• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Bayanları Neden Acımasız ?

aman alınmayın şaka yaptıydım söliyim de.

neyse ne diyoduk, hemen konuya dönelim.

acımasızlar pisler öğ. hepsi kaka.

pardon abla. park parası da verelim istersen

gerek yok ...

konumun alakasız yerlere varmasını ve konumun kapanmasını istemiyorum , lütfen diyorum burda insan gibi kibarca söylüyorum ama anlayana , hemen ters cevap , gerçekten çok ilginçsiniz anlamıyorum amacınızıda ... böyle davranınca ne kazanıyorsunuz , söyleyin anlatında burdaki yüzlerce insanda öğrensin bari ...

gerek yok ...

konumun alakasız yerlere varmasını ve konumun kapanmasını istemiyorum , lütfen diyorum burda insan gibi kibarca söylüyorum ama anlayana , hemen ters cevap , gerçekten çok ilginçsiniz anlamıyorum amacınızıda ... böyle davranınca ne kazanıyorsunuz , söyleyin anlatında burdaki yüzlerce insanda öğrensin bari ...

lütfen diyosunuz da, "gidin geyikte yapın napcaksınız" diyince o lütfendeki kibarlık fıs diye sönüyo yerini bambaşka bişi alıyo ablacım. bişi kazandığım yok, aksine vakit kaybediyorum hepimiz gibi. öğretmensiniz galiba bu arada? neye gülüyosanız anlatın biz de gülelim hesabı:27: ama anlatırsam özelliği kalmaz, çok gizli.

evet konuya dönelim lütfen. LUtfen.

Eleştiriye açık olmak bir erdemdir evet...Ama eleştirmeyi bilmekte ayrı bir yetidir.

Eleştiri "yapıcı" olmalı, "yıkıcı" değil...

Bu forumdaki çoğu kadının sorunu;hem eleştirmeyi bilmemek,hem eleştiriye açık olmamak.

Olay budur... :68:

:81: bende böyle düşünüyorm ve de bu sitenin bazı topiklerinde hoşuma gitmeyen şeyler de var o ayrı bi mesele :51:

lütfen diyosunuz da, "gidin geyikte yapın napcaksınız" diyince o lütfendeki kibarlık fıs diye sönüyo yerini bambaşka bişi alıyo ablacım. bişi kazandığım yok, aksine vakit kaybediyorum hepimiz gibi. öğretmensiniz galiba bu arada? neye gülüyosanız anlatın biz de gülelim hesabı:27: ama anlatırsam özelliği kalmaz, çok gizli.

evet konuya dönelim lütfen. LUtfen.
:46::46::46::45::46::46::46::46::46:

harbimi diyosun. yani bütün bu "gidiyorum bütün aşklar yüreğimde" tantanası aslında "tatile gidiyorum hahayt"mış yani. ayıptır. kınıyorum. :20:

aah ah, tatil mi o da ne. gitmek istesem tek gidemem, ailecek gitsek olmaz babannem var, istanbuldan çıkamayız. aman bea. bizim yerimize de gezin bari. :59:

bir süre netten uzak kalacak kanımca.
Ondan son ayarlarımı veriyorum size gidiyorum demek istedi galiba.
Biz burda birbirimizi yiyelim abi deniz şarıltısı dinliyordur şimdi :37:

Senin babaannen beni kanser edecek zaten decemBer

ego tatmini yapıyolar diyosunuz da, peki şunu sorgulayalım.
bayanlar biz burda napıyoruz, neden yatmak uyumak veya başka faydalı bir iş yapmak varken burdayız? biri bunun cevabını versin dürüstçe. iyi vakit geçirmek mi mesela? ee, başkasının derdini okuyarak nasıl eğleniyor olabiliriz, o zaman mazoşist falan mıyız, yoksa başkalarının dertlerini okuyarak sadist ruhumuzu mu dinlendiriyoruz? buyrun empati bayanları.

