Kızmayın, Yargılamayın.. Bi dinleyin.. Yardım Ediiinnn...

dün gece yazmayı çok istedim sana ama pc bozuldu neyse şimdi nasip oldu yazıyorum. csnım bende birine deliler gibi aşık olmuştum çevremdeki herkes bu çocuk olmaz sana gore değil diyip durdurlar ama ben hiç aldırış etmedim devam ettim salak gibi tam 3 yıımı verdim ne dediyse tamam dedim resmen saplantı olmuştu bende bana o kadar acı çektirdi ki kendini sürekli benden üstün görmeler falan filan daha fazla yazamicam o kişi hakkında midem bulanıyor çünkü geçmişe dönsem onun için parmağımı oynatmam sana tavsiyem bu adamı bırak kendi benliğine dön uzun yıllar onunla birlikte olduğundan ve ilişkine verdiğin emekten dolayı vazgeçemiyorsun ama farkında olmadığın şey sen kendini bu adam için harcıyorsun vazgeç kendine yeni bir yol çiz hattını değiştir sana dönmesini bekleme ki benim bahsettiğim kişi bana döndü ama ben red ettim çünkü ona karşı sevgim bitmiş ve yepyeni bir hayat kurmuştum ve içinde o kişi O-L-M-A-Y-C-A-K-T-I !!!! sonar aşıkla tanıştım ve bana sevmeyi öğretti yeniden güvenmeyi en önemliside bana değer veriyor her zaman yanımda eğer sen bu adamdan vazgeçmezsen ömürünün sonuna kadar pişman olucaksın arkana bakmadan uzaklaş ondan ne demek sözleşme imzalamak sen onun gözünde ki yerini hala göremiyorsun sana güvenseydi sana sözleşme lafını dahi etmezdi canım hattını değiştir kendine yeni bir yol çiz senin gerçekten seven sana huzur veren biriyle birlikte ol derim

oyle bi kişi seni kullanıyor senin için hiç bişey yapmamışki asla böyle bi insanla konuşmaya devam etme çevrende yeni kişilerle tanışmaya bak

Çok çok teşekkür ederim canım. Onunlayken mutlu oluyırum. Ama 4 5 ayın sonunda bişey oluyor hep ve anlıyorum hayatımı mahvettiğimi. Dediğin gibi emeğim ve 6 yılım içindi bu çabam. Ama boşuna olduğunu biliorum. Ben ne kadar değer verdiysem o kadar değersiz oldum. Her ayrılıktan sonra geri dönsün de reddedeyim diye bekledim. Hep döndü ama ben hep kandım. Bu sefer kanmak istemiyorum ona. Ve nunun için elimden geleni yapacağım. Ne mutlu sana. Allah bozmasın. Darısı bana :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oyle bi kişi seni kullanıyor senin için hiç bişey yapmamışki asla böyle bi insanla konuşmaya devam etme çevrende yeni kişilerle tanışmaya bak

Öyle yapmaya çalışıyorum. Evet ne kadar değer verdiysem o kadar değersiz oldum artık yok bitirdi kendini

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım kadınlar serseri adamlarla beraber olur ama
çocuklarına iyi baba olacağına inandığı adamlarla evlenirler demişler

sen bu adama kapılıp kalmışsın ama nasıl şirin bir çocuk hayali kurarsın?
şimdiden o doğmamış çocuğun ne kadar kötü bir aile ortamına gireceğini düşünemiyor musun bu kadar mı basiretin kapandı?

lütfen mutlu bir yuva hayali filan kurma
evlenseniz ne değişecek yine o malum siteden biriyle anlaşıp kafasına estiğinde tatil gidecek bu adam
sen bu adamın evinin direği çocuklarının babası olabileceğine ihtimal veriyor musun?

bence başkasına gölünü verirsen bu adamdan cayarsın gibi geliyor
şöyle bir etrafına bak bakalım yok mu adam gibi adam beraber olabileceğin?
hayaller kurabileceğin?

