Kızmayın, Yargılamayın.. Bi dinleyin.. Yardım Ediiinnn...

Ayrıldıktan sonra iki kere sabaha karşı mesaj attı. Cevap yazmadım.
Ondan beridir Whatsapp ta hep online olduğumuza bakıyoruz.
O da bana bakıyo biliyorum çünkü kimse ile yazışmaz whatsapptan benden başka.
Hafta sonu engelledim onu. Sessiz kaldım. Sessizliğim bişeyleri anlatır sandım.
Anlamadı.
Yaz gelince bi değişik mi oluyo bu adam yoksa hep yaz aylarına mı denk geliyor bilemedim.

Şimdi patlicam bu sessizlikten.

Sorarım size bu son diye olmayacak diye mail atayım mı?

Daha önceleri de mail atardım ama bu barışmak için olmayacak.
Çatlicammm:2:

Nasıl yaptın?
Bunu diyenlere nasıl gıpta ediyorum. Nasıl yapabiliyorsunuz?
Ya benim için çok geçse. Ya artık bu illetten kurtulamayacaksam..

Bak seninle yaşıtız canım.
2 yıllık evliyim. Benim eşim sadıktır, bir sürü artısı var. İnan bir an sesini yükseltse biraz
içim buz gibi oluyor en basitinden. Siz bu herifleri bu kadar eksi ile nasıl gönlünüzdeki en güzel
yere oturtabiliyorsunuz anlamıyorum..

''Senden gelecek her şeye razıyım..'' gibi saçma bir aşk cümlesi var ya ben ona böyle bakıyorum afedersin.
Adam gibi sevecekse amenna saçmalıklarına aşk aşk diye razı olacak kadar akıl fukarası değilim..

Sen bununla evlenmeyi amaç haline getirmişsin mutluluk değil amacın..
Bununla mutlu olamayacağını 5 yaşındaki çocuğa anlatsan anlar, söyler sana. O kadar net!

Evlenirsin, elin o.... nun koynundan çıkar sana gelir, kucağında çocuğun.
Sarhoş babaya mı ağlasam, iğrenç kocaya mı bilemezsin.
Bu mutsuzluğa bir de masum çocuk eklersin olan o garibe olur.

Azıcık mantık. Aşk dediğin şey mükemmel adamlarla bile son bulabiliyor.
Sinirle ettiği kırıcı laf, küçük küçük meseleler bir bakmışsın için pır pır etmiyor artık.

Sen bu kadar bilinçlisin de nasıl bile bile yürüyorsun uçuruma.
Sanki gel evlenelim dese hemen koşacak gibisin.. :S

Yazık edersin kendine inan ki çok yazık.

Ne tatlı aşklar var yaşasan o yaşadığım neymiş be dersin..

hala mail atmaktan bahsediyorsunuz.

artık tek bir kelimenizi bile bu adam için sarf etmemeniz gerekiyor bana kalırsa

Çok tatlısınız. Ne güzel anlatıyorsunuz. Psikoloğa gitmeyi düşünüyorum artık.
Evet bugün gel dese evlenirim.
Anlamıyorum bir yanım o kadar inanıyor onunla mutlu olacağıma.
Annem diyor millet boşanıyor kocasını unutuyor yine evleniyor başkasıyla sen ne yaşadın.
Ben yaşayamadıklarımayım sanırım.

Nasıl o kadar seviyorum diyenn..

Bana dua edin ne olur..

adam tam bir enerji emici. sen onu düşündüğün her vakit enerjini çalıyor. sonra sen tam unutup başka bir ilişkiye başlayacağın sırada sana kendini hatırlatıyor. haydaaa tekrar başa dön.
kararlı ol. sonu yok çünkü bunun. sadece tek bir hayatın var sana verilen. böyle bir adam için tüketme derim.