valla kendi adıma hemen empati kurayım. eşim de bunu sordu bu sabah? ne yapıyorsun orada diye.ben kk yeni sayılırım. tv yi haftada bir gün 2 saat izliyorum. internete en fazla 2-3 saat giriyorum. ve sanırım kk forumlarını okurken kendi sorunlarımı, dertlerimi unutuyorum.kendi sorunlarımı çözemediğimden ya da aciz olduğumdan değil. sadece kendime odaklanmaktan kurtulup kafa dağıtıyorum. mesleğim gereği sürekli sorun - problem çözen biriyim. buradaki forum alanlarında da "bir derdim var, hukuk köşesi, doğum sonrası anne sorunları ve bebek bakımı" ilgimi çekiyor.
gene de bu kadar vakit geçirmeye değer mi bilmiyorum. belki de kitap, dergi okumaya geri dönmem gerek.

acımasızlık öyle boyutlara taşınıyorki kk daki kankalar birlikte falan saldırıyolar derdini paylaşan bir üyeye bende sadece okuyanlardan oldum bu yüsden :51::51::51::54::54:

ben de niye buradayım anlatayım.:17:
bir kere öyle çok dramatik konulara zaten giremiyorum,kaldıramıyorum.forum takibi açıyorum ilgimi çeken ne varsa ona tıklıyorum.ben çok yararlanıyorum bu siteden.her konuda annelik,güzellik,bilmediğim ürünler,bilmediğim konuları araştırma.ayrıca geçen hukuki bir durumumuz olmuştu buradan arkadaşlar çok yardımcı oldular.nasıl bir yol izleyeceğimi anladım.
hee bir de şu var tabi.ben öyle pek bilmem kadın şeytanlıkları,oyunlar,taktikler falan.burada okuya okuya gözüm açıldı resmen.saftım baya bu konularda.keşke evlenmeden önce tanısaymışım bu siteyi.:1:
bir de bana güven veriyor burası.normalde insanlara sırrımı pek dökebilen biri değilim.daha sonra kötü bir şekilde karşıma çıkar korkusu vardır hep bende.şimdi biliyorum bir konu da ne yapacağımı bilemesem burada danışacağım bir sürü arkadaş var.
başkalarına yorum yapmaya gelince sadece bildiğim konularda ve benim de başımdan geçmişse eğer yorum yazarım.yani diyecek gerçek bir sözüm olmalı düşünürüm.böyle işte.

benim prensibim şudur
bir kişinin hal ve hareketleri yemesi içmesi giyinmesi vs hayata dair ne varsa artık
bunlar kendisinden başkasına bir zarar vermiyorsa
asla sert bir şekilde eleştirilmemeli hatta tartışmaya açmadıysa hiç eleştirilmemeli
çünkü bazı şeyler tercih meselesidir
mesela
-pehh buda modamıymış...
-ayy nasıl giyinmişsin içim karardı...
-ne kadar ayıp sanki çocuğun teline zarar gelecek oda babannesi sonuçta bırak ismini o koysun ilk banyosunu o yaptırsın o sevsin uyutsun vs...
-kocasının çayının şekerini karıştırmayan şöyledir böyledir
-karıştıran ise daha beterdir vs.
-alyans takmayan yeterince sevmiyordur
-takan ise şekilcidir vs...
-evli bir bayan sosyal paylaşım sitelerine nasıl üye olabilir
-ne kadar görgüsüzsün herşeyide çekip koymuş hahaha ne kadar banal
nebileyim işte bu liste uzarda gider
şimdi bir olayda kişinin tercihi söz konusuysa bir o şeyi tartışmamak gerekir çünkü onun seçimidir.
şöyle bir düşünürsek milyonlarca insan milyonlarca fikir düşünce var
neden senin ki en doğrusu olsun neden seçimin en kıymetlisi olsun.

