- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.619
- 358
dün gece yazmayı çok istedim sana ama pc bozuldu neyse şimdi nasip oldu yazıyorum. csnım bende birine deliler gibi aşık olmuştum çevremdeki herkes bu çocuk olmaz sana gore değil diyip durdurlar ama ben hiç aldırış etmedim devam ettim salak gibi tam 3 yıımı verdim ne dediyse tamam dedim resmen saplantı olmuştu bende bana o kadar acı çektirdi ki kendini sürekli benden üstün görmeler falan filan daha fazla yazamicam o kişi hakkında midem bulanıyor çünkü geçmişe dönsem onun için parmağımı oynatmam sana tavsiyem bu adamı bırak kendi benliğine dön uzun yıllar onunla birlikte olduğundan ve ilişkine verdiğin emekten dolayı vazgeçemiyorsun ama farkında olmadığın şey sen kendini bu adam için harcıyorsun vazgeç kendine yeni bir yol çiz hattını değiştir sana dönmesini bekleme ki benim bahsettiğim kişi bana döndü ama ben red ettim çünkü ona karşı sevgim bitmiş ve yepyeni bir hayat kurmuştum ve içinde o kişi O-L-M-A-Y-C-A-K-T-I !!!! sonar aşıkla tanıştım ve bana sevmeyi öğretti yeniden güvenmeyi en önemliside bana değer veriyor her zaman yanımda eğer sen bu adamdan vazgeçmezsen ömürünün sonuna kadar pişman olucaksın arkana bakmadan uzaklaş ondan ne demek sözleşme imzalamak sen onun gözünde ki yerini hala göremiyorsun sana güvenseydi sana sözleşme lafını dahi etmezdi canım hattını değiştir kendine yeni bir yol çiz senin gerçekten seven sana huzur veren biriyle birlikte ol derim