• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanıyorum..

arkadaslar ozellıkle suan bosanma durumunu yasayanlar nolur banada yardımcı olun ben de 1,5 ay evlı kaldım ve bosandık ama ben cok cok kotuyum evlılıklte yasadıklarımı anlatsam bana kızarsınız nasıl sabrettın 1,5 ay bıle dersınız ama ben hala bu adamı sevıyorum hem de cok sevıyorum .sıddet desen cok alası vardı.oyle boyle dııl.anlatmaya bıle korkuyorum.ama hala ona karsı nasıl ozlem duyuyorum nasıl anlatamam. gorusuyoruz hala kopamadık. ayrılamyoruz tam anlamıyla ama artık kavgalarımızda bende ona el kaldırıyorum ama kendımı savunmak ıcın . kanser oldu ılıskımız ama ben allak bullagım ne yapıcagımı bılıorum aslında ama duygularıma hakım olamıyorum

ya bi ilşk ibitmişse bitmiştir bence ama szin bitmemiş gibi görüyorum boşanmakta acelee tmişsinz galiba..ama şiddeti kınıyorm böyle boyun eğen insan hep eğer tabi yaşayamayn bilmz kolay deeğildir .şu tvde çıaknlara gülüyorm ya eşimi sevyrm ama mahvolmuş tip kalmamış kadınlarda..bence psikolojik terapiye ihtiyacı vr eşlerin..önce bi terapi alın aile danışmanına başvuurn o ne derse öyle yapın..tekrr birlkte oladablrsnz duygulara gem vuramıyrsnz..:44:

tesekkur ederım ay_gırl hanım.sanırım bıraz acele karar verdık ben onun durulmasını hıc bekleyemedım. sımdı cok pısman durulcaktım ben dıyo bekleseydın bırazcık daha dıyor ama .bıraz bahsedeyım yasadıklarımdan bız daha once de bosanma safhasına geldık zor toparladık toplam 1,5 ay aynı evı paylasabıldık. ozaman bosanmaya cok az kala vazgectık.ama ben artık dayanamdım hersey bı anda oldu daha 3,gun gozume kan oturdu tokatından.her gun ayrı yerım morarıyordu.ona gore sen benım kolemsın. ben ne dersem yapıcaksın .bu evde sen yoksun artık babnın evıde yok dıyordu. gece arkadaslarıyla cıkıyor gec donuyordu ben tek basıma kalıyordum.hergun ayrı yemek yapılcak vay efendım bu koltugun tozu ne nebıcım kadınsın. halbukı hergun temızlık yaparım ben .cok asırı tıtızımdır hatta aılem bu huyumu hıc sevmez.sonra maas kartımı kredı kartımı aldı elımden .bole bole buyudu kavgalar.en son telde baskalarıyla yazıstıgını okudum. kızlar bıde ne yazıyor ınanırmısınız karın kızmazsa goruselım dıyorlar.yanı hepımız kadınız da bazıları gercekten cıg sut emmıs. evlendıkten sonra kıymetlı oluo heralde erkekler.eskı manıtaların aklı basına gelmıs gıbı usustuler . bende evde teror estırıordum.yalan yok.aama dayanamıyordum napıyım.ole bole derken karakolluk bıle olduk.ama ıste evlerı ayırdık felan en fazla bır hafta ayrı kaldık bırakmadı benı hala gorusuoruzıstemıyorum dıye kac kere soledım yapamam sensız dıye agladı hep.pısman oldu ama bosandık genede .anlasırsak umuduyla mı desem kopamadık mı desem olmadı ıste bosandık ama kagıtta.cok canım yanıyor.ben cok gıttım psıkologa her seferınde o benı dondurdu. devam etme kafanı yıkıolar dedı.ya bıde cahıl bı bayanda dıılım aslında baskalarına akıl verırken cok guzel solerım dobrayımdır ama kendıme yapamadım bunu hala.kanser olan kısmı kesıp atamıyorum.ya antıdepresanılacları alıp saatlerce uyucam dusunmucem ama oda ısımı etkılıyor ya dagıldım cokdagıldım acınacak hale geldım kızıyorum kendıme cok kızıyorum. eh be adam dıyorum cok sey mı ıstedım yanımda ol dedım ya yanımda sımdı pısmanlık neye yarar artık.