o kadar öneri sunduk hiçbirini yapmadı bari geyiğimize katlansın
yani hayat bu kadar basitmi seni derinden sarsan bir sorunun olacak net ortamında bir öneri sunuldu diye düşünüp taşınmadan fikri olgunlaştırmadan hemen uygulamaya geçecek öylemi
derde derman olan üye: bence hemen boşanmalısın
dertli üye: hımm ben bunu niye düşünemedim. bildiğin bir avukat varmı :)) bumu yani istenilen

birde kadın kocasından dertlidir sıkıntılıdır yada kayınvalidesinden
bizim yurttan sesler korosu başlar
-a sümme haşa benim kocişim yapmaz
-benim kayınvalidemin gözbebeğiyim el üstünde tutar pamuklara sarmalar sarar vs.
ee bunun ne faydası oldu ki şimdi dertliye
benim neyim eksik diye üzmekten başka

arkadaşlar kalpten inandığım birkaç şey varsa biride şudur
gönül kıranın gönlü olmaz (mutlu olmaz)
burası net ortamı diye karşındaki yazıdan ibaret değil o yazıyı yazan bir insan var
senin tutupta öylesine eğlencesine yazdığın bir cümle karşındaki insanı haksız yere üzüyorsa
bunun vebali vardır.

benim prensibim şudur
bir kişinin hal ve hareketleri yemesi içmesi giyinmesi vs hayata dair ne varsa artık
asla sert bir şekilde eleştirilmemeli hatta tartışmaya açmadıysa hiç eleştirilmemeli
mesela
-pehh buda modamıymış...
-ne kadar ayıp sanki çocuğun teline zarar gelecek oda babannesi sonuçta bırak ismini o koysun ilk banyosunu o yaptırsın o sevsin uyutsun vs...
şimdi bir olayda kişinin tercihi söz konusuysa bir o şeyi tartışmamak gerekir çünkü onun seçimidir.

yani hayat bu kadar basitmi seni derinden sarsan bir sorunun olacak net ortamında bir öneri sunuldu diye düşünüp taşınmadan fikri olgunlaştırmadan hemen uygulamaya geçecek öylemi
dertli üye: hımm ben bunu niye düşünemedim. bildiğin bir avukat varmı :)) bumu yani istenilen

-benim kayınvalidemin gözbebeğiyim el üstünde tutar pamuklara sarmalar sarar vs.

burası net ortamı diye karşındaki yazıdan ibaret değil o yazıyı yazan bir insan var
senin tutupta öylesine eğlencesine yazdığın bir cümle karşındaki insanı haksız yere üzüyorsa
bunun vebali vardır.

uzun uzun ne kadar güzel ve doğru yazmışsın canım gerçekten tebrik ediyorum seni , haklısın dediklerinde ve katılıyorum sana...

Ne tuhaf ki bende alaycı bir üslupla yorum yapan bayanlara kızıyorum.
Amaclarını da hala anlamıs degilim! :44:

bazen alıntı yapıp yorumları kendi art niyetine çekip yargılayanlara sayın yargıç demek geliyo insanın içinden.çok kişi var öyle kendi dediğine tapılacak sanan

benim prensibim şudur
mesela
-pehh buda modamıymış...

bunun vebali vardır.

ayy bayıldım bu yoruma. ama maaleseff öyleleri var. ben herkesi kendim gibi bilirdim evlenmeden önce. çünkü annemden öyle öğrendim insanlara ukalalık övüngeçlik yapma evine gelene saygılı ol ne yaparsa yapsın..ama hayatın gerçekleri sudan çıkmış balığa çeviriyor insanı gördüklerime inanamadığım haller oldu.

İnsanlar farklı sesler duymak, içlerini dökmek için konu açıyorlar. Bazıları içine dökmek için açmıyor o ayrı.

Çıkmazda olan birinin yapıcı sözlere ihtiyacı vardır diye düşünüyorum. Yapılan yorumlar çok acımasız arkadaşın dediği gibi.

Empati kurmuyoruz, kuramıyoruz...