İnanın ki siz birini seveceksiniz ama o biri sizi sevdiğinizen daha çok sevecek.. Aşk hiçbir zaman bitmiyor, çok seviyorum, onsuz olmaz dediğimiz insanlardan sonra daha büyük bir aşkla başkasına tutunuyoruz.. Emin olun seversiniz. Mail falan da sakın atmayın. Sizin içinizde zatn bi şey yok, olmaması lazım, eğer içimi dökeyim diye bi şey yazarsanız o da inat yapar ve yine başlarsınız.. Gerek yok.. Sadece farzedin ki o ölmüş, aradan uzun yıllar geçmiş, siz önünüze bakıyorsunuz.. Evelenecek, çocuk sahibi olacaksınız. En azından arkasını toplayacağınız bir adam olmayacak.. Seçeceksiniz, herkese de evet demeyeceksiniz.. Hadi şu takıntınızdan kurtulun, bi nefes alın ve boşverin. Ayrıca girip de siteye kontrol etmeyin. Ve ona arkanızı dönüp içinizin rahat edeceği bi şeyi yapın, şifresini kafanızdan atıp değiştirin :) ne o girebilsin ne de siz. Ve sitede kayıtlı mail adresini de değiştirin :) ( şifre istemesin )
Bu içinizi rahatlacaktır, artık unutun. O adam Sırbistana kadınların yanına gidiyor. Emin olun daha bir çok yere kayıtlıdır. Hayatını yaşıyor ki buna hayat denirse!
Allah kimsenin başına vermesin. Ne mutlu size ki Allah sizi seviyor da bu belayla evlenmenize hep bir engel çıkarmış..
Bence siz şanslısınız ve şansınızı elinizle itiyorsunuz.. Gerek yok. 28 yaş tam evlilik yaşı.. Hazır yaşınız da geçmeden bulun adam gibi birini unutun her şeyi ve mutlu mesut aşkla yaşayın. 2 yıl sonra çok geç kalmış olabilirsiniz
Ömrünüzü içi defalarca dolmuş kopmak üzere olan bir çuvalla heba etmeyecek kadar da akıllısınızdır heralde

Allah tez zamanda karşına kıymetini bilen bir adam çıkarsın inşallah.
.
Kesinlikle yardım alman iyi olur. Yazık kandırılmaya çok müsaitsin bu çakal tarafından.
Adam hayatından çalıyor.. Bu yaşların geri gelmeyecek. Lütfen bunu unutma..

İnanın tokat gibi geliyor yorumlarınız.
Ama tokatların en güzeli.
Evet içimi döksem bile anlamayacak.
Gerçekten biraz da takıntı benim ki. Yada hırs mı?

O öyle yaşadağını düşnüyor. Bi barışmamızda sormuştum ne buluyorsun o sitelerde diye. Boşluktan ve yalnızlıktan demişti.
Babası ile aynı binada yalnız yaşıyor. Birlikte evlendğimiz zaman oturmak için yaptırdığımız evde.
Bana kapıdan her içeri girişimde hoşbulduk canım diyorum.
Ben çok duygusalım. Ama o anlamıyor.
Ve biraz da polyanna.
Bi ilacı olsa da kesip atsam

Benim için geç bile. Hep erken anne olmak istemiştim. Anne olmak en büyük hayalim. O da bunu biliyor.

Ömrünüzü içi defalarca dolmuş kopmak üzere olan bir çuvalla heba etmeyecek kadar da akıllısınızdır heralde

Nasıl güzel bi sözdür bu

Aminnnn Allah razı olsun...
Evet sanki o benim zayıf noktam ve o da bunu çok iyi biliyor.

Ama ben böyle yaşamak ve böyle ölmek istemiyorum...

Ben sadece sevdiğimle mutlu olmak istemiştim.

Canim bu konu bana cok yakin geldi; tabi bu kadar saplantili olmasa ve bu kadar uzun surmese de ben de buna benzer birsey yasadim. Benden buyuktu 9 yas; ben universitedeydim, kotu zamanlar geciriyordum beni anlayan tek kisi oydu sanki... Onunla olmasa kimseyle olmayacak gibi. Sonra korktum dedi arkasina bakmadan gitti; sonra hicbisey yokmus gibi geri geldi, sonra yine. Ama ben sanki hep onu beklemek uzerine kurmusum hayatimi; seninle evlenicem bak gorursun diyordum ne sacmalik. Sonuc olarak ne istedigime baktim bu hayattan ne bekledigime.. O bana veremezdi cunku ondaki bi tur kisilikti; degismiyor bu insanlar. Diger arkadaslarin da yazdigi gibi sizi liman olarak gorup dinlenip o hayata geri donuyor. Sizdeki de ask degil tamamen takinti; psikologa gitmeniz ise yarayabilir ama bu sorun cozmez; hersey aklinizda. Kendinize guvenin, hayatiniza guvenin, temiz hayallerinize inanin, dua edin hayirisini isteyin, kendinizi teslim edin Allah en iyisini bilir. Ve sunu size cok cok emin olarak soyleyebilirim ki cok mutlu olursunuz baska biriyle de. Bu kadar azla mutlu olan bir insansiniz ve kendinizi sacma sapan bi adama adamayin. Onu gecistirin, sorunlu bi insanmis gibi davranin abartili tepkilerden kacinin; yok sayin. Ilerde yuvanizi kurdugunuzda yazik keske o kadar zamanimi harcamasaydin diyeceksiniz emin olun. Siz onsuz bi hayat bilmediginiz icin ayri kalinca hic mutlu olamayacaginizi saniyorsunuz; asla oyle birsey yok. Disarda hayat var bi bakin, kendinizi sevin once ve lutfen guvenin. Ancak "SİZ" gercekten kalpten isterseniz mutluluk size gelir. Bunu unutmayin.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Cnm seni uzmek istemem ama bu tarz yada benzer yani takintili asklarin sonu su sekil bitio kesin o ewlenir sen soka girersin we zamanla atarsin bence sizinki takinti olmus senin ona karsi zaafini kullaniyo seni cepte bilio sizin ewlenio mutlu olcaginizi sanmiyorum istikrar yok ki ewlensenizde bu adam seni werem eder bunlari ewliyken dewam ettrdigini dusunsene aman arkadasim kalbin acisada gel wazgec bu adamdan sewen insan mal esirgemez ayriyetten

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet ne zaman burnumu dik tutsam laflar diller döküyor. Ama ne zaman kıvama gelsem peşimde dolanıyo. Onun ki de sevgi değil. Adama sevgimi verdiğim zaman kaçıyo. Ben kaçtığım zaman geliyor.. :26:

Hı evet boşluktanmış !!! Gelsin de külahıma anlatsın bunu. Madem boşluktaymış, yanlızmış, evlenseymiş en başta sizinle de boşluğu dolsaymış..
Bunlar hep bahane. Sizinleyken kendini boşlukta ve yanlız hissediyorsa daha ne durmuşsunuz ki. Boşluğunu elin o.......larıyla mı dolduruyor? Demek ki size onlar kadar değer vermiyoor...
Ayrıca anne olmak için geç falan değil, dediğim gibi 2 yıl sonra çok geç olabilir, şimdi diyelim ki bulursunuz biri 29 da evlenirsiniz 30da da anne olursunuz. siz 32 yaşındayken çocuğunuz 2 yaşında olur. Ama 2 yıl sonra oooo 32deyken çocuk bile olmayabilir. Aman dikkat
Ha bi de ilaç sormuşsunuz, size anında ferah bir gönül için ayrıca çabucak unutup yolunuza bakmanız için en etkili ayrıca %100 sonuç veren bir ilaç söylüyorum: DUA...
Duanın ne açamayacağı bir kapı vardır ne de kapayamayacağı... Allah hiç el açıp dua eden kulunu derdiyle yanlız bırakır mı?????