Merhaba canım inan durumuna çok üzüldüm sevip değer verip aynı muameleyi görmemek çok zor ama onunla yaşadığım güzellikler demişsin yazını okudum ve ben hiç bir güzellik göremedim seni ve aşkını hoyratça zalimce kullanmış acıdan başka sana verdiği hiç bir şey yok senin kadar sevgi dolu büyük bir yüreği hak etmiyor bence çok çok daha iyilerine layıksın ve aşka inandığın sürece önünde sonunda bulacaksın inşallah böyleleri için heba etme kendini ALLAH yardımcın olsun gönlüne göre versin inşallah...

ben evlensenizde ssağlıklı ilişki göremiyorum bence kararlı şekilde yolunuzu çizin ve o yolda ilerleyin......önce kafanızdan kalbinizden atın....olmayacağına kendinizi inandırın....evlenme konusunda isteğinizi bildiğinden hep onu kullanmış....bi insan sevdiğini neden kullanuır.....sana gelişinin tek sebebi ego tatmini...

Cnm evlilik sözleşmesiyle başlıyım geçen gün nişanlımla konuştuk istesem ne yapardın dedi imzalardım ama bu çirkin bir davranış olurdu dedim para ilişkilerde en sonda yer almalı geçinecek kadarı makbul oda ne yapacağını şaşırmış sende

Ya bu devryi güt yada bu diyardan git yargılamak bize düşmez önce bi kaybetme korkunu yen önemli olan barışmak evlenmek değil önemli olan o birleşmeden sonra mutluluk görebiliyormusun ? hergn. Öleceğine bir defa ölmek gerekir bazen kangren olan parmağı kesmessen sonu ölümdür neden kendi kendine intihar ediyorsun şunu unutma genç olan sensin baharı yşayanda baharını kendi kendine kışa çevirme önce kendini düzelt sonra yanlışları kendi kendine bulursun

Beggyy

Cnm evlilik sözleşmesiyle başlıyım geçen gün nişanlımla konuştuk istesem ne yapardın dedi imzalardım ama bu çirkin bir davranış olurdu dedim para ilişkilerde en sonda yer almalı geçinecek kadarı makbul oda ne yapacağını şaşırmış sende

Ya bu devryi güt yada bu diyardan git yargılamak bize düşmez önce bi kaybetme korkunu yen önemli olan barışmak evlenmek değil önemli olan o birleşmeden sonra mutluluk görebiliyormusun ? hergn. Öleceğine bir defa ölmek gerekir bazen kangren olan parmağı kesmessen sonu ölümdür neden kendi kendine intihar ediyorsun şunu unutma genç olan sensin baharı yşayanda baharını kendi kendine kışa çevirme önce kendini düzelt sonra yanlışları kendi kendine bulursun

Beggyy

Ben hatam hep onun iyi hallerine sözlerine inanmaktı.
İnanmıştım güzel ve mutlu bir evliliğimiz olacağına.
İnandırmıştı hep beni.
Belki de karşıma istediğim gibi biri çıkmadığından böyleyimona karşı

Amin canım çok saol. Rabbimden başka sığınacak hiçkimsem yok. Allah evliliğimle imtihan etmesin beni
Benim güzelliklerden bahsettiğim birlikteyken ki yaşadıklarımız.
Ama sonra hep bişey oldu ve bozuldu. Belki Allahım gösterdi her seferinde bana.
Vazgeçmekten başka hiçbi yolum yok zaten artık

Ay evet ya. Aranıyo belki ayrıyken. Sonra istediğini bulamıyo. Hep bana geliyo. Dur şurda bi burcu vardı biraz şişirsin beni yine giderim diyo.
Kullanıyo elbete.
İnancım tükendi gibi bişey zaten artık.
Ben ondan çok hayallerimden vazgeçmeliyim.
Belki de benimbu bağımlı halimi bildiğinden bu kadar rahat.
Ama artık ona bağımlı değilim ve olmayacağım.
O olmadan da hayatım güzel olabilir değil mi?