Derdini paylaşan kişi yerden yere vuruluyor çoğu zaman. Tepki gösterince de eleştri kaldıramıyorsan yazma vs deniyor.

Son düzenleme:
sana tsk etmek istiyorum konu sahibesi :65: artik konu acmaktan korkar oldum burdaki bazi bayanlar yuzunden. hangi konuyu okusam hep ayni kisilerden yorum var, hep o ayni kisiler ya kendini ovmus ya sinirli & bilmis bir sekilde cevap vermis yada hep yerlerden yerlere vurmus. ha birde her yorumunda dalga gecenler var. burda okudum bir bayan bebek odasinin resimlerini koymus diye gorgusuz denmis?! bence onu diyen kadin kiskancin ta kendisi olmali, burda okadar cok kisi resim koyuyor :50: valla anlam veremiyorum artik

birde anlamadigim birsey var, misal kadinin kocasi bir tokat atmis ve buna hemen bosan diyen onlarca kadin var! tamam hic dogru birsey degil ama bir tokat yedi diye bosanilirmiymis ?

benim en cok sinir oldugum konulardan
1. si evli olmadan cinsellik yasamis oldugunu soyleyen insanlarin cok uzerine gidilmesi,
ayiplanmasi, kucumsenmesi ve afedersiniz kotu kadin muamelesi yapilmasi.
bu tabuyu hala yikamadik milletce...
kk kadinlari da ayni boyle...
cinsellik dedin mi ayri bir boyuta geciyorlar vik vik vik neden yapiyorsun yok gunah yok ayip ailenin yuzune nasil bakiyorsun vs. ...
cinselligi yasayan insan illa evli olacak onlar icin...
halbuki bu kisisel bir secim...
kime ne yani? milletin cinsel tecrubelerinden kk kadinlarina ne?
bu konularda yeni konu acan bayanlari elestirmek ve ayiplamak asla ve asla tahammul edemedigim bir sey :19:

kizanlariniz olacaktir mutlaka,
fakat ''kocam bana siddet uyguladi, evden kovdu, ustune bilmem ne bilmem ne etti. sizce ayrilmali miyim yoksa yuvami kurtarmaya mi calismaliyim?'' sorusundan nefret eder oldum.
ne bekliyorlar yani tamam arkadasim sen herseyi unut, evliligini kurtar, kocanin karakteri boyle ama ne yapacaksin kader bu deyip durumu kabullenmesini mi isteyecegiz?
bosan derler
-yok olmaz
ayrilmayacaksan ama evini terk ettiysen iyice burnunu surt sonra don derler
-yok yapamiyorum kocam sinirleniyor car ediyor curt ediyor ya da baska bahaneler
sonra konu sahibi 3-5 gun sonra kocasiyla barisiyor tabi yine kendini ezdirmeye devam.
konuya da artik asla yazmiyor konu oyle askida kaliyor.
gidip kendi bildigini yapacaksan o zaman konu acip bizden ne istiyorsun arkadasim?
(hadi dertlesmek istedin o zaman neden son durumunu falan dogru duzgun yazmadan konuyu askida birakiyorsun oyle? akil almaya gelince yaziyorsun, sonra evine dondun isin bitti bir daha tik yok...diger uyeler ne oldu ne yaptin diye soruyor ses yok...)
kusura bakmayin ama bana dertlere ahh vahh demek ama hic bir sey yapmamak sacma geliyor.
benim fikrim bu kizlar, karsit dusunenleriniz var mutlaka biliyorum kizmayin :6:

Son düzenleme:
Konu sahibi : 5 yıllık evliyim,2 yaşında çocuğum var.İlk günden beri eşimden dayak yiyorum.Daha önce bu yüzden evi terkettim,yalvardı,döndüm,yine aynen devam.

