canım dışardan bakılınca bilmeyen aaa 4 ayda nasıl karar verilir boşanmaya der belki bilmiyorum kararlı mısın aslında bu konuda yorum yapmakta korkutuyor beni hassas bir konu cünkü evlilik. Canım eğer kararlı değilsen eşin umut vaadediyorsa sana göre lütfen söyleyeceklerimi önemseme....
Bende boşanıyorum ama sebepler daha farklı tabi. Ben 4 aylık evliykende boşanabilirdim sebeplerim yine vardı 2 sene bekledim sonuc nee yine ayrılık, boşa zaman kaybı, gereksiz üzüntüler... Daha önce yapsaydım belki bunlar olmayacaktı ama iyiki beklemişim dediğim zamanlar hayli fazla şimdi pişmanlığım yok mesela diyorum ki her fırsatı sundum ona zaman verdim kendini toplaması icin en azından gecmişe baktığım zaman ya ben doğru bir karar mı verdim acaba beklesem düzelir miydi demiycem kendi vicdanım rahatladı böylece. Ama sonuc ne yine ayrılık sadece acabalarım yok bunun icin kendine bir sor sen onu daha iyi tanıyorsun düzelme umudu yoksa(nacizane fikrim yok gibi görünüyor) arkana bile bakma
ben cok kararlıyım canım...bılıorumkı beklesem yıne yanı seyler olacak..zaman kaybetmeye degmez..aynen senın fıkrın gbı canım.yok.cunku onun karakterı bole..