- 13 Haziran 2013
- 521
- 21
- Konu Sahibi afrikalikezban
Yanlız ben evlenmeden 2-3gün önce o islemi yaptirdiğinda sonra gerdege girdiginde kanama oldugunu biliyorum zaman gectikten sonra bir ise yaramiyomus yani..tabii arkadasinizin bir daha yirtilmasin diye evlilik disi iliskiye girmemesi acisindan iyibi yöntem
İmza
doktorla konustuk bu durumu kalıcı yontemı yaptırdık zaten zarın sol tarafı duruyormus muayande oyle soyledı doktor .. 2 ay oncesınden yapılıyro bu ıslem tabı uc dort gun once yapılanıda var o ayrı bırsey .. bız bırdaha kontrole gıtmıycez ...
Buarada su yorum yapanlarin hepside namus bekcisi kesildi birden bire..herkes dönsün bi kendine baksın namus bacak arasında değil ağzıyla or...luk yapan bir sürü kadın var önemli olan ona buna dil uzatmadan dedikodu yapmadan hak yemeden yasamak..
İmza
keske burdakı ınsanlarla munakasa etmesenız erkekler mı bayanlar mı o bıle bellı degıl
Tabi ki mecbur değil. Bana surdan şu çöpü al at desen ben de mecbur degilim. Tabi daha once senden bişey istemediysem. Tabi o da daha once kimseyle yatmadiysa yani bakirse.