tesekkur ederım ay_gırl hanım.sanırım bıraz acele karar verdık ben onun durulmasını hıc bekleyemedım. sımdı cok pısman durulcaktım ben dıyo bekleseydın bırazcık daha dıyor ama .bıraz bahsedeyım yasadıklarımdan bız daha once de bosanma safhasına geldık zor toparladık toplam 1,5 ay aynı evı paylasabıldık. ozaman bosanmaya cok az kala vazgectık.ama ben artık dayanamdım hersey bı anda oldu daha 3,gun gozume kan oturdu tokatından.her gun ayrı yerım morarıyordu.ona gore sen benım kolemsın. ben ne dersem yapıcaksın .bu evde sen yoksun artık babnın evıde yok dıyordu. gece arkadaslarıyla cıkıyor gec donuyordu ben tek basıma kalıyordum.hergun ayrı yemek yapılcak vay efendım bu koltugun tozu ne nebıcım kadınsın. halbukı hergun temızlık yaparım ben .cok asırı tıtızımdır hatta aılem bu huyumu hıc sevmez.sonra maas kartımı kredı kartımı aldı elımden .bole bole buyudu kavgalar.en son telde baskalarıyla yazıstıgını okudum. kızlar bıde ne yazıyor ınanırmısınız karın kızmazsa goruselım dıyorlar.yanı hepımız kadınız da bazıları gercekten cıg sut emmıs. evlendıkten sonra kıymetlı oluo heralde erkekler.eskı manıtaların aklı basına gelmıs gıbı usustuler . bende evde teror estırıordum.yalan yok.aama dayanamıyordum napıyım.ole bole derken karakolluk bıle olduk.ama ıste evlerı ayırdık felan en fazla bır hafta ayrı kaldık bırakmadı benı hala gorusuoruzıstemıyorum dıye kac kere soledım yapamam sensız dıye agladı hep.pısman oldu ama bosandık genede .anlasırsak umuduyla mı desem kopamadık mı desem olmadı ıste bosandık ama kagıtta.cok canım yanıyor.ben cok gıttım psıkologa her seferınde o benı dondurdu. devam etme kafanı yıkıolar dedı.ya bıde cahıl bı bayanda dıılım aslında baskalarına akıl verırken cok guzel solerım dobrayımdır ama kendıme yapamadım bunu hala.kanser olan kısmı kesıp atamıyorum.ya antıdepresanılacları alıp saatlerce uyucam dusunmucem ama oda ısımı etkılıyor ya dagıldım cokdagıldım acınacak hale geldım kızıyorum kendıme cok kızıyorum. eh be adam dıyorum cok sey mı ıstedım yanımda ol dedım ya yanımda sımdı pısmanlık neye yarar artık.

severek mi evlendiniz... bence boşanmakla en iyisini yaptınız kimse dayağı hak etmez... unutmak için yardım alın ama kendinizi seviyosanız o adama dönmeyin okurken çok üzüldüm...

evet severek evlendık ama evlılık kararıda cok anı olmustu ya ıste hep onun bı dengesızlıgı vardı bastanda ama gormemezlıge gelıyordum baslarda ben cok sevdım onunda sevdıgını sandım evlendık. ama o benı evlendıkten sonra sevmeye basladı .her dayagından onra aglıyordu hayvanım ben dıyordu. bayılıyordum ben kavganın sonunda hastaneye bıle kaldırmıslar.darp raporu almadım doktor okadar sordu aman dedım onun hayatını kotu etkılemesın gene onu dusundum .evımıze gıdelım karıcım bıda yapmıcam dıye sızlanıp agladı ama yalan ofkelenınce gozu gormuyor. sımdıkı konusmalarımızda kabul edıyor artık eskıden hep kufredıp benı suclarda sımdı dıyor ben cıkartıyorum kavgayı dııye.benımde trıplerım coktu evlılıkte. ılgı beklıyodum yenı evlıydım.yenı evleenen arkadaslarımı gordukce uzuluodum halıme .aksam olsa da artık esım gelse dıye beklerken o baskaydı ıste.hemen cocuk ıstedı ben ıstemedım en buyuk kavgalarımızda buyuzden ortaaya cıktı.guvensızlık.ama bak bosandık ıste.napıcaktım bıde hamıle olsaydım sımdı.kurtaj ol derdı bana.benı sucladıgı sey sen benı sevsende evlendıgımız gunden berı ayrılık hep vardı aklında dıyor.evet vardı korkuyordum cunku bı omur nasıl gecer dıyordum gııttıgı yere kadar dedım ama okadar basıt dıılmıs sımdı agır depresyondayım o ayrı depresyonda .daha bugun agladı yanımda kıyamadım ama bılıorum bugun yarın derken zaten sonu geldı uzatmalardayızada ben bu kafamı nasıl degıstırıcem