Wauvv bu nasıl bir şey ya.Okurken fake mi dedim bir an.Yargılanmaktan değil de gerçekleri duymaktan korkuyorsunuz.Kaybetme korkusu olmayan bir adam sizinle niye evlensin ki? Zaten her istediğinde sizinle birlikte olabiliyor.Valla kusura bakmayın ama yaşınız da bu kadar hata yapmaya müsait değil.Azıcık toparlanın zaman her şeye iyi gelir.Siz bilirsiniz ama bence daha da fazla uzatmadan noktayı koymalısınız.Nasıl bir muamele görüyorsunuz farkındasınızdır umarım.şaka gibi...

Evet ne zaman burnumu dik tutsam laflar diller döküyor. Ama ne zaman kıvama gelsem peşimde dolanıyo. Onun ki de sevgi değil. Adama sevgimi verdiğim zaman kaçıyo. Ben kaçtığım zaman geliyor.. :26:

Biraz mazosist geldi bana aci cekmeyi sewiyo ya hem napcan 40 yasindaki adami sen citirsin sende bul bi citir kendine sekerim :) isin sakasi gul diye soyledim ama cidden napcan ya salla onu takinti o takinti eger gelsin sana mutlu etsin seni yemin ederim sen sogursun insan oglu kacan kowalanir hesabi ama gel wazgec bu kowalamacadan senin asil kismetini bekletiyosun bu adamla wakit kaybederek yada kaciracaksin yetisemiyceksin asil kismetine bu yaslar geri gelmez 30 undan sonrada talipler azalir tam donus noktasindasin

Ve sunu size cok cok emin olarak soyleyebilirim ki cok mutlu olursunuz baska biriyle de. Bu kadar azla mutlu olan bir insansiniz ve kendinizi sacma sapan bi adama adamayin

Gerçekten yaşadığım şey bu aslında. Çok güzel özetlemişsiniz. Verdiği aşk kırıntısı.
Beni yaşadıklarımızı anlatıyor.

Onu gecistirin, sorunlu bi insanmis gibi davranin abartili tepkilerden kacinin; yok sayin. Ilerde yuvanizi kurdugunuzda yazik keske o kadar zamanimi harcamasaydin diyeceksiniz emin olun. Siz onsuz bi hayat bilmediginiz icin ayri kalinca hic mutlu olamayacaginizi saniyorsunuz; asla oyle birsey yok

Geçiştirmeyi o kadar çok insana yaptım ve de kolayca yapabiliyorum ki. Büyü mü yaptılar demeden edemiyorum.

Çok teşekkür ederim. Böyle yazıyorsunuz ya çok mutlu oluyorum. Yüreğim hafifliyor inanın.
Sanki bi kapı aralanıyor. Bi umut kapısı.

Dönüp bakıyorum. 6 yıl. 22 yaşındayım.
Her yıl, yılda bi kere birlikte oluyoruz.
Şimdi bile düşünüyorum. Bu kızlar vazgeç diyorlar ama ya yarın birgün evlilik teklifi ile dönerse.
Biliyorum kızacaksınız. Kızmayın. Hastayım ben. Teşhisi koydum kendime. Ama tedaviye geçemiyorum yıllardır.
Yıllardır beni seven insanların söylediklerinin haddi hesabı yok.

Ama toparlanıyorum. Hayattan zevk alıyorum. Hatta yeni insanlarla görüşmeye tanışmaya başlıyorum.
Hooopp adam hissediyor gibi.

Çok kararlı olmam lazım değil mi?
Ne yaparsa yapsın tuzağına düşmemem lazım artık.

Ya inanın 6 yıl en güzel yıllarım içim o kadar acıyor ki.
Hayır diyorum ya hayırrrrr.. böyle olmaması gerekirdi. 6 yılı o gözyaşlarım o emeklerim bunu haketmiyor.

Daha 1,5 ay önce bi kavgamızda ağladığını söylemişti bana..

Off...

