp taşınmadan fikri olgunlaştırmadan hemen uygulamaya geçecek öylemi
derde derman olan üye: bence hemen boşanmalısın
dertli üye: hımm ben bunu niye düşünemedim. bildiğin bir avukat varmı :)) bumu yani istenilen
birde kadın kocasından dertlidir sıkıntılıdır yada kayınvalidesinden
bizim yurttan sesler korosu başlar
-a sümme haşa benim kocişim yapmaz
-benim kayınvalidemin gözbebeğiyim el üstünde tutar pamuklara sarmalar sarar vs.
ee bunun ne faydası oldu ki şimdi dertliye
benim neyim eksik diye üzmekten başka
arkadaşlar kalpten inandığım birkaç şey varsa biride şudur
gönül kıranın gönlü olmaz (mutlu olmaz)
burası net ortamı diye karşındaki yazıdan ibaret değil o yazıyı yazan bir insan var
senin tutupta öylesine eğlencesine yazdığın bir cümle karşındaki insanı haksız yere üzüyorsa
bunun vebali vardır.
benim prensibim şudur
bir kişinin hal ve hareketleri yemesi içmesi giyinmesi vs hayata dair ne varsa artık
bunlar kendisinden başkasına bir zarar vermiyorsa
asla sert bir şekilde eleştirilmemeli hatta tartışmaya açmadıysa hiç eleştirilmemeli
çünkü bazı şeyler tercih meselesidir
mesela
-pehh buda modamıymış...
-ayy nasıl giyinmişsin içim karardı...
-ne kadar ayıp sanki çocuğun teline zarar gelecek oda babannesi sonuçta bırak ismini o koysun ilk banyosunu o yaptırsın o sevsin uyutsun vs...
-kocasının çayının şekerini karıştırmayan şöyledir böyledir
-karıştıran ise daha beterdir vs.
-alyans takmayan yeterince sevmiyordur
-takan ise şekilcidir vs...
-evli bir bayan sosyal paylaşım sitelerine nasıl üye olabilir
-ne kadar görgüsüzsün herşeyide çekip koymuş hahaha ne kadar banal
nebileyim işte bu liste uzarda gider
şimdi bir olayda kişinin tercihi söz konusuysa bir o şeyi tartışmamak gerekir çünkü onun seçimidir.
şöyle bir düşünürsek milyonlarca insan milyonlarca fikir düşünce var
neden senin ki en doğrusu olsun neden seçimin en kıymetlisi olsun.
o kadar öneri sunduk hiçbirini yapmadı bari geyiğimize katlansın
yani hayat bu kadar basitmi seni derinden sarsan bir sorunun olacak net ortamında bir öneri sunuldu diye düşünüp taşınmadan fikri olgunlaştırmadan hemen uygulamaya geçecek öylemi
derde derman olan üye: bence hemen boşanmalısın
dertli üye: hımm ben bunu niye düşünemedim. bildiğin bir avukat varmı :)) bumu yani istenilen
birde kadın kocasından dertlidir sıkıntılıdır yada kayınvalidesinden
bizim yurttan sesler korosu başlar
-a sümme haşa benim kocişim yapmaz
-benim kayınvalidemin gözbebeğiyim el üstünde tutar pamuklara sarmalar sarar vs.
ee bunun ne faydası oldu ki şimdi dertliye
benim neyim eksik diye üzmekten başka
arkadaşlar kalpten inandığım birkaç şey varsa biride şudur
gönül kıranın gönlü olmaz (mutlu olmaz)
burası net ortamı diye karşındaki yazıdan ibaret değil o yazıyı yazan bir insan var
senin tutupta öylesine eğlencesine yazdığın bir cümle karşındaki insanı haksız yere üzüyorsa
bunun vebali vardır.
benim en cok sinir oldugum konulardan
1. si evli olmadan cinsellik yasamis oldugunu soyleyen insanlarin cok uzerine gidilmesi,
ayiplanmasi, kucumsenmesi ve afedersiniz kotu kadin muamelesi yapilmasi.
bu tabuyu hala yikamadik milletce...
kk kadinlari da ayni boyle...
cinsellik dedin mi ayri bir boyuta geciyorlar vik vik vik neden yapiyorsun yok gunah yok ayip ailenin yuzune nasil bakiyorsun vs. ...
cinselligi yasayan insan illa evli olacak onlar icin...
halbuki bu kisisel bir secim...
kime ne yani? milletin cinsel tecrubelerinden kk kadinlarina ne?
bu konularda yeni konu acan bayanlari elestirmek ve ayiplamak asla ve asla tahammul edemedigim bir sey
kizanlariniz olacaktir mutlaka,
fakat ''kocam bana siddet uyguladi, evden kovdu, ustune bilmem ne bilmem ne etti. sizce ayrilmali miyim yoksa yuvami kurtarmaya mi calismaliyim?'' sorusundan nefret eder oldum.
ne bekliyorlar yani tamam arkadasim sen herseyi unut, evliligini kurtar, kocanin karakteri boyle ama ne yapacaksin kader bu deyip durumu kabullenmesini mi isteyecegiz?
bosan derler
-yok olmaz
ayrilmayacaksan ama evini terk ettiysen iyice burnunu surt sonra don derler
-yok yapamiyorum kocam sinirleniyor car ediyor curt ediyor ya da baska bahaneler
sonra konu sahibi 3-5 gun sonra kocasiyla barisiyor tabi yine kendini ezdirmeye devam.
konuya da artik asla yazmiyor konu oyle askida kaliyor.
gidip kendi bildigini yapacaksan o zaman konu acip bizden ne istiyorsun arkadasim?
(hadi dertlesmek istedin o zaman neden son durumunu falan dogru duzgun yazmadan konuyu askida birakiyorsun oyle? akil almaya gelince yaziyorsun, sonra evine dondun isin bitti bir daha tik yok...diger uyeler ne oldu ne yaptin diye soruyor ses yok...)
kusura bakmayin ama bana dertlere ahh vahh demek ama hic bir sey yapmamak sacma geliyor.
benim fikrim bu kizlar, karsit dusunenleriniz var mutlaka biliyorum kizmayin![]()