• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanıyorum..

canım dışardan bakılınca bilmeyen aaa 4 ayda nasıl karar verilir boşanmaya der belki bilmiyorum kararlı mısın aslında bu konuda yorum yapmakta korkutuyor beni hassas bir konu cünkü evlilik. Canım eğer kararlı değilsen eşin umut vaadediyorsa sana göre lütfen söyleyeceklerimi önemseme....
Bende boşanıyorum ama sebepler daha farklı tabi. Ben 4 aylık evliykende boşanabilirdim sebeplerim yine vardı 2 sene bekledim sonuc nee yine ayrılık, boşa zaman kaybı, gereksiz üzüntüler... Daha önce yapsaydım belki bunlar olmayacaktı ama iyiki beklemişim dediğim zamanlar hayli fazla şimdi pişmanlığım yok mesela diyorum ki her fırsatı sundum ona zaman verdim kendini toplaması icin en azından gecmişe baktığım zaman ya ben doğru bir karar mı verdim acaba beklesem düzelir miydi demiycem kendi vicdanım rahatladı böylece. Ama sonuc ne yine ayrılık sadece acabalarım yok bunun icin kendine bir sor sen onu daha iyi tanıyorsun düzelme umudu yoksa(nacizane fikrim yok gibi görünüyor) arkana bile bakma

ben cok kararlıyım canım...bılıorumkı beklesem yıne yanı seyler olacak..zaman kaybetmeye degmez..aynen senın fıkrın gbı canım.yok.cunku onun karakterı bole..

Canım öncelikle geçmiş olsun. yaşadıklarına gerçekten çok üzüldüm. içindeki ses seni hiçbir zaman yanıltmaz. Ona ses ver. ama anlattıklarını okuyunca, eşinin komplekse kapılmış olabileceği aklıma geliyor."İşini bile babam buldu" demişsin ya belki bunu gurur meselesi yapmış olabilir. Hele ki, eğer herhangi bir tartışmanızda bunu yüzüne vurmuşsan...bir de bunu düşün derim.Herşey gönlüne göre olur inşallah.

merhabalar...yazınızı okudum.klasik bir yorum olacak belki ama gerçekten üzücü bir durum.keşke herşey daha farklı olsaydı.yanlış anlamanızı istemem ama daha yeni evlisiniz belki fakat bir geçmişiniz ve yaşanmışlıklarınız var.ne olursa olsun eşinizi en iyi siz tanırsınız.belki sizin fark edemediğiniz detaylar vardır.yani bilmiyorum ama ben öyle hissettim.eşinizin işini babanız ayarlamış içten içe eşiniz bunu kendine gurur yapıyor olabilir.sizin en ufak bir konuda eşinizle aynı düzeyde karşılık vermenizden rahatsızlık duyuyor olabilir.yani demek istediğim evlenmeden önce siz de aynımıydınız.herşey inanın çok yeni.ne kadar yaşanmışlıklarınız olursa olsun yepyeni bir hayatı paylaşıyorsunuz.ailesi de iyi kötü kendilerince size destek olmaya çalışıyor.siz konuları direkt ailenize yansıtıyorsunuz.tamam kabul ediyorum şiddetin her türlüsü korkunç.herşeyi en ince detayına kadar düşünün bence.artıları eksileri değerlendirin.inatlaşarak değil uzlaşmacı bir yol bulun.ailenizin size destek olması çok güzel.iyiki onların destekleri bizlerle.ama ailelere yansıtılınca işler daha da bozuluyor.haklı olarak korumacı politika izliyorlar.ve duygusal yaklaşıyorlar.karışık yazdım aklımdakileri kusura bakmayın ama üzüldüğüm için karışık cümleler kurdum.yanlış ifade ettim belki de aklımdan geçenleri.ve şunu belirteyim biz 3.yılımızı bitirmek üzereyiz ki öncesinde 6-7 yıllık geçmişimiz de var evliliğimiz yeni yeni oturuyor.duygularınızı ve mantığınızı birleştirerek en doğru ve hayırlı kararı verirsiniz umarım...

ben cok kararlıyım canım...bılıorumkı beklesem yıne yanı seyler olacak..zaman kaybetmeye degmez..aynen senın fıkrın gbı canım.yok.cunku onun karakterı bole..
ha eğer öyleyse 4 ayın önemi yok allah hakkında hayırlısını versin inşallah