1.yorum : Boşan kurtul,dayağın sonu gelmez.
2.yorum : Eşindir sabret,sorunları olabilir,alttan al.Çocuğun küçük,yazık,yuva kolay kurulmuyor.
3.yorum : Niye tanımadan evlendin ? Madem dayak yiyordun ne diye çocuk yaptın ?
4.yorum : Nasıl boşan dersiniz ? Boşanmak kolay değil,herkes hemen boşansın mı ?

Burada 1. ve 2. yorum öyle veya böyle yorum getiriyor,kendince çözüm sunuyor.Doğrudur veya yanlıştır diyemeyiz,herkesin kendi görüşüdür.
3. yorum oh olsun diyenlerden.Haketmişsin,çileni çek diyor,çözüm yok.
4. yorum tipik yoruma yorum yazıp,asıl konuya yorum yapmıyor.Yine çözüm yok.

Zaten 3. ve 4. yorumdan sonra bir süre karşılıklı atışmalar oluyor ve gereksiz yorumlar yazılıyor.Bazen bir konuda 10 sayfa yorum varsa,bunlardan ancak 4 sayfası filan konuyla alakalı ve çözüme yönelik oluyor.

Bir de şunu unutmamalıyız.Burayı sadece konu sahibi veya cevap yazan üyeler okumuyorlar.Çoğumuz üye olmadan önce siteyi takip etmişizdir.Herkese açık bir forum burası.Benzer derdi olanlar konuları okuyup çözüm arıyorlar.Yazdıklarımızı sadece konu sahibine yazmış olmuyoruz.

benim en cok sinir oldugum konulardan
1. si evli olmadan cinsellik yasamis oldugunu soyleyen insanlarin cok uzerine gidilmesi,
ayiplanmasi, kucumsenmesi ve afedersiniz kotu kadin muamelesi yapilmasi.
bu tabuyu hala yikamadik milletce...
kk kadinlari da ayni boyle...
cinsellik dedin mi ayri bir boyuta geciyorlar vik vik vik neden yapiyorsun yok gunah yok ayip ailenin yuzune nasil bakiyorsun vs. ...
cinselligi yasayan insan illa evli olacak onlar icin...
halbuki bu kisisel bir secim...
kime ne yani? milletin cinsel tecrubelerinden kk kadinlarina ne?
bu konularda yeni konu acan bayanlari elestirmek ve ayiplamak asla ve asla tahammul edemedigim bir sey :19:

kizanlariniz olacaktir mutlaka,
fakat ''kocam bana siddet uyguladi, evden kovdu, ustune bilmem ne bilmem ne etti. sizce ayrilmali miyim yoksa yuvami kurtarmaya mi calismaliyim?'' sorusundan nefret eder oldum.
ne bekliyorlar yani tamam arkadasim sen herseyi unut, evliligini kurtar, kocanin karakteri boyle ama ne yapacaksin kader bu deyip durumu kabullenmesini mi isteyecegiz?
bosan derler
-yok olmaz
ayrilmayacaksan ama evini terk ettiysen iyice burnunu surt sonra don derler
-yok yapamiyorum kocam sinirleniyor car ediyor curt ediyor ya da baska bahaneler
sonra konu sahibi 3-5 gun sonra kocasiyla barisiyor tabi yine kendini ezdirmeye devam.
konuya da artik asla yazmiyor konu oyle askida kaliyor.
gidip kendi bildigini yapacaksan o zaman konu acip bizden ne istiyorsun arkadasim?
(hadi dertlesmek istedin o zaman neden son durumunu falan dogru duzgun yazmadan konuyu askida birakiyorsun oyle? akil almaya gelince yaziyorsun, sonra evine dondun isin bitti bir daha tik yok...diger uyeler ne oldu ne yaptin diye soruyor ses yok...)
kusura bakmayin ama bana dertlere ahh vahh demek ama hic bir sey yapmamak sacma geliyor.
benim fikrim bu kizlar, karsit dusunenleriniz var mutlaka biliyorum kizmayin :6:

kesinlikle katılıyorum :46:

Back