Geçen eski bi sevgiimle yazıştm. Liseden bi çocukluk işte. Ona anlattım. Kızım ben 6 yılda 6 kere nikah tazelerdim dedi.

İnanın dua ile yatıp kalkıyorum kaç zamandır. Rabbim kabul eder de inş.

Tabi ki onlara daha değer verir. Çünkü onların verdiği şeyi alamadı benden.

Ben de yorumunuza vaovv diyorum :) Teşekkür ederim Değil mi? ben olsam bende evlenmezdim. Ben kendime değer vermiyorum ki onun vermesini bekledim.. Zaman iyi gelir de. O zaman geçtikçe başa sarıyo bana dönüyo. Ben üstesinden gelebilirmiyim o sürecin sizce yani ben bunu düşünüyorum.
O d hasta ve birimizin artık iyi olması gerekiyor gibi

Ya canım benim senin tüm zayıf noktalarının farkında bak o kişi.
Sen onun şifresini bilip onu kontrol ediyorsun ya o senin onun şifresini bildiğini bilmiyor mu sanıyorsun.
Bal gibi de biliyor şifresini bildiğini ve değiştirmiyor çünkü senin onu izlemen onun egosunu tatmin ediyor
önce o şifreyi hatta arkadaşın dediği gibi maili değiş.
telefonunu değiş.
kurduğunuz hayalleri aklına getirmemeye çalış.
yardım alman bnce de iyi olur.
Ve lütfen kndin için birazcık anne olmaya duyduğun saygı için bu adamı hayatından sil at.
O adamın çocuklarını doğurunca ne olacak ki.
Seni sevecek gözünden sakınacak birileri var bir yerlerde ama sen 40 yaşında bi insandışı varlığa takılıp o kişininde seni bulabilmesini zorlaştırıyorsun.
Aslında o değil sana en büyük yarayı kendin açıyorsun.
28 yaşındasın bak benden 5 yaş büyüksün.
Senin içinde o irade var başarabilirsin yeter ki şöle biraz düşün o kadar çok kazık yemişsin ki bna kırılma bu sözüme ama doğrusu bu.
Artık silkelen nolur kendine yazık ediyorsun ben inanki okuyunca çok üzüldüm.

Senin hikayene benzer bir salaklık vakti zmanında bnim kuzenimde yapmıştım ama o daha ortaokul lise yıllarındaydı yaş ilerledikçe anladı ki enayi gibi kullanıyor ve noktayı koydu. Her şeyi değiştirdi hayatın da ve düşün yıllar sonra gelip onu üniversitedeyken bulmuştu yalvarmıştı ama kuzen dönüp bile bakmadı.

olmayınca olmuyor bazen çok sevmek -tek başına- mutlu olabilmen için yetmiyor.
he sözlerime de sakın kırılma olur mu ben gerçeği görebil diye biraz sert yazdım.
Aşk öle bişey ki o yüreğe düşünce bazı insanlarda akıl baştan gidiyor. Üstüne senin duygusallığın.
Karşındakinin iyi bir avcı oluşu zaaflarını bulup hepsinden faydalanışı senin kanını emmesini kolaylaştırmış ve seni daha çok çıkmaza çekmiş.
Başarabilirsin yeter ki gör artık o hayallerden sana o kişiden sana ne koca ne çocuğuna baba olur.
Böle bir adamdan tiksinmemene bile şaşıyorum ben.
Lütfen sen böle bir sevgiyi böle birini asla hak etmiyorsun.
Bu güçsüz halinden sıyrıl o adamın egosunu tavan yaptırmaktn vazgeç kendin için yeniden doğ küllerinden
Senin bulunmaz aşk dediğin iyi günler dediğin o adamla yaşadıkların nedir ki
emin ol seni sevecek ciddi manada gözüne bakan birini bulduğunda yaşayacakların şuan ölüp bittiğin iyi anlarınızın zerresi etmeyecek kadar güzel saf temiz sadakat dolu ve bebiş dolu olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…