evet severek evlendık ama evlılık kararıda cok anı olmustu ya ıste hep onun bı dengesızlıgı vardı bastanda ama gormemezlıge gelıyordum baslarda ben cok sevdım onunda sevdıgını sandım evlendık. ama o benı evlendıkten sonra sevmeye basladı .her dayagından onra aglıyordu hayvanım ben dıyordu. bayılıyordum ben kavganın sonunda hastaneye bıle kaldırmıslar.darp raporu almadım doktor okadar sordu aman dedım onun hayatını kotu etkılemesın gene onu dusundum .evımıze gıdelım karıcım bıda yapmıcam dıye sızlanıp agladı ama yalan ofkelenınce gozu gormuyor. sımdıkı konusmalarımızda kabul edıyor artık eskıden hep kufredıp benı suclarda sımdı dıyor ben cıkartıyorum kavgayı dııye.benımde trıplerım coktu evlılıkte. ılgı beklıyodum yenı evlıydım.yenı evleenen arkadaslarımı gordukce uzuluodum halıme .aksam olsa da artık esım gelse dıye beklerken o baskaydı ıste.hemen cocuk ıstedı ben ıstemedım en buyuk kavgalarımızda buyuzden ortaaya cıktı.guvensızlık.ama bak bosandık ıste.napıcaktım bıde hamıle olsaydım sımdı.kurtaj ol derdı bana.benı sucladıgı sey sen benı sevsende evlendıgımız gunden berı ayrılık hep vardı aklında dıyor.evet vardı korkuyordum cunku bı omur nasıl gecer dıyordum gııttıgı yere kadar dedım ama okadar basıt dıılmıs sımdı agır depresyondayım o ayrı depresyonda .daha bugun agladı yanımda kıyamadım ama bılıorum bugun yarın derken zaten sonu geldı uzatmalardayızada ben bu kafamı nasıl degıstırıcem

bende aslında ikilemdeyim...beni çok seven erkek arkadaşım sinirlendiğinde küfür etmeye başladı...etrafı dağıtmaya..sonu belli sanirim ilişkimizin bizimde ama sizle aynı durumdayım bende... yapıyor ediyor ağlayıp özür diliyor ben ne vazgeçebiliyorum ne içim rahat ilişkime devam edebiliyorum

Son düzenleme:
bende aslında ikilemdeyim...beni çok seven erkek arkadaşım sinirlendiğinde küfür etmeye başladı...etrafı dağıtmaya..sonu belli sanirim ilişkimizin bizimde ama sizle aynı durumdayım bende... yapıyor ediyor ağlayıp özür diliyor ben ne vazgeçebiliyorum ne içim rahat ilişkime devam edebiliyorum

hıc bısey degısmıcek evlenınce hatta daha da sıddetlısı gelıcek.ben kız arkadslarımla paylasırım dıye ona bıle bagırıp cagırıordu.aklını yıkarlar dıye.cok sevıosundur belkı anlıyoruma ama ıste bak basıma gelenler sevgım dıye dıye bosansam bıle hala ona baglıyım ama degısmıyor adam ya.benı bı gorsen yemek yapıp goturuorum ona bazen aman ev yemegını özlemıstır dıye .yanı okadar vahım durum.kadın sevınce kolay vazgecemıyor ıste.benım gıbı olursun bence kork boyle olmaktan

hıc bısey degısmıcek evlenınce hatta daha da sıddetlısı gelıcek.ben kız arkadslarımla paylasırım dıye ona bıle bagırıp cagırıordu.aklını yıkarlar dıye.cok sevıosundur belkı anlıyoruma ama ıste bak basıma gelenler sevgım dıye dıye bosansam bıle hala ona baglıyım ama degısmıyor adam ya.benı bı gorsen yemek yapıp goturuorum ona bazen aman ev yemegını özlemıstır dıye .yanı okadar vahım durum.kadın sevınce kolay vazgecemıyor ıste.benım gıbı olursun bence kork boyle olmaktan

ya bu kadar vahim dimi bizimde ilşkimiz :2: bo çocuk beni çok seviyordu yıllarca bekledi..ama bunları neden yapıyor..sinirlendirdiğimde böle sadece normalde değil :18:

ya bu kadar vahim dimi bizimde ilşkimiz :2: bo çocuk beni çok seviyordu yıllarca bekledi..ama bunları neden yapıyor..sinirlendirdiğimde böle sadece normalde değil :18:

anlıyorum canım benım eskı esımde ole normalde dısarıya karsı efendıydı.banada oyleydı.kımse bole desem ınanmazdı ama elde ettıkce dahada artıyor ıste

hem sizi aldatmış,hem şiddet var daha bir sürü pskolojik sey yasamısssınız bu adam akıılanmazarkdasım haberin ola.yani sen bellisevmişsin baya hemde yani kim sevmez esini ama senin sevgini hak etmiyorsa yolunu çizmişsin aklındaduygundakalmasın onda

barıştınız diyelim ne olur olsa olsa 1 2 ay daha iyi gider sonra y,ne aynı sen calısan birisin su an kimle kalıyorsun bilmiyorum ama ailenin destegini arkana ana baba en degerli varlık hayatda her zaman bosansanda evlensende yani onlara sıgın ve arkana bakma

UNUT ONUDA

anlıyorum canım benım eskı esımde ole normalde dısarıya karsı efendıydı.banada oyleydı.kımse bole desem ınanmazdı ama elde ettıkce dahada artıyor ıste

offf offf çok üzüldüm ya :18: mesela neden küfür ettiğini açıklayım...ben hastaydım ona soğuk davrandım kızmak için bahameler buldum 2 3 saat gönlümü almaya çalıştı devam ettim sonrada küfür etti..arkadaşlarıma anlattım çocuk haklı bunaltma diyip onu haklı buldular...ve bizim yakında nişanlanma durumumuz var.. hata yapmak istemiyorum... mezun olduğumuzda nişan planımız vardı bide:18:

aılem yanımda beraber yasamıyoruz ama hergun beraberız nlar tamamen bıttı sanıyor aylar oncesınde. ama ben hala aynı yerdeyım hastalık gıbı oldu ıste bende sanırım bend takıntı halıne getırdım onu.yanı o bole her bana gelısınde ona ınanmak ıstedım hep. ya nasıl dıyım bı sokulup aglamsı benı ertıyor gozum bısey gormuyor. ılk goz agrım ya kendımı ona adamıstım ben.oyuzden bukadar yıkıldım bılmıyorum.bı suru erkek arkadası olan bırı degıldım .duygularımı cok yasadım onda.bılıorum cok zararlı benım ıcın ama yolda kucuk bebeklerı gorunce ıkımızde dıyoruz keske bole bı cocugumuz olsaydı belkı kurtarırdı evlılıgımızı dıye. o benden bosanmak ıstemıyordu amaaıleler duyunca rezıl olduk ıyıce bıraz daha mılletın agzında sakız olmak ıstemedık ıste.sımdı kımse bılmıor devam ettıgımızı .ama bugun cok kotuyduk bıtıordu hıssettık konusamadık bıle sadece agladık

offf offf çok üzüldüm ya :18: mesela neden küfür ettiğini açıklayım...ben hastaydım ona soğuk davrandım kızmak için bahameler buldum 2 3 saat gönlümü almaya çalıştı devam ettim sonrada küfür etti..arkadaşlarıma anlattım çocuk haklı bunaltma diyip onu haklı buldular...ve bizim yakında nişanlanma durumumuz var.. hata yapmak istemiyorum... mezun olduğumuzda nişan planımız vardı bide:18:

canım belkı bu onuda ustune cok gıtmıssındır oyuzden sıkılmıstır arkadaslarında cocuk haklı demıstır ama tek bı konuya degıl dıger yasadıklarına da bak genel yapısı nasıl hakkında hayırlısı olsun ınsallah

aılem yanımda beraber yasamıyoruz ama hergun beraberız nlar tamamen bıttı sanıyor aylar oncesınde. ama ben hala aynı yerdeyım hastalık gıbı oldu ıste bende sanırım bend takıntı halıne getırdım onu.yanı o bole her bana gelısınde ona ınanmak ıstedım hep. ya nasıl dıyım bı sokulup aglamsı benı ertıyor gozum bısey gormuyor. ılk goz agrım ya kendımı ona adamıstım ben.oyuzden bukadar yıkıldım bılmıyorum.bı suru erkek arkadası olan bırı degıldım .duygularımı cok yasadım onda.bılıorum cok zararlı benım ıcın ama yolda kucuk bebeklerı gorunce ıkımızde dıyoruz keske bole bı cocugumuz olsaydı belkı kurtarırdı evlılıgımızı dıye. o benden bosanmak ıstemıyordu amaaıleler duyunca rezıl olduk ıyıce bıraz daha mılletın agzında sakız olmak ıstemedık ıste.sımdı kımse bılmıor devam ettıgımızı .ama bugun cok kotuyduk bıtıordu hıssettık konusamadık bıle sadece agladık

takıntı olmuş artık gerçektende...kendi bilceğiniz iş milleti boşverde adam sana el kaldırabiliyor uamrım gözündeki aşk perdesi kalkar

çok geçmiş olsun canım... allah biran önce ışığa kavuştursun seni... bu dönemde sana en doğru yolugösterecek olan ailendir.. onlarn tek bir sözünden dışarı çıkma... ve asla onlara sormadan hiçbirşey yapma... ne derlese hemen kabul et... sakın kimseyi dinleme... biz ne biliriz senin ağladığın geceleri yanlız kaldığın saatleri düş kırıklıklarını... biz belki sana destek oluruz o kadar... allaha emanet ol...

saol canım ıyı dıleklerın ıcın..ailemde benım yanımda oldugundan gercekten sanslıyım..

sen doğru kararını vermişsin,çünkü hayat o kadar kısa kihep kavgayla zaman geçmez....böyle erkeklerin değişeceğini sanmıyorum...bundan sonra dişini kime sıkacak acaba?yaşamını böye erkeklerle geçireyim dersen kendin hasta olur çıkarsın...

evet canım haklsıın..tabı canım dış sıkacak ben yokum artık.. annemın soledıgının aynsıını soledın canım..bu ara maclar cok..nasılsa o her macta her olayda kufur edıp bagrıp duruyordur..sınırını bole atar artık..:33:

canım bence sizin işiniz bitmiş..zaten boşanmışsın daha ne? artık onu sil hayatından.zihninden sil artık..sevdiğin seylerı yap kıtap oku gez dolas annenle arkadslarınla takıl ama onu sil aklından..yenı bı hayat senı beklıor..ınan hakettıgın degerı goreceksın..bugunlerıne gulceksın..sadece kendıne bıraz guven.ıradelı ol ve zamana bırak herseyı..zaman herseyı sılıp atacaktr..kendıne guweıp ıradelı ol ve su andan ıtıbaren herseyı degıstr,sil at!!yoksa ömür boyu mutsuz olacaksın arkadasım..benım fıkrım bu..

slm arkadaslar..28 yasındayım suanda 4 aylık evliyim ancak ailemin yanındayım..canım cok sıkkın.dısarıya belli etmemeye calısıorum ama içimde buyuk bır bosluk var..nereden baslasam bılmıyorum aslında..eşimin eskidende sinirli tavırları vardı ama benım yanımda fazla yapmıyordu yada yaparsa özür diliyordu..bende zaten dunden razı afedıyordum yanı..bunun bır gun gelıpte bana yapılacagı aklımın ucundan gecmezdı..

5 yıllık bır ilişki mutlu sona erdi diye sevinirken evliliğimizin daha 1.ayında şiddetli bir kavga ettik..sana sunu yaparım bunu yaparım kes sesını bılmem ne bır suru tehdıt ettı sokak ortasında..kolumu sıktı..bende kolumu cektım sert bır tavırla yapta gorelım kolaydı o kadar dıe karsılık verdım.. genelde bole durumlarda ben susamam yapım deıl cunku ve o da bunu bılıyordu..ağladım çok kırıldım..

