• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanıyorum..

alex konyu açanın sen olduğunu görünce dondum kaldım resmen.
evlenen 2011 gelinleri topiğinden hatırladım seni.
bu kadar emek verilip özenerek kurulan bir yuvanın, bu kadar kolay yıkılmasına gerçekten üzüldüm.
ama aldığın karar da seni desteklediğimi söylemek isterim. sana yapılanların alttan alınacak ya da beklenecek bir durumu olmadığını düşünüyorum. gerçekten çok güçlü bir kadınsın ve umarım içinde bulunduğun durumu en az hasarla bir an önce atlatırsın.

alex konyu açanın sen olduğunu görünce dondum kaldım resmen.
evlenen 2011 gelinleri topiğinden hatırladım seni.
bu kadar emek verilip özenerek kurulan bir yuvanın, bu kadar kolay yıkılmasına gerçekten üzüldüm.
ama aldığın karar da seni desteklediğimi söylemek isterim. sana yapılanların alttan alınacak ya da beklenecek bir durumu olmadığını düşünüyorum. gerçekten çok güçlü bir kadınsın ve umarım içinde bulunduğun durumu en az hasarla bir an önce atlatırsın.

evet canım aynen benim :(
maalesef böle kötü bir tecrübe yaşadım hayatım..ama duramazdım yanı bu kadar haksızlığa rağmen.. iyi dileklerin için saol canım..

Dün boşanan bir insan olarak hakkınızda hayırlısını dilemekten başka elimden bir şey gelmiyor maalesef..
Vicdanın rahatsa yapabileceklerimi yaptım diyorsan Allah yolunu bahtını açık etsin, pişmanlık yaşatmasın..Ama henüz yuvanı bozmamak için yapabileceklerin varda inat gurur tutuyorsa yap için rahat olsun o zaman dönüp arkana bakmazsın..

Dün boşanan bir insan olarak hakkınızda hayırlısını dilemekten başka elimden bir şey gelmiyor maalesef..
Vicdanın rahatsa yapabileceklerimi yaptım diyorsan Allah yolunu bahtını açık etsin, pişmanlık yaşatmasın..Ama henüz yuvanı bozmamak için yapabileceklerin varda inat gurur tutuyorsa yap için rahat olsun o zaman dönüp arkana bakmazsın..

aynen katılıyorum içinde acaba şunu da yapsam düzelir miydi? diyecek bir şey yoksa arada özlüyorsun insan olan hallerini:37:
ama her gün ağlamaktan, sinir hastası olmaktan iyidir...

Talım bazan insna seçimlerinde yanılabiliyor. Bende ilk evliliğimde yanılmıştım seninki gibi kısa sürmüştü. Balık bastan kokar. Ruhen belli bir olgunluğa ulaşamamış arkadaş. Bırak gitsin. Sen yoluna bak.. Dilerim bundna sonra sseçimlerin doğruı olur.

canım hayırlsı olsun hakkında..inşallah bundan sonra karsına değerini bilen biri çıkar..

Talım bazan insna seçimlerinde yanılabiliyor. Bende ilk evliliğimde yanılmıştım seninki gibi kısa sürmüştü. Balık bastan kokar. Ruhen belli bir olgunluğa ulaşamamış arkadaş. Bırak gitsin. Sen yoluna bak.. Dilerim bundna sonra sseçimlerin doğruı olur.

evet canım bende yanıldım malesef..inşallah allah doğru ınsanlarla karsılastırır canım.. saol yorumun için..

Ne yazıkı erkekler geç olgunlasıyor.. Hatta bazı erkekler hiç olgunlaşamıyor..

maalesef öle canım..

Back
X