- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi afrikalikezban
-
BU NE AHLAKSIZLIK ya bide utanılacak halleriyle tartışmaya giriyorlar.Bu ameliyatı yaptırana destek olan arkadaşlar peki ya siz ne ayaksınız anlamadım belki sizin kardeşinizi abinizi akrabbanızı kandırıp evlenecek böyle biri ? ! O zaman eminim böyle konuşursunuz!. Kardeşimkadın erkek eşittir günahın edebin ahlakın cinsiyeti olmaz. Erkek bakirliğini koruyacak kadın bakireliğini. Siz koruyamamışsınız yazık olmuş sonunuz sümüklü mendil gibi kullanılıp atılmışsınız
kimin ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez...herkes yanlışıyla doğrusuyla seçtiği hayatı yaşar, sonuçlarına katlanır...
ayrıca "vay efendim erkekler şöyle de, haediyorlar da, yaptıranlar düşünsün de ...." tarzı bahaneler hiç samimi gelmiyor bana...
ama gerçekten merak ettiğim bişey var, buna cevap verecek olan var mı bilemiyorum....insan böyle büyük bir yalanı ömrü boyunca nasıl taşır??? cidden merak ediyorum, yukarıdaki ve benzeri mazeretler vicdan sesini bastırmaya yeterli oluyor mu? ...oluyor sanırım ki, bu kadar insan bu operasyonları yaptırıyor....
yeni yaptıran değil de yaptırıp hayatına devam eden birileri ile cidden konuşmak isterdim....
Öyle büyük konuşup insanları aşağılamışsınız ki ben olsam korkardım böyle büyük laflardan
Ben başıma gelmez demiyorum bu hayatta her şey olabilir. Ama şöyle bir şey var toplumumuzda artık bişeylere laf edilmedikçe tepki verilmedikçe ahlaksızlık artık normal bi şeymiş gibi görünmeye başlıyor bunun da farkındasınızdır herhalde
Ben başıma gelmez demiyorum bu hayatta her şey olabilir. Ama şöyle bir şey var toplumumuzda artık bişeylere laf edilmedikçe tepki verilmedikçe ahlaksızlık artık normal bi şeymiş gibi görünmeye başlıyor bunun da farkındasınızdır herhalde
Degilim sence olmalı miyim? Cunku sen sumuklu bi mendilsin. Çöpe atarım ben genelde. Aramda bi saygı sevgi bağlantısı olmaz.
BU NE AHLAKSIZLIK ya bide utanılacak halleriyle tartışmaya giriyorlar.Bu ameliyatı yaptırana destek olan arkadaşlar peki ya siz ne ayaksınız anlamadım belki sizin kardeşinizi abinizi akrabbanızı kandırıp evlenecek böyle biri ? ! O zaman eminim böyle konuşursunuz!. Kardeşimkadın erkek eşittir günahın edebin ahlakın cinsiyeti olmaz. Erkek bakirliğini koruyacak kadın bakireliğini. Siz koruyamamışsınız yazık olmuş sonunuz sümüklü mendil gibi kullanılıp atılmışsınız
Şu yazdıklarında sadece bi yer dikkatimi çekti evet sana yemin ediyorum ben birini kınadım. Üniversiteden bi arkadas. Arkadaşlığımı da bitirdim gercekten. Ve artik suna inanıyorum bu dünyada hiç bir şeyi kinamiycaksin. Ayrıca ay ne hoş yap yap diktir mi demişim ben orda. Tamam söylemek isterim diyorum beni terk etsin evlenmesin benimle ama bana zarar vermesin. Bide senin yazdıklarından sonra şunu anladım sen insanlara herseyi anlatmaya calis ama herkesin kapasitesi belli nasil anlamak istiyorsa öyle anlıyor. Ya bide ben oğlum olursa onun hiç bir sekilde ilişki yaşamasını istemem ilk birlikteliği eşi ile olsun. Ama dedimya ben inançlı bi insanim allah kimi layık gorduyse ilerdeki oğluma onunla evlenir zaten. Yakarsa birinin canını onun da yaksinlar canını.
Baskalarina anlatmaya calisirsin anlamazlar ama kendimiz her zaman iyi anlariz dimi.Yapacagin seyi asla onaylamam ama ben senin hikayende etkisiz elemanim. Sadece sunu ekleyeyim ; oglun olursa kimsenin canini yakmasina gerek yok. Bazen ailelerin hatalarini cocuklari ceker.
Bana gore senin hatanin bedeli seni oyle kabul eden bir erkek bulana kadar evlenmemek. Bunu yapabilirsen iste o zaman samimisin diyebilirim.
Konuyla ilgili sorum yok alakam da yok ama dayanamadim yazicam. Hala bekarete takilmis beyinsiz erkekler oldugu surece bu operasyonu yaptiran kizlar da bitmeyecek. Onlar once adam olsun sevdigi kadini gecmisiyle.kabul etmeyi ogrensin sonra gelip kadinlara ahlak dersi verilsin. Erkekler yapinca bisey yok tabi. Sanki erkekler bu halti tek basina yiyormus gibi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kızlar burdakı butun arkadasların stresını sıkıntısını cok ıyı anlıyorum ben ve arkadasım sızın gıbı cozum arayanlardandık ve arkadasım bugun sabah 25 dakıkalık bır operasyonla kurtuldu ...
Doktor adı veremem unlu bır doktor hatır gonul olayıyla hallettı bu ıslemı ... sadece dıyecegım tek sey sakın korkmayın arkadasım hemen kendıne geldı tabı narkozun etkısı 1,5 saat kadar surdu suandada cok ıyı ...
sormak ıstedıklerınız varsa sorun yanıtlıyayım ...
Canim adam mecbur mu onun bununla yatmış kızı almaya seçim meselesi saygılı olmak lazim kizin tercihide iliskide serbestlikse kendi gibi düşünen birini bulucak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?