Eve geldiğimizde konu acıldı kavgaya kadar ilerledi..dişlerini sıkarak benim üzerime kadar yürüdü..bir sürü hakaret etti.. o gece kavga ettik çok kötü hemde..beni odaya kilitlemeye kalktı.ona karsılık verıyorum ya deliymişim ben! o bana bır vursaymıs ben zaten bayılırmısım..! ben de gdecegımı ailemi arıcamı soledım.ınanmadı tabı.arada gorelim dedi...(cunku aılemı uzmek ıstemedıgımı cok ıyı bılıyor..) ama aradım.! annemler 6 saatlık mesafedeydı ve saat gecenın yarısıydı.annemler yola cıktılar..ailesine de solemısler babası annesı benım anne babamdan once geldı..kısadan anlatayım, babası ogluna kefil oldu olmayacak şöle böle konustu ettiiii aılemı ıkna ettı neyse bız gorunurde barıstık..

Ancak bana yaptıklarını soledıklernı bir türlü afedemedim.daha 1 aylık evliydik.bu yasananlar normalmıydı? bana normalden daha fazla ilgi göstermesini beklerken, kendısını afettırmesını beklerken o hıc bır sey olmamıs gıbı davrandı.haftada 2 gece halı saha macları,bitmek bılmeyen mac ozetleri,saatlerce bılgısayarda oynanan oyunlarla gecırdı zamanını..ve bu sırada ben yanlızdım..hep yanlız..bızım aılelerımız ıstanbulda yasıyordu.askerden geldıkten sonra tam 1yıl iş bulamadı..babam ona ıstanbul dısında ıs buldu. ben burdakı ısımden ıstıfa edıp onun calıstıgı yere gittim.2ay boyunca evdeydım ve hıc tanımadıgım bır sehırdeydım. ben 4 gozle onun gelmesını benımle ılgılenmesını beklerken hep husrana ugradım..

İyı oldugumuz zamanlarda cok ıyıydık.hakkını yemek ıstemem ama onun sınırlenecegı bısey yapmıcaksın o sınırlenınce sen susacaksın.bırde sen sınırlenmıceksın! cunku pasam gerılıyomus.. ancak kendısı trafıge,yolun bozukluguna,araba kullanan dıger ınsanlara,kurallara herseye herseye sınırlenır! ne guzel dımı ya? ancak kendısıde haksızlıga asla gelemez cok hakcı hukukcu sozde! Allahtan korkar bır tek, ama kufurlerınde sureklı Allah kıtap gecer nedense..onun bu yuzunu evlendıkten sonra gormek benı o kadar cok ıgrendırdı kı anlatamam..nekadar guzel saklamıs kendını ınanamadım!! aslında ne aılesı aıleme uyuyordu ne de karakterı bana..bızde ole kavga gurultu olmaz.onlara gore normal tabı.. nasıl sevdım onu bılmıorum..

Bu tarz kavgalarımız cogalmaya basladı.ben onun ekstra ılgılenmesını beklıorum o bana ınat yapıo.. 1kere benım ıcın maca gtmedıgını soledı ınanamadım tabı..onun benı sewdıgıne deger werdıgıne ınanmıordum artık..ama benım ınanmamamda onun ıcın onemlı deıldı..son kavgamız da zaten cok yakın gorustugumuz cocukları olan bır aılenın yanında oldu.cocuga bagrdı elındekı kalemı bırak dıye, bende cocugu kucagıma aldım ona kızdım dıe bana demedıgını bırkamadı.vay ben onu arkadassının yanında nasıl rencıde edermısım? bana nasıl bagrdı anlatamam.bu arada tbı uzerımede yuruo bu arada.sus dıorum sana dıo..bende susmadım tabı.ben senden korkmuorum benı bole susturamazsın dedıkce o delırdı saga sola saldırdı.arkadası araya gırdı onu ıttı yere savurdu neyse bız evden cıktık tabı.arkamdan kufurler hakaretler oooo..ertesı gun babasını aradım bana soz vermıstıya ogluna kefıldıya,neyse geldıler.konustular ama bukezde esım kendısını korumak ıcın sacma sapan eskı konulardan bıseyle bulup anlatmaya benı aılesının yanında yerın dıbıne sokmaya basladı.onu ıstemıorum bıttı benım kafamda demeler ya benım ıstedıgım gıbı olursun yada defolur gdersın demeler asağlamalar hakaretler..bende gtmyı tercıh ettım! babasına bakıorum baksana bana neler soluo dıorum,bana boswer sen onu sınırınden soluo dıo..ben sınırımden solım o lafları ozaman dıorum,susuo..en sonunda bana sana acıdıgım ıcın evlendım demezmı? Allaha sukurde acınacak bı halım yok hem maddı hem manevı..onun ısını bıle babam buldu ona yanı..
neyse en sonunda aılemı aradım..babamın bana o sehırde zar zor buldugu işimden yıne ıstıfa edıp aılemle dondum..aılemı aramamam konusunda benı uyardılar.telefonumu aldılar.buldum aradım ama. ailem geldı aldı benı.sımdı bosanıcaz insallah..
sımdı onu dusundukce sınırlenıorum hırslanıorum ama uzuluorumda..uzuldugum ıcın kendıme kızıorum ama yınede onun bu benım ıcın soledıklerı bana ılgısızlıgı gdersen gt dmelerı kısacası bana deger wermemıs olmaması benı cok uzuo..ben onun ıcın burdan ıstıfa ettım onun oldugu ıle gıttım.ordan yıne ıstıfa ettım suan burdayım .işsizim..babam onun ıcın rıca mınnet ıs y-ayarladı ona cok ıyı bır fabrıkada..sadece yazıklar olsun dıorum..Allah acısını cıkarsın dıorum..burada anlattım, benım durumumda olupta evlenmeyı dusunen arkadaslar bır daha dusunsun ıstıorum..

canım çok geçmiş olsun..bende 6 yıllık evliliğimi bitiriyorum inşallh.Çocuk olmadan böyle birşety yapmanız çok doğru. bizde ilk aylardan itibaren sizin anlattığınız gibi kavgalar yaptık eşimle.hep bi bahane bulup barıştırdılar. benim ailem bana destek olmadı hiç. ne güzel senin ailen destek veriyormuş.r sizin çocuğunuz yok çocuk yapın bu kavgalar olmaz dediler buna inanarak çocukda yaptık ama kavgalarımız daha da büyüdü. şimdi hiç bir suçu günahı olmayan kızımızında hayatıyla oynadığımızın farkındayım ama iş işyten geçti. bende 2 gün önce boşanma davasını açtım. ALllahın izniyle en kısa zamanda boşancaz. ben kötü tecrübelerime dayanarak ne gelirse gençlikte ve çocuk yokken gelsin diyorum. huylu huyundan vazgeçmiyor bunu geçte olsa anladım.
canım hakkında hayırlısı..

canım çok geçmiş olsun..bende 6 yıllık evliliğimi bitiriyorum inşallh.Çocuk olmadan böyle birşety yapmanız çok doğru. bizde ilk aylardan itibaren sizin anlattığınız gibi kavgalar yaptık eşimle.hep bi bahane bulup barıştırdılar. benim ailem bana destek olmadı hiç. ne güzel senin ailen destek veriyormuş.r sizin çocuğunuz yok çocuk yapın bu kavgalar olmaz dediler buna inanarak çocukda yaptık ama kavgalarımız daha da büyüdü. şimdi hiç bir suçu günahı olmayan kızımızında hayatıyla oynadığımızın farkındayım ama iş işyten geçti. bende 2 gün önce boşanma davasını açtım. ALllahın izniyle en kısa zamanda boşancaz. ben kötü tecrübelerime dayanarak ne gelirse gençlikte ve çocuk yokken gelsin diyorum. huylu huyundan vazgeçmiyor bunu geçte olsa anladım.
canım hakkında hayırlısı..

saol canım..dogru soluorsun huylu huyundan vazgecmıor.sızın gıbı tecrubelı ınsanlardanda bunları duyunca acı ama gercek sevınıorum gercekten..Allah yolunuzu acık etsın ınsallah..kızınızla cok mutlu olmanızı kalpten dılıyorum..

Arkadaşım boşver üzme kendini demek çok kolay biliyorum ki üzüleceksin tabiiki onca yıl sevmişsin o adamı !
Ama şükret kurtuluyorsun hadi ya çocuğunuz olduktan sonra çıksaydı bu yüzü ortaya dahada zor olurdu belki ayrılmak ozaman.
Herşeyde varmış bi hayır, Öğrenmen gereken ve dahada güçlü biri olabilmen için bu şekilde tecrübe edinmen gerekmiş.

Unutma, senden kıymetli değerli kimse olamaz bu dünyada :)
bundan sonra hep gül mutlu ol inşallah...

Back
X