- Konu Sahibi afrikalikezban
-
Merhaba kızlar burdakı butun arkadasların stresını sıkıntısını cok ıyı anlıyorum ben ve arkadasım sızın gıbı cozum arayanlardandık ve arkadasım bugun sabah 25 dakıkalık bır operasyonla kurtuldu ...
Doktor adı veremem unlu bır doktor hatır gonul olayıyla hallettı bu ıslemı ... sadece dıyecegım tek sey sakın korkmayın arkadasım hemen kendıne geldı tabı narkozun etkısı 1,5 saat kadar surdu suandada cok ıyı ...
sormak ıstedıklerınız varsa sorun yanıtlıyayım ...
Sizdeki nasıl bi ahlak zihniyet yapısı cidden şaşırıyorum.Yatın adamlarla sonra diktirin.. Simdi el degmemiş tertemiz oldunuz yani dikilince öyle mi ne yazık
bunu yasatan erkeklerdekı nasıl bır anlayıssa bızdekıde oyle tesekkurler yorumunuz ıcın
bosv:) konuya yapılan yorumu görünce gülümsedim gerçekten:) Ahlakı öğretmeye çalışırken arkadaş kul hakkına girdiğinin farkında değil Allah yapılan bu günahı affedebilir fakat gerizekalı dediğiniz arkadaş size hakkını helal etmese siz cennete girmezsiniz. Dinimiz böyle güzel bir din işte o yzden kimseye bu şekilde ahlakı öğretmeyin sizde kalsın.
Konuyla ilgili sorum yok alakam da yok ama dayanamadim yazicam. Hala bekarete takilmis beyinsiz erkekler oldugu surece bu operasyonu yaptiran kizlar da bitmeyecek. Onlar once adam olsun sevdigi kadini gecmisiyle.kabul etmeyi ogrensin sonra gelip kadinlara ahlak dersi verilsin. Erkekler yapinca bisey yok tabi. Sanki erkekler bu halti tek basina yiyormus gibi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Neyi kinarsan basina gelmeden olmessin. Kimseyi yargilayip elestirmeye kimsenin hakki yok..ahlak timsali gibiymis davranmaninda bi anlami yok. Insanlari ayiplayip onlarin kusurlarini ortecegine bilip bilmeden yasayip gormeden konusma! Bence buyuk konusma , kimsenin senden alacagi ahlak dersi yok..bu soylemlerine bakilirsa senin biraz ahlak dersine ihtiyacin var..o kadar durustsun madem o kadar sag duyulu (!) Mevlananin kitabini bu da bi yerden sagduyu neymis yaradilani yaratandan oturu sevmek neymis bi ogren..onyargili ve kendini ahlak bekcisi sanan akilli gecinen sayin arkadas!!
Bak ben bakireyim bu tarz seyler yasamadim ama olaki bigun insanin basina boyle talihsiz seylerin gelmicenin garantisi yok..burdaki arkadaslari yargilamiyorum elestirmiyorum..senle aramizdaki fark bu...ok..!! Bence biraz daha basmakalipliktan cikip insanlari yargilamamayi ogrenin..ya da buraya o dahiyane dusunlerinizi yazip insanlarin canlarini sikmayip..ya susun ya insan gibi konusun..katilleri hırsızları tecavüzcüleri dolandırıcıları da kınamayalım malum kınadığımız başımıza gelmeden ölmezmişiz biz olmazsak çocuğumuz öyle olurmuş değil mi
şu forumda allahdan dinden imandan en çok bahseden diktirenler ne kadar ironik
Neyi kinarsan basina gelmeden olmessin. Kimseyi yargilayip elestirmeye kimsenin hakki yok..ahlak timsali gibiymis davranmaninda bi anlami yok. Insanlari ayiplayip onlarin kusurlarini ortecegine bilip bilmeden yasayip gormeden konusma! Bence buyuk konusma , kimsenin senden alacagi ahlak dersi yok..bu soylemlerine bakilirsa senin biraz ahlak dersine ihtiyacin var..o kadar durustsun madem o kadar sag duyulu (!) Mevlananin kitabini bu da bi yerden sagduyu neymis yaradilani yaratandan oturu sevmek neymis bi ogren..onyargili ve kendini ahlak bekcisi sanan akilli gecinen sayin arkadas!!
Konuyla ilgili sorum yok alakam da yok ama dayanamadim yazicam. Hala bekarete takilmis beyinsiz erkekler oldugu surece bu operasyonu yaptiran kizlar da bitmeyecek. Onlar once adam olsun sevdigi kadini gecmisiyle.kabul etmeyi ogrensin sonra gelip kadinlara ahlak dersi verilsin. Erkekler yapinca bisey yok tabi. Sanki erkekler bu halti tek basina yiyormus gibi.
katilleri hırsızları tecavüzcüleri dolandırıcıları da kınamayalım malum kınadığımız başımıza gelmeden ölmezmişiz biz olmazsak çocuğumuz öyle olurmuş değil mi
şu forumda allahdan dinden imandan en çok bahseden diktirenler ne kadar ironik
Herkesin kendi hayatı kendi tercihi... Kızlık zarını diktirmeye zorlayan toplumsal baskıya çözüm bulmalıyız. Namus meselesi haline getirmekten kurtulmalıyız. Tabi ki bizim için önemli değerler ama "bizim için" belki başkası bizim gibi düşünmüyordur... Yargılamak yerine anlamaya çalışmalıyız. Ve bu sadece kadının sorunu olmaktan çıkmalı erkeğin de problemi olmalı ( yani eğer problem olarak görüyorsak) size kendimden bir örnek vereceğim; benim annem abime "seninde kız kardeşlerin var onlara yapılmasını istemediğin şeyleri kimsenin kızına yapma" derdi... Belki anlatabilmişidir...
Bu arada sen bu arkadaslari katil hirsiz tecavuzcu yerine mi koyuyorsun onlarla ayni seviyeye koyuyorsun... ya harbiden ilginc bi insansin..dalga geciyor bir de.. kac yasindasin sen 16 mi..bence sus ve evine git ok.. burda kimsenin caninida sikma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?