- Konu Sahibi afrikalikezban
-
benim bir yakınımdan bahsetmek istiyorum;
Gönül rızası ile evlenmeyi düşündüğü kişi ile aslında tam ilişkiyi amaçlamadan, kızlık zarını kaybetti. yıllarca evleneceği günü bekledi, adam sorumsuz, adam umursamaz, adam kendinden başka kimseyi düşünmeyen birine dönüştü. yakınımı aldatmaya hatta bunu onun gözünün önünde yapmaya başladı, yakınım buna bile razı oldu ki sadece üzerinde ki bu ağırlığı atsın yeterki beni içinden çıkılmaz bu durumdan kurtarıp en azından bir nikah kıyıp daha sonra isterse boşansın ümidi ile peşini bırakmadı..iki yıl ağır depresyon ilaçları ve tedavisi ile ayakta durabildi yaklaşık 17 kilo kaybetti..bir akşam işten dönerken otobüsle (adamın evinin önünde güzergah) adamın evinde bir kalabalık, adam normalde yalnız yaşayan birisi,ailesi yurt dışında yaşıyor. otobüsten inip gizleniyor vee kalabalığın ortasında o adamın düğününe şahit oluyoracı günler bitmiyor, delirme noktasına kadar geliyor.yalnız çaresiz ve hayattan kopmuş yıllar geçiriyor.
evet yakınım bugün başka biri ile evli ve Allah bağışlasın bir evladı var..nasıl mı? kızlık zarı operasyonu geçirerek, kendinin bin yıl geçse unutamayacağı, hergün Allaha affetmesi için yalvararak geçirdiği günlere sahip bir hata ile ve hala o kocaman vicdan azabıyla yanıp tutuşarak ama düzenli güzel bir aile hayatına sahip vaziyettte yaşamakta.
Lütfen biraz empati, bazen içinde bulunduğunuz durumun içine, ne şartlarda nasıl geldiğinizi siz bile anlamayabilirsiniz..
ben karsımdakı ınsanı kendime olan saygımdan dolayı kandırmaktan korkarım aslında.. diktirdi, el degmemıs gonca olarak eşine kendıne rahatlıkla sunabılır arkadasın... erkekler bunu hak edıyor burası çok dogru, ama kendıme olan saygım bunu asla hak etmıyor maalesef..Merhaba kızlar burdakı butun arkadasların stresını sıkıntısını cok ıyı anlıyorum ben ve arkadasım sızın gıbı cozum arayanlardandık ve arkadasım bugun sabah 25 dakıkalık bır operasyonla kurtuldu ...
Doktor adı veremem unlu bır doktor hatır gonul olayıyla hallettı bu ıslemı ... sadece dıyecegım tek sey sakın korkmayın arkadasım hemen kendıne geldı tabı narkozun etkısı 1,5 saat kadar surdu suandada cok ıyı ...
sormak ıstedıklerınız varsa sorun yanıtlıyayım ...
Merhaba kızlar burdakı butun arkadasların stresını sıkıntısını cok ıyı anlıyorum ben ve arkadasım sızın gıbı cozum arayanlardandık ve arkadasım bugun sabah 25 dakıkalık bır operasyonla kurtuldu ...
Doktor adı veremem unlu bır doktor hatır gonul olayıyla hallettı bu ıslemı ... sadece dıyecegım tek sey sakın korkmayın arkadasım hemