Ah be canim gencligine yazik gunah degil mi cok cok uzuldum inan
Hayatta hic kimse buna degmez senin canindan asla kiymetli degil
Evet ask iliski ya da sevgi adi her ne olursa olsun iki kisilik ama bir yerden sonra da sen tek basinasin
Kendine bir sekilde yeni bir yol cizmelisin ben bunu gordum yazdiklarinda yasadiklarinda
Ben yaptim yapabildim
Zararin neresinden donersen kardir ya hani
Ben sonundan dondum
Sen de yapabilirsin
Tadar mıyım gerçekten ya.. Niye bu kadar zor. Daha önce de sevdim yada sevdim sandım. Ama bu pislik oynuyo benimle.
Kimse yakıştıramıyor. Ailesi bile yakıştıramadı ki maddiyat için evlenmek istediğimi düşünmüşler.
Bilseler bana neler yaptı.
Nasıl kaçıcam..
Hattı değiştirdim. Maili var sosyal siteleri var. işyerim var. Evim var. Ulaşmak istedikten sonnra ulaşacak bana.
Ve ben önceden hep acı çektiğini yalvardığını görmek isterdim.
Ama artık onu bile görmek istemiyorum. Bazen evlense de o da kurtulsa ben de diyorum.
O da normal değil biliyorum
Bak seninle yaşıtız canım.
2 yıllık evliyim. Benim eşim sadıktır, bir sürü artısı var. İnan bir an sesini yükseltse biraz
içim buz gibi oluyor en basitinden. Siz bu herifleri bu kadar eksi ile nasıl gönlünüzdeki en güzel
yere oturtabiliyorsunuz anlamıyorum..
''Senden gelecek her şeye razıyım..'' gibi saçma bir aşk cümlesi var ya ben onaböyle bakıyorum afedersin.
Adam gibi sevecekse amenna saçmalıklarına aşk aşk diye razı olacak kadar akıl fukarası değilim..
Sen bununla evlenmeyi amaç haline getirmişsin mutluluk değil amacın..
Bununla mutlu olamayacağını 5 yaşındaki çocuğa anlatsan anlar, söyler sana. O kadar net!
Evlenirsin, elin o.... nun koynundan çıkar sana gelir, kucağında çocuğun.
Sarhoş babaya mı ağlasam, iğrenç kocaya mı bilemezsin.
Bu mutsuzluğa bir de masum çocuk eklersin olan o garibe olur.
Azıcık mantık. Aşk dediğin şey mükemmel adamlarla bile son bulabiliyor.
Sinirle ettiği kırıcı laf, küçük küçük meseleler bir bakmışsın için pır pır etmiyor artık.
Sen bu kadar bilinçlisin de nasıl bile bile yürüyorsun uçuruma.
Sanki gel evlenelim dese hemen koşacak gibisin.. :S
Yazık edersin kendine inan ki çok yazık.
Ne tatlı aşklar var yaşasan o yaşadığım neymiş be dersin..
Bayıldımm.. İçime işledi yazdıklarınız. iyi ki yazmışım sizlere. Uzun zamandır girmiyordum.
Beni silkeleyin istedim.
Yapıyorsunuz da.
Evet hiçbirşeyi yok. Elimde olan bana iki sarılıp iki güzel sözü. Ve kurduğu ve kurduttuğu hayalleri
O kadar isterdim ki brini sevmeyi, mutlu olmayı.
O da istiyordu baba olmayı. Ama bir yanı eksik işte. Bişeyler eksik onda. Yada çok şey
Peşimden gelmedi belki ama dikkatli git seni seviyorum demişti.
Sevmişti beni değil mi?
Şimdi haftasonu sıbistana gidecek yalnız.
Yabancı bi sosyal paylaşım sitesine üye. ve ben şifresini biliyorum. Bazı bayanlarla yazışıyor.
Bilgiler alıyor. Sıbistana yalnız gidecek. Turla bile değil.
Bir kadına belgrad hakkında soru soruyordu. Kadın neden yalnız geliyorsunuz çocuğunuz karınız yokmu demiş?
Onun yaşındakilerin çocuğu var boyunca.
Ya çok isterdm birini sevmeyi çok istiyorum..
Yapabilir miyim.
Şimdi patlamak üzereyim.
Bir mail atıp içimi mi döksem diyorum. Yada sessiz mi kalsam bilemiyrunm
Çok tatlısınız. Ne güzel anlatıyorsunuz. Psikoloğa gitmeyi düşünüyorum artık.
Evet bugün gel dese evlenirim.
Anlamıyorum bir yanım o kadar inanıyor onunla mutlu olacağıma.
Annem diyor millet boşanıyor kocasını unutuyor yine evleniyor başkasıyla sen ne yaşadın.
Ben yaşayamadıklarımayım sanırım.
Nasıl o kadar seviyorum diyenn..
Bana dua edin ne olur..
İnanın ki siz birini seveceksiniz ama o biri sizi sevdiğinizen daha çok sevecek.. Aşk hiçbir zaman bitmiyor, çok seviyorum, onsuz olmaz dediğimiz insanlardan sonra daha büyük bir aşkla başkasına tutunuyoruz.. Emin olun seversiniz. Mail falan da sakın atmayın. Sizin içinizde zatn bi şey yok, olmaması lazım, eğer içimi dökeyim diye bi şey yazarsanız o da inat yapar ve yine başlarsınız.. Gerek yok.. Sadece farzedin ki o ölmüş, aradan uzun yıllar geçmiş, siz önünüze bakıyorsunuz.. Evelenecek, çocuk sahibi olacaksınız. En azından arkasını toplayacağınız bir adam olmayacak.. Seçeceksiniz, herkese de evet demeyeceksiniz.. Hadi şu takıntınızdan kurtulun, bi nefes alın ve boşverin. Ayrıca girip de siteye kontrol etmeyin. Ve ona arkanızı dönüp içinizin rahat edeceği bi şeyi yapın, şifresini kafanızdan atıp değiştirin :) ne o girebilsin ne de siz. Ve sitede kayıtlı mail adresini de değiştirin :) ( şifre istemesin )
Bu içinizi rahatlacaktır, artık unutun. O adam Sırbistana kadınların yanına gidiyor. Emin olun daha bir çok yere kayıtlıdır. Hayatını yaşıyor ki buna hayat denirse!
Allah kimsenin başına vermesin. Ne mutlu size ki Allah sizi seviyor da bu belayla evlenmenize hep bir engel çıkarmış..
Bence siz şanslısınız ve şansınızı elinizle itiyorsunuz.. Gerek yok. 28 yaş tam evlilik yaşı.. Hazır yaşınız da geçmeden bulun adam gibi birini unutun her şeyi ve mutlu mesut aşkla yaşayın. 2 yıl sonra çok geç kalmış olabilirsiniz
Ömrünüzü içi defalarca dolmuş kopmak üzere olan bir çuvalla heba etmeyecek kadar da akıllısınızdır heralde
Allah tez zamanda karşına kıymetini bilen bir adam çıkarsın inşallah.
.
Kesinlikle yardım alman iyi olur. Yazık kandırılmaya çok müsaitsin bu çakal tarafından.
Adam hayatından çalıyor.. Bu yaşların geri gelmeyecek. Lütfen bunu unutma..
Çok tatlısınız. Ne güzel anlatıyorsunuz. Psikoloğa gitmeyi düşünüyorum artık.
Evet bugün gel dese evlenirim.
Anlamıyorum bir yanım o kadar inanıyor onunla mutlu olacağıma.
Annem diyor millet boşanıyor kocasını unutuyor yine evleniyor başkasıyla sen ne yaşadın.
Ben yaşayamadıklarımayım sanırım.
Nasıl o kadar seviyorum diyenn..
Bana dua edin ne olur..
Ankara'dan 28 yaşındaki bir ergenim.
Çok duygusalım.
6 yıldır 6 kere aynı adamla barışıp ayrıldım.
Her birinde ayrı mutlu oldum..
Ve evet çok sevdim...
Her bir ayrılıkta farklı acılar çektim...
6 yıl önce tanıdık vasıtasıyla tanıştırıldık.
Benden 12 yaş büyük.. Yani o zamanlar 34 yaşında..
Olgun tabi benden. Ben kapris meleği. 4 ayın sonunda evlenme teklif etti. Evet dedim.
Aynı gece mesaj attım, acele etmesek mi diye, ayrıldı. ( Yılbaşında başladı 4 ay sürdü nisanda bitti)
Bağlandım. 2 yıl acı çektim. Gel dedi gittim. Git dedi gittim.
Sevmediğini söyledi. Belki zamanla severdim dedi. Olmazdı dedi.
2 yılın sonunda biri ile tanıştım. O sırada döndü bana. Senden hoşlanıyorum dedi.
Evlenme teklif etti. Kabul ettim.
Bir kaç ay içinde isteme nişan oldu.
Onun çevresi bu kız senden genç. Seninle para için evleniyordur belki demişler. ( Babasının durumu biraz fazla iyi)
Ben de düğün istemişim, diretmişim. O paramız yetmez demiş. Ben babandan istesen demişim.
Her şeyim dilimde
Nişanda ki plastik tabaklar, yiyecek çeşidinin az olması vs...
Neyse kavga ettik telefonu yüzüne kapattım. 2 gün aramadım.
Bizde yüze kapatan arardı.
O aradı gelip yüzükleri alayım mı dedi. Gel dedim. Geldi aldı.
Yalvardım. Hata ettim belki dedim. Gel geç olmadan.
Sözleşme imzala dedi bana. Bu eve bir iğne bile getirmeden geleceksin. En ufak hatanda seni kapının önüne koyacağım. Çocuk da bende kalacak dedi. Öldüm. (Yılbaşında başladı 4 ay sürdü Nisanda bitti)
9 ay geçti. Babam öldü.
Onu aradım. Beni teselli etti. Yanımda oldu. Tekrar başladık. Ama evlilik yok diyordu hep.
Ben konuştukça hayır deyip kaçıyordu. 4 ayın sonunda kavga ettik.
Ayrılığın 20 günün sonrasında Rusya'dan tatile kadın getirtti.
Aynı kadınla 2 ay sonrasından tekrar tatile gitti.
Kış aylarında tekrar aradı. Seninle mutluymuşum. Sensiz mutsuzum dedi.
Pişmanım seni çok üzdüm dedi. Bocalıyordum dedi.
Deneyelim, evlilik yok demiyorum bu sefer dedi.
Tamam dedim.
Tatile gitmiştik. Getirttiği o kadın ona seni seviyorum diye mesaj atmıştı bu son birlikteliğimizde, o da aynı şekilde karşılık verdiği mesajı gördüm. Gönlümü aldı. Dalga geçiyorum. Beni aptal yerine koymaya çalışıyordu dedi. Nesini seveceğim, nasıl bi kadın olduğunu bilmiyor musun dedi.
Ona da bir daha arama, sevgilim var diye mesaj attı. İnandım.
Ama bir ay sonra yine o yabancı siteye üye olduğunu ve o kadınla görüştüğünü öğrendim. Ayrıldım.
Ayrılırken tekrar severim sandım ama olmadı dedi. (Ağustos)
Ama o kadın bir daha Türkiye'ye gelmedi ve bitti.
Yılbaşında tekrar geldi. Haziran 29. Doğum günümde evlenme telifi edeceğini söyledi.
Aslında beni sevdiğini, ama yapamadığını, tekrar nasıl başlayacağımızı bilemediğini söyledi.
Çok pişmanım, affetmemekte haklısın dedi.
Durdum düşündüm aileme, çevreme baktım herkes mutlu, ben neden yalnızım dedi.
Kimse umrumda değil artık. Ben ailem olsun istiyorum dedi. Onlar yüzünden hayatımı mahvedemem dedi.
Tamam dedim.
Yılbaşından başladık.
Zamanla bir kaç ani çıkışımdan dolayı (kapıyı çekip çıkmam gibi), Teklif ve evlenme zamanını ertelediğini söyledi.
Eninde sonunda evlenicez. Evlenmek çok kolay ama sakin olmamız lazım dedi.
Tamam dedim.
Bir gece içki içip tek taş yüzük almayacağını yazdı. Teneke olsa takarım ben dedi.
Ben isterdim ama tamam dedim. Ben ilerde kendim alırım dedim. Ve bozulduğumu belli ettim.
Maddiyat konusu açılmıştı bir kere canım sıkılmıştı. onun sarhoşluğunu unuttum o an. İstersen sözleşmede imzalarım dedim.
Bunu yaparsan senin için ölürüm dedi.
Hemen evleniriz imzalarsan dedi.
O an yıkıldım. Benim hakkımda bunu mu düşünüyordu hala.
Ayrıldım o an.
2 hafta sonra bir gece yine alkollü bir şekilde mesaj attı.
Ben seni unutamam dedi. Ben de dedim. Seni anlıyorum ama sende beni anla dedi.
Çevremin sana ve bu evliliğe saygı duyması için istemek zorundayım dedi.
Benim her şeyim senin ve çocuğumun zaten dedi.
Barıştık.
Ama 1 hafta sürdü.
Çünkü yüz yüze konuşmadık o konuyu. O mesajlaşmalarla barıştık.
Ve soğuktuk birbirimize. Ve en son ben olmadığını olmayacağımı anladığımı yazdım.
En son gülücük attı.
Sonraki haftalarda içip saçma sapan birer mesaj attı 2 kere. Cevap vermedim.
Whatsapp'tan birbirimize bakıp durduk, ne o yazdı ne de ben. Şimdi 1 ay oldu nerdeyse.
Şimdi Belgrad'a gideceğini duyurdu bu hafta sonuna 8 günlüğüne malum siteden.
Bir yandan o yabancı paylaşım sitesinde yine arayış içinde sanırım tatil için.
Demem o ki; ben aptal oldum, ben değersiz oldum, ben aşık oldum.
Ama düzgün bir şey yapamadım.
Suç bende miydi? Onu mu suçlamalı anlayamıyorum.
Hastalık gibi kanımda. Atamıyorum.
Herkese göre körüm. Vazgeçilmez bir yanı yok. Ne bekliyorum.
Ama ben çok sevdim. Ama ben hep onunla hayal kurdum mutlu bir yuvanın, şirin bir çocuğun...
Şimdi yoluma gitsem yarın yine gelecek belki, dengem şaşacak.
Biliyorum.
Şimdi elimi uzatsam, biliyorum değeri olmayacak..
Çünkü o hep ben ne zaman kaçtıysam geldi.
Ne zaman onsuzluğa alıştıysam o zaman geldi.
Ne zaman vazgeçmek için çabaladıysam o zaman geldi.
Yargılamayın beni. Hastalık gibi bu kanımda. İşin tuhaf tarafı o da hasta gibi. Bari o vazgeçse. O bitirse.
Ben çok duygusalım. Duygularım ve mantığım arasındaki en büyük acıyı çekiyorum.
Başkasını sevemeyeceğim gibi. Artık olmaz gibi. Yüreğim kor.
Yargılamayın beni ne olur.
Herkes yargılıyor zaten.
Dışardan bakarak size soruyorum.
Ne olacak halim
Cnm seni uzmek istemem ama bu tarz yada benzer yani takintili asklarin sonu su sekil bitio kesin o ewlenir sen soka girersin we zamanla atarsin bence sizinki takinti olmus senin ona karsi zaafini kullaniyo seni cepte bilio sizin ewlenio mutlu olcaginizi sanmiyorum istikrar yok ki ewlensenizde bu adam seni werem eder bunlari ewliyken dewam ettrdigini dusunsene aman arkadasim kalbin acisada gel wazgec bu adamdan sewen insan mal esirgemez ayriyetten
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnanın tokat gibi geliyor yorumlarınız.
Ama tokatların en güzeli.
Evet içimi döksem bile anlamayacak.
Gerçekten biraz da takıntı benim ki. Yada hırs mı?
O öyle yaşadağını düşnüyor. Bi barışmamızda sormuştum ne buluyorsun o sitelerde diye. Boşluktan ve yalnızlıktan demişti.
Babası ile aynı binada yalnız yaşıyor. Birlikte evlendğimiz zaman oturmak için yaptırdığımız evde.
Bana kapıdan her içeri girişimde hoşbulduk canım diyorum.
Ben çok duygusalım. Ama o anlamıyor.
Ve biraz da polyanna.
Bi ilacı olsa da kesip atsam
Benim için geç bile. Hep erken anne olmak istemiştim. Anne olmak en büyük hayalim. O da bunu biliyor.