Canım öncelikle geçmiş olsun. yaşadıklarına gerçekten çok üzüldüm. içindeki ses seni hiçbir zaman yanıltmaz. Ona ses ver. ama anlattıklarını okuyunca, eşinin komplekse kapılmış olabileceği aklıma geliyor."İşini bile babam buldu" demişsin ya belki bunu gurur meselesi yapmış olabilir. Hele ki, eğer herhangi bir tartışmanızda bunu yüzüne vurmuşsan...bir de bunu düşün derim.Herşey gönlüne göre olur inşallah.

tesekkur ederım canım..yok canım ben ole bırı deılım.hıc bır zaman lafını etmedım etmemde..ben onu yazarak sıze aılemınde benımde onun ıs bulup mutlu olması ıcın nekadar ugrastıgımızı belırtmek ıstedım.o iş bulsun ıse grsın dıe ben işimden ayrıldım..

merhabalar...yazınızı okudum.klasik bir yorum olacak belki ama gerçekten üzücü bir durum.keşke herşey daha farklı olsaydı.yanlış anlamanızı istemem ama daha yeni evlisiniz belki fakat bir geçmişiniz ve yaşanmışlıklarınız var.ne olursa olsun eşinizi en iyi siz tanırsınız.belki sizin fark edemediğiniz detaylar vardır.yani bilmiyorum ama ben öyle hissettim.eşinizin işini babanız ayarlamış içten içe eşiniz bunu kendine gurur yapıyor olabilir.sizin en ufak bir konuda eşinizle aynı düzeyde karşılık vermenizden rahatsızlık duyuyor olabilir.yani demek istediğim evlenmeden önce siz de aynımıydınız.herşey inanın çok yeni.ne kadar yaşanmışlıklarınız olursa olsun yepyeni bir hayatı paylaşıyorsunuz.ailesi de iyi kötü kendilerince size destek olmaya çalışıyor.siz konuları direkt ailenize yansıtıyorsunuz.tamam kabul ediyorum şiddetin her türlüsü korkunç.herşeyi en ince detayına kadar düşünün bence.artıları eksileri değerlendirin.inatlaşarak değil uzlaşmacı bir yol bulun.ailenizin size destek olması çok güzel.iyiki onların destekleri bizlerle.ama ailelere yansıtılınca işler daha da bozuluyor.haklı olarak korumacı politika izliyorlar.ve duygusal yaklaşıyorlar.karışık yazdım aklımdakileri kusura bakmayın ama üzüldüğüm için karışık cümleler kurdum.yanlış ifade ettim belki de aklımdan geçenleri.ve şunu belirteyim biz 3.yılımızı bitirmek üzereyiz ki öncesinde 6-7 yıllık geçmişimiz de var evliliğimiz yeni yeni oturuyor.duygularınızı ve mantığınızı birleştirerek en doğru ve hayırlı kararı verirsiniz umarım...

tesekkur ederım canım..benım tek farkedemedıgım detay onun baskaların yaptıgı seylerı bana yapmaz dememdı canım..ben hep boleydım.hıc bır zaman degısmedım.o benı tanıyordu bılıyordu.ama sanırım o evlenınce ben bunu ezerım dıe dusunmus! yok canım iş konusunda ben ole bırı deılım.hıc bır zaman lafını etmedım etmemde..ben onu yazarak sıze aılemınde benımde onun ıs bulup mutlu olması ıcın nekadar ugrastıgımızı belırtmek ıstedım.o iş bulsun ıse grsın dıe ben işimden ayrıldım yasadıgım sehrı degıstrdım.,
kımse kusuura bakmasın ama bana kufreden ustume yuruyen bıryle ben evlı kalamam.arkads bıle kalamam.buda benım karakterım arkadaslar..bu hatalar duzelmez.bunlar yıkıcı darbeler..bugun bunu yapan yarın bana cocuguma neler yapar..ona sans vererek kendımı yakmak ıstemıorum..
keske canım oda senın suraya yorum yazdıgın gbı bunlar olmadan once bole konussaydı dusunseydı uzulseydi.. hersey cok farklı olurdu..

canım kafanı karıstırmak ıstemem ama eger anlattıklarımı yasıyorsanız ayrılın derım ben..ınanın sımdı bunları yapıyorsa evlenınce benım yasadıklarımı yasayacaksınız gbı gelıyor bana..kendını sımdıden kurtar derım ben..

yapamam onu bliyomusun cnkü cok darbe aldm bu hayttn benm yaşadığım şeyler şu seklde o hep oyun oynuyor üni ögrncisi hayatı hep oyunla flimlerle geciyo ailesi dışarda olduğu için evde bi arkdsyla beraber kalıyo hep gezelim edelm dıyorum askm bn sevmyrm gezmyi diyo anca onlara gdyrm işte oda artk havalar sogudu için haftada bi kez oluyo gttgm zmn pek kavga fln etmyoruz benm gezmemi hiç istemyo asırı cok kısknc brsi bni abmden bile kıskanan bi insan yazın arabası vardı hep arabyla gezyrduk yyp içiyoduk sonra babası arabyı gtrnce gezemedk eskisi gbi zor geliyo onada otbsle bryerlere gtmek yazn gezyoduk dedgmde yazın hep gezdrdm askm ben yazın gezyrm kısın evde duran insanm sogkta cıkmak zor geliyo diyo ben başak burcuyum o kova burcu bana bugne karşı hc şddeti olmadı ama agır konusur snra kızgnlıkla söyledm der ama bn cok alıngan bi insan oldugum için üzülrm hep alltn alırım ben ölümle yaşam arasında bulundugum bianda o bnm karşıma cıktı onun sayesinde yaşıyorum suan haytdaysam onun varlığınla yaşıyorum onu cok sevyrm ama böyle olması beni cok üzyo evden ckmıyrm okul ev okdr hep hayatm böyle gecyo onunla düşündklermi yaşadklrmı bi başkasyla yaşaymm onun yerne kmseyi koyamam şuan hala konşmuyrzz bugn terzye fln gttm dışarya cktm die kavga ettk gezmemi istmyr hc ara verlim dedm ona sırf korksun die ama bsy yazmadı yazamadı daha dgrsu ben naparmda o değşr dha önce bileğimi kesmştm ondn sonra bni öyle görnce braz da olsa düzeltmşdi kendni cok korkmusdu oyle oyle azda olsa topldı kendini ama bana ozmn yemn ettrmşdi bidha öyle şeyler yapmamak için yemn etmştm bnde bazen cok abrtyo bana dedgi laf şu ben parmagmda namusumu taşyrm kolay bsy degl bana hata yapmzsn bndn snrada yapmcksn demşti :(

yok canım yenı degıl..dedım ya 4ayda 4 kez oldu bole sıddet ıceren kavga.ben 2 tanesını anlattım sadece.ufak tefeklerı saymıorum bıle!mal kacıracak bır durumum yok.kendı gıysılerımı ozel esyalarımı alıcam.eve aldıgımız buyuk esyaları yatak odası takımını flm almıcaz zaten.orda bırakıcaz.ıstemıorum o esyaları babamın evınde..

özel eşyalarını al tabi, aldın mı ne yaptın onu da bilmiyorum. bazen insanlar mutfak eşyalarını, yatk odasını hemen toplayıp getiriyorlar da hoş olmuyor, sonra da aleyhe delil olarak kullanılıyor. ben onu demek istedim. yok mu bir gelişme aramadılar mı bayramdan sonra?

canım şunu unutma ki bir kere yapan bir daha yapar. Bir hata insan affedilince arsızlaşabiliyor. 4 ay diye ağzı açık şaşıranlar var ama bence gayet normal hatta iyi. Düşünsene bir de çocuk falan olduğunu. Zararın neresinden dönersen kardır canım mantığınla düşünmeye devam et :)

özel eşyalarını al tabi, aldın mı ne yaptın onu da bilmiyorum. bazen insanlar mutfak eşyalarını, yatk odasını hemen toplayıp getiriyorlar da hoş olmuyor, sonra da aleyhe delil olarak kullanılıyor. ben onu demek istedim. yok mu bir gelişme aramadılar mı bayramdan sonra?

canım ben ogece aılemı aradım ya benı almaları ıcın,yol uzun tabı onlar gelene kadar toplandım ben.ılk etapta kıslık giyeceklerımı ayakkabılarımı montlarmı flm aldım.ama kıyafetlerımınde yarısı orda kaldı.yazlıklar abıyeler ceteklı takımlar cantalar flm canım..ceyızımle ılgılı hıcbır sey alamdım hersey orda.ben ksısel esyalarımın yarısını aldım. gelışme yok canım.aradılar ama benım kararım kesın..bır an once dava acılsın ıstıyorum.ınsallah bosanmamz uzun surmez..

yapamam onu bliyomusun cnkü cok darbe aldm bu hayttn benm yaşadığım şeyler şu seklde o hep oyun oynuyor üni ögrncisi hayatı hep oyunla flimlerle geciyo ailesi dışarda olduğu için evde bi arkdsyla beraber kalıyo hep gezelim edelm dıyorum askm bn sevmyrm gezmyi diyo anca onlara gdyrm işte oda artk havalar sogudu için haftada bi kez oluyo gttgm zmn pek kavga fln etmyoruz benm gezmemi hiç istemyo asırı cok kısknc brsi bni abmden bile kıskanan bi insan yazın arabası vardı hep arabyla gezyrduk yyp içiyoduk sonra babası arabyı gtrnce gezemedk eskisi gbi zor geliyo onada otbsle bryerlere gtmek yazn gezyoduk dedgmde yazın hep gezdrdm askm ben yazın gezyrm kısın evde duran insanm sogkta cıkmak zor geliyo diyo ben başak burcuyum o kova burcu bana bugne karşı hc şddeti olmadı ama agır konusur snra kızgnlıkla söyledm der ama bn cok alıngan bi insan oldugum için üzülrm hep alltn alırım ben ölümle yaşam arasında bulundugum bianda o bnm karşıma cıktı onun sayesinde yaşıyorum suan haytdaysam onun varlığınla yaşıyorum onu cok sevyrm ama böyle olması beni cok üzyo evden ckmıyrm okul ev okdr hep hayatm böyle gecyo onunla düşündklermi yaşadklrmı bi başkasyla yaşaymm onun yerne kmseyi koyamam şuan hala konşmuyrzz bugn terzye fln gttm dışarya cktm die kavga ettk gezmemi istmyr hc ara verlim dedm ona sırf korksun die ama bsy yazmadı yazamadı daha dgrsu ben naparmda o değşr dha önce bileğimi kesmştm ondn sonra bni öyle görnce braz da olsa düzeltmşdi kendni cok korkmusdu oyle oyle azda olsa topldı kendini ama bana ozmn yemn ettrmşdi bidha öyle şeyler yapmamak için yemn etmştm bnde bazen cok abrtyo bana dedgi laf şu ben parmagmda namusumu taşyrm kolay bsy degl bana hata yapmzsn bndn snrada yapmcksn demşti :(

ah canım ya..gercekten sana ne yazacagımı bılmıorum..!! ama sunu bıl onun senı sevdıgını dusunmuyorum ben..! ayrıca yapamam dıye bır sey yok!! degısmesı ıcın bılegını kesebılıyorsun ama..bunu yapabılıyorsun..onu hayatından cıkaramıyorsun..bu nasıl oluyor ben anlamadım canım..
senın ona ara verelım dedıgınde sana cevap yazmaması bu yazdıgını cıddıye almamasından!! kaynaklanıyor bence..sen ona cok baglanmıssın.ve bunu ona gostermıssın..senın bılegını kesıp onu degıstrmeye calsman...canım..onu degıstıremezsın...!!!! ınsanın bır yerını bırını degıstrmek ıcın kesmesı bu nasıl bır bı mantık ben anlamadım.bılegını kestıgı ıcın onun degısmesı senın buna ınanman...edılen yemınler... senın bır baskasıyla yasayamam o benı hayata bagladı demen falan bana bıraz tuhaf geldı.sen ondan oncede yasıyodun.o olmasada hayatın yıne devam edecek!! senın mantıgın bana cok ters geldı canım..oyuzden ben bu konuda daha fazla yorum yapmak ıstemıorum..

canım şunu unutma ki bir kere yapan bir daha yapar. Bir hata insan affedilince arsızlaşabiliyor. 4 ay diye ağzı açık şaşıranlar var ama bence gayet normal hatta iyi. Düşünsene bir de çocuk falan olduğunu. Zararın neresinden dönersen kardır canım mantığınla düşünmeye devam et :)

evet canım zararın nersınden dönülse kardır..tesekkur ederım..

çok geçmiş olsun canım... allah biran önce ışığa kavuştursun seni... bu dönemde sana en doğru yolugösterecek olan ailendir.. onlarn tek bir sözünden dışarı çıkma... ve asla onlara sormadan hiçbirşey yapma... ne derlese hemen kabul et... sakın kimseyi dinleme... biz ne biliriz senin ağladığın geceleri yanlız kaldığın saatleri düş kırıklıklarını... biz belki sana destek oluruz o kadar... allaha emanet ol...

slm ben sıteye yenı katıldım ama yazıları hep okuorum.yasadıkların cok yakın geldı bana ve yazmak ıstedım cok cok uzuldum gercekten senı okadar ıyı anlıyorum kı.bende kendı derdıme bı nebze olsun dıye paylasmak ıstıyorum sızınle ama cesaret edemıyorum cekınıyorum.sen dava actın mı canım

sen doğru kararını vermişsin,çünkü hayat o kadar kısa kihep kavgayla zaman geçmez....böyle erkeklerin değişeceğini sanmıyorum...bundan sonra dişini kime sıkacak acaba?yaşamını böye erkeklerle geçireyim dersen kendin hasta olur çıkarsın...

canım sen bir kavga da evliligi bitirmişsin..............bence acele etmişsin..........bir insanı hemen tanıyamazsın zamana bırakman gerekirdi evliligni......sonucta cok severek evlenmişsin.........bende evliyim ve biz de evliligim günün gecesi cok kötü tartıstık ama sonucta esim hatasını anladı benden özür diledi...evliligimin ilk ayında bana ilgi göstermedi....bana göre gösterdigim davranıs esime yanlıs geliyordu ve buyüzden sokak ortasında senin yasadıgın o tartısmayı bende yasadım....kolumu cimcirdi sokak ortasında bagırdı aglattı beni ama sonra gönlümü almak icin cok cırpındı bi nevi mum ettim onu...ben de senin gibi dedim ben esimi tanıyamamısım....ve bende yıldım evliligimin ilk 2.ayında pes ettim bosanalım dedim...esim ne diyecegini bilemedi.ve yaptıgı yanlısı anladı...........simdi 2 sene 2,5 aylık evliyim..................cok sükür sabrettim esim de ben de kendimize cekidüzen verdik....hani derler ya o bagırdı mı sen sus,sen bagırdıgın mı o sussun....biz bu taktıgi uyguluyoruz.....kim hatalıysa pişmanlıgını dile getirir ve durum tatlıya baglanır.....evliligin altın kuralı bu dur..........neyse canım RABBİM HAKKINDA HAYIRLISI NE İSE ONU NASİP ETSİN...RABBİM SABIR VERSİN....ZOR BİR DURUM..........

Ben birşey sormak istiyorum sizlere ? simdi bu siteye ne kadar güveniyorsunuz bu 1 .. cünkü
site sizin bilgilerinizi eline geciriyor icindeki kisiler tarafından .. kim kimdir su felandır fılandır zaaflarınızı ögreniyor bunu hic düsündunuzmu ?? 0545 694 31 08

sende kimsin? yazınızı anlayamadık anlamını......bu numarada neyin nesi oluyor.....

arkadaslar ozellıkle suan bosanma durumunu yasayanlar nolur banada yardımcı olun ben de 1,5 ay evlı kaldım ve bosandık ama ben cok cok kotuyum evlılıklte yasadıklarımı anlatsam bana kızarsınız nasıl sabrettın 1,5 ay bıle dersınız ama ben hala bu adamı sevıyorum hem de cok sevıyorum .sıddet desen cok alası vardı.oyle boyle dııl.anlatmaya bıle korkuyorum.ama hala ona karsı nasıl ozlem duyuyorum nasıl anlatamam. gorusuyoruz hala kopamadık. ayrılamyoruz tam anlamıyla ama artık kavgalarımızda bende ona el kaldırıyorum ama kendımı savunmak ıcın . kanser oldu ılıskımız ama ben allak bullagım ne yapıcagımı bılıorum aslında ama duygularıma hakım olamıyorum

arkadaslar ozellıkle suan bosanma durumunu yasayanlar nolur banada yardımcı olun ben de 1,5 ay evlı kaldım ve bosandık ama ben cok cok kotuyum evlılıklte yasadıklarımı anlatsam bana kızarsınız nasıl sabrettın 1,5 ay bıle dersınız ama ben hala bu adamı sevıyorum hem de cok sevıyorum .sıddet desen cok alası vardı.oyle boyle dııl.anlatmaya bıle korkuyorum.ama hala ona karsı nasıl ozlem duyuyorum nasıl anlatamam. gorusuyoruz hala kopamadık. ayrılamyoruz tam anlamıyla ama artık kavgalarımızda bende ona el kaldırıyorum ama kendımı savunmak ıcın . kanser oldu ılıskımız ama ben allak bullagım ne yapıcagımı bılıorum aslında ama duygularıma hakım olamıyorum

Back
X