Evlilik sözleşmesi bizde başka bi boyut. Benim genç ve güzel oluşum. 12 yaş büyük ve çevresinin bu kız bu adamda ne buluyo düşüncesi. O konu da az çok çözdüm onu. Önemli değil. Çünkü sözleşmeyi benden istemesi bana değil kendne güveninin olmadığının göstergesi aslında.

Ya aslında tüm bu yaptıklarını bana değil kendine yapıyo. Ve kendi kaybeden taraf.
Sanki ben değil de o genç, hayatını yaşamaya bana nispet yapmaya çalışıyo.
AMa öyle değil. Öyle olmamalı. Şimdi erken ama yıllar sonra ben iyiki kurtulmuşum ve hayatımdaki adamı sevmişim demek istiyorum.
Onun da sersefil bi halde olmasını. Yada ne olursa olsun umrumda olmamasını..

aynen öyle kurtulduğunda aslında sende gerçekten sevmediğini sadece takıntı olduğu anlayacaksın......birde seni gerçekten seven birini bulduğunda onun çekeceği acıyı bilmek tarifsizdir sanırım......o seni arar sen onu değil.....

Evet. Belki de o acıyı çekmesi lazım. Allahın ona cezası bu olmalı belki de . Bunca şeyden bunca ahımdan sonra Rabbim onu mutlu etmeme izin vermez zaten çünkü haketmiyor hiç

Canım senden aldıklarının yanında seninle geçirdiği zamanlarda sana yaşatmış olduğu mutluluk nedir ki kaşıkla verip kepçeyle almış ve eminim böyle bir adam birlikte olduğunuz anlarda iyi bir şeyler yaptıysa da senin için değil işine öyle geldiği için kendi için yapmış aksi olsaydı şu anda sen böyle üzgün ve kırgın olmazdın ama herkes öyle değil bu dünyada iyilerde var ve inşallah bir gün seni de beni de bulacak ben inanıyorum sende inan....

Haklısın tabi. Polyanna olmam iyi değil. Kesinlikle onun yaptığı kaşık ile verip kepçe ile geri almak. İnşallah canım saol aminnn...

Evet. Belki de o acıyı çekmesi lazım. Allahın ona cezası bu olmalı belki de . Bunca şeyden bunca ahımdan sonra Rabbim onu mutlu etmeme izin vermez zaten çünkü haketmiyor hiç

ilahi adalet var çok inanırım...sen sabret kendi yoluna bak...dışarıda ummadğın kadar güzel hayatlar var...dünya onun etrafında dönmüyor.....umarım herşey senin için güzel olur...

ilahi adalet var çok inanırım...sen sabret kendi yoluna bak...dışarıda ummadğın kadar güzel hayatlar var...dünya onun etrafında dönmüyor.....umarım herşey senin için güzel olur...

İlahi adalete bende inanırım. Ondan dua ediyorum Sürekli Rabbim kabul eder de inşallah kurtarır beni bir an evvel. 6 yılım gitti daha fazlası ziyan olmaz gençliğimin inşallah o gücü verir de...

Evet dışarda güzel hayatlar var. Hep kabuğumu kırıp çıkmaya çalıştım ama o her seferinde bunu hissetmiş gibi engel oldu buna.
Ama artık izin vermek istemiyorum.

büyük ihtimalle seni bu 6 yıl da çok zorluyor....
sana birşey anlatayım...
ilkokul arkdaşım var 9 yıl biriyle çıktı oğlan sürekli oraya gitme. okuma.. annemle otururuz.. falan filan...... böyle çekti kızda emek var diye...yine böyle bir küstüklerinde oğlan teyzesinin kızıyla nişanlanıyor...1 hafta sonra kızın haberi oluyo...kız bi de yalvarıyo bırak gel diye o kadar garip geliyo ki kaç sene sonra ayrılmak neyse kız üzüldü falan sonra karşısına liseden bi arkadaş çıktı...onunla evlendi oğlan deyim yerinde ise ağzının içine bakıyor görmelisin 1 de bebişi var kendi kafasına göre yaşıyo......şimdi ne kadar salakmışım diyo....bu arada şimdiki eşiyle eski erkek arkadaşının ismi aynı...ne garip tesadüf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…