Ömrünüzü içi defalarca dolmuş kopmak üzere olan bir çuvalla heba etmeyecek kadar da akıllısınızdır heralde
Nasıl güzel bi sözdür bu
Evet ne zaman burnumu dik tutsam laflar diller döküyor. Ama ne zaman kıvama gelsem peşimde dolanıyo. Onun ki de sevgi değil. Adama sevgimi verdiğim zaman kaçıyo. Ben kaçtığım zaman geliyor.. :26:
Canim bu konu bana cok yakin geldi; tabi bu kadar saplantili olmasa ve bu kadar uzun surmese de ben de buna benzer birsey yasadim. Benden buyuktu 9 yas; ben universitedeydim, kotu zamanlar geciriyordum beni anlayan tek kisi oydu sanki... Onunla olmasa kimseyle olmayacak gibi. Sonra korktum dedi arkasina bakmadan gitti; sonra hicbisey yokmus gibi geri geldi, sonra yine. Ama ben sanki hep onu beklemek uzerine kurmusum hayatimi; seninle evlenicem bak gorursun diyordum ne sacmalik. Sonuc olarak ne istedigime baktim bu hayattan ne bekledigime.. O bana veremezdi cunku ondaki bi tur kisilikti; degismiyor bu insanlar. Diger arkadaslarin da yazdigi gibi sizi liman olarak gorup dinlenip o hayata geri donuyor. Sizdeki de ask degil tamamen takinti; psikologa gitmeniz ise yarayabilir ama bu sorun cozmez; hersey aklinizda. Kendinize guvenin, hayatiniza guvenin, temiz hayallerinize inanin, dua edin hayirisini isteyin, kendinizi teslim edin Allah en iyisini bilir. Ve sunu size cok cok emin olarak soyleyebilirim ki cok mutlu olursunuz baska biriyle de. Bu kadar azla mutlu olan bir insansiniz ve kendinizi sacma sapan bi adama adamayin. Onu gecistirin, sorunlu bi insanmis gibi davranin abartili tepkilerden kacinin; yok sayin. Ilerde yuvanizi kurdugunuzda yazik keske o kadar zamanimi harcamasaydin diyeceksiniz emin olun. Siz onsuz bi hayat bilmediginiz icin ayri kalinca hic mutlu olamayacaginizi saniyorsunuz; asla oyle birsey yok. Disarda hayat var bi bakin, kendinizi sevin once ve lutfen guvenin. Ancak "SİZ" gercekten kalpten isterseniz mutluluk size gelir. Bunu unutmayin.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Hı evet boşluktanmış !!! Gelsin de külahıma anlatsın bunu. Madem boşluktaymış, yanlızmış, evlenseymiş en başta sizinle de boşluğu dolsaymış..
Bunlar hep bahane. Sizinleyken kendini boşlukta ve yanlız hissediyorsa daha ne durmuşsunuz ki. Boşluğunu elin o.......larıyla mı dolduruyor? Demek ki size onlar kadar değer vermiyoor...
Ayrıca anne olmak için geç falan değil, dediğim gibi 2 yıl sonra çok geç olabilir, şimdi diyelim ki bulursunuz biri 29 da evlenirsiniz 30da da anne olursunuz. siz 32 yaşındayken çocuğunuz 2 yaşında olur. Ama 2 yıl sonra oooo 32deyken çocuk bile olmayabilir. Aman dikkat
Ha bi de ilaç sormuşsunuz, size anında ferah bir gönül için ayrıca çabucak unutup yolunuza bakmanız için en etkili ayrıca %100 sonuç veren bir ilaç söylüyorum: DUA...
Duanın ne açamayacağı bir kapı vardır ne de kapayamayacağı... Allah hiç el açıp dua eden kulunu derdiyle yanlız bırakır mı?????
Wauvv bu nasıl bir şey ya.Okurken fake mi dedim bir an.Yargılanmaktan değil de gerçekleri duymaktan korkuyorsunuz.Kaybetme korkusu olmayan bir adam sizinle niye evlensin ki? Zaten her istediğinde sizinle birlikte olabiliyor.Valla kusura bakmayın ama yaşınız da bu kadar hata yapmaya müsait değil.Azıcık toparlanın zaman her şeye iyi gelir.Siz bilirsiniz ama bence daha da fazla uzatmadan noktayı koymalısınız.Nasıl bir muamele görüyorsunuz farkındasınızdır umarım.şaka gibi...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?