KK Bayanları Neden Acımasız ?

bence şunu da unutmamak lazım,yorum yapan arkadaşlar ne yazarsa yazsın problemin çözümü
yine konu sahibi arkadaşa kalıyor..
o yüzden yorumculardan da çok şey beklenmemeli...
işte "uyuyan güzel'e" bu nedenle hakverdim yukarıda...
hep diyorsunuz ya yardımcı olmaya çalışılınmıyor,peki neden konu açan bazı arkadaşlar
gelen her öneriye "bilmem ki,olmaz ki,yapamam ki" gibi geçiştirmelerde bulunuyor???
geçiştirme diyorum çünkü sorun o dakika düzelse bile bakıyorsunuz ki aradan kısa bir süre geçmiş aynı sorun yeniden hortlamış!!!
peki neden???
çünkü bazı kişiler öylesine konu açıyor,ama unutulmasın ki iyi yada kötü yorum yapan herkes
günlük enerjisinin bir kısmını hiç tanımadığı insanlar için tüketiyor burada..........

Son düzenleme:
[/COLOR]

kesinlikle katılıyorum

dusuncelerimizin ayni yone olmasina sevindim

evet aynen...
soyle yap diye ogut veriyoruz -olmaz, boyle yap diyoruz -olmaz...
sonra konu sahibi gunlerce yine yaziyor ''ahh vahh ne yapacagim ben ne olacak boyle..'' vs.
konus konus ayni muhabbet, akil ver ayni muhabbet hic icraat yok yalnizca laf kalabaligi yapiliyor...
sonra da yine ayni problemler devam ediyor dediginiz gibi...

sirf bu yuzden her konuya cevap vermiyorum, fikir uretmiyorum cunku yazdiklarimdan konu sahibi fikir almayacak...cunku konu dovunmek icin acilmis...

Son düzenleme:

her kim ne yorumda bulunursa bulunsun çok çile çeken kadınlarımız var çözüm açılacak olan kadınevleridir ,bunlarda belediyenin işidir belediyeye kimse oy vermese bunlar mecbur o evleri açar

Her kadın 3 güne bir orgazm olsa ne dert kalır ne tasa ne dırdır ne vırvır

KK tatminsiz kadınların stres topu olma görevini de üstleniyor bence Mesele bu...

hay ağzıana sağlık
işte tam da demeye çalıştığım buydu
böyle lokum kıvamında pufidik pufidik olurdu herkes

kk da konu açıp tartışmak sabır isteyen bir şey.
ben açmam açmayı da önermem
sen bir konu analatırsın
kocam şunla görüşüo beni aldatıo falan diye
biri gelir
neden aldatıo
kadın ne dio
sen ne diosun o bu şu ...
bunlar olayın dedikodu kısmıyla ilgilenen çözümle ilgilenmeyen kısım
millete dert anlatmaktan kendine çözüm bulamıo ki insanlar.
he bi de sizin dediğiniz gibi saçma sapan yorum yapan kültür seviyesi yerlerde olan
karşıdaki insanın yerine kendini koyamayan
yorumumu yapaqr siniri bozar giderim diyenler var
işte asıl bunlar çileden çıkartıor insanı
oyüzden derdim var kısmına girmiyorum çoğunlukla
çünkü okuduğüum mesajların %80 i bu anlattığım iki sınıf insana ait
elle tutulur bir mesaj arada sırada tek tüktür.

bunu bilmeyenlerde genel de yeni üye oluyor zaten
2000 5000 mesajı olan buarada dedim var konusu açmaz
konuyu açanlarda pişman olup ikinciyi açmazlar zaten

Güzeldi katılıyorum

buna benzer konuları kızımada okuyorum (şu an ergenlikte )bilsin evlilik ne demek diye! Bana kızar ve yazana kızar ve bunlar burda yazılacak konular değil der, ne yapayım derim hayatın içinden!

ben bu yuzden derdimi anlatmak istemiyorum, her okudugum dert ve yorumlari insani depresyona sokuyor. Ha ama bazi dertler vardirki okumaktan zevk ve ilgi duyuyoru. her kisiden ayri bir fikir cikiyor cunku herkesin akli seviyesizlikten seviyeli olana kadar var. karsindakinin ne yapisini biliyoruz nede gercekten ne yasadigini, derti sevgilisi ile ise sevgilisini tanimiyoruz, annesini arkadasini tanimiyoruz ve boylece yanlis yollara gondermekten baska birsey yapilmiyor..

xxxxxx nickli arkadaşın yorumlarını beğenmiyorum açıkçası.....

konunun birinde,kadın eski sevgili tarafından şantaja ugradığını patronunda bildiğini söylüyo

arkadaşın yorumu,patronun senin beğenmesi hoşuna gitti dimi?

konunun birinde de, kız nişanlıma kaçtım diyor

arkadaşın yorumu,doğulu değil iyiki ailen yoksa seni vururlardı

Sanırım aynı üyeden bahsediyoruz bu bahsettiğim üye sürekli bir saldırganlık hiç bir düzgün mesajı yok. Belki de böyle olmaktan zevk alıyor.

seni ayakta alkışlıyorum canım.güzel tespit....

yok artık canım altı üstü bir iki satır yazıyoruz. sırtımızla taş mı taşıyoruz sanki.
hem kimse bizi zorlamıyorki aman allahaşkına derdime derman ol demiyorki
yazıp yazmamak sana kalan bişey
bişey yazdık diye ömür boyu bize karşı sorumlu olacak gibi bişey olurmu hiç

kimisi konu açarken derdine çare bulmak değilde
paylaşmak konuşmak istiyor sadece
kendide biliyor boşanmayacağını veya resti çekemeyeceğini
anlatayım rahatlayayım diye düşünüyor sanırım

mesela hiç mi olmadı
bir arkadaşın yakının dostun gelip sana derdini sıkıntısını anlatır
akıl verir teselli edersin sonra yine tekrar takrar aynı sıkıntı ile gelişr yanına
çünkü amaç biraz da anlatıp rahatlamak
tavsiyelerini yapabilecek olsa zaten yapar ama belliki yapamıyor
illaki sunduğum çözümü uygulasın mantığı biraz insafsız geliyor bana

canım söylediklerinde haklısında
sadece şuna katılmıyorum
evlilik öncesi cinsel ilişki tabudur toplumumuzda neden
çünkü kelimesi kelimesine günahtır dinimizce
bunda aksini iddia edemeyiz
ama şu varki
bir yakınım bir arkadaşım yada buradan bir üye bunu sorsa yapma günah derim.
vay seni günahkar sen şöylesin böylesin tarzı asla konuşmam.
böyle bir haddini bilmezlik yapmam

illaki sunduğum öneriyi uygulasın diye bir mantık zaten yok,
ama bazı insanlar sunulan onca fikirden sonra hala hiçbirini değerlendirmeye bile almıyorsa ben
o insanın gerçekten sıkıntısı olduğuna inanmam!!!!!!!!
bu da benim fikrim...saygı duymak zorundasınız...

ayrıca birşey yazdık diye bize sorumlu olacak falan...
ne demek istiyorsunuz???
ben böyle birşey yazdığımı hatırlamıyorum..

size iyi günler......

evet canım bu senin fikrin saygım sonsuz zaten
sadece bende senin gibi düşünmediğimi ifade ediyorum.

ayrıca birşey yazdık diye bize sorumlu olacak falan...
ne demek istiyorsunuz???
ben böyle birşey yazdığımı hatırlamıyorum..

size iyi günler......

hani mesajında yazmışsın ya
"çünkü bazı kişiler öylesine konu açıyor,ama unutulmasın ki iyi yada kötü yorum yapan herkes günlük enerjisinin bir kısmını hiç tanımadığı insanlar için tüketiyor burada"

birisinin konusuna iyi veya kötü birşey yazmak evet yazan için enerji kaybı vakit kaybı olabilir fakat
konu sahibi için bişey ifade etmeyedebilir.
sunulan öneriyi uygulamayabilir
veya değerlendirmeye bile almayabilir

birisinin konusuna iyi veya kötü birşey yazmak evet yazan için enerji kaybı vakit kaybı olabilir fakat
konu sahibi için bişey ifade etmeyedebilir.
sunulan öneriyi uygulamayabilir
veya değerlendirmeye bile almayabilir[/QUOTE]

enerji kaybı demedim arkadaşım enerji sarfediliyor dedim,ki vakit kaybı olduğunu düşünsem okur geçerim bende,bir satır yazmam...

ama bende daha önce konu açtım,ve yapılan her yorum _olumlu yada olumsuz_ benim için önemli oldu..
en azından benim için birşeyler yapmaya çalışan insanlar gördüm ve mutlu oldum...
yani eğer insanlar başkalarının yazdıklarını önemsemeyecekse,kulak ardı edecekse yada saygı göstermeyecekse burada bu kadar yazışmanın da bir anlamı yok bence arkadaşım...

umarım anlatabildim...anlatamadıysam da canın sağolsun

katiliyorum.

Uyuyanguzele'de katilmiyorum, bir suru insan bu sebepten konular acip derdine yanmiyorlarmi? Ha herkesin gunahi kendine'dir ama bu cumlenin arkasinda baska birsey var. Bir misal ile anlatayayim. Kadinin biri intihar ediyor neden cunku bikmis sorunlarindan, intihar etmek ise buyuk bir gunahtir. Biz o kadini intihar ederken gorsek ne yapariz, seyirci mi kaliriz yoksa kadin kurtarmaya mi calisiriz, derdini dinleyim derman olmasak bile rahatlatmis oluruz.. Evlilik disi cinsellikte oyle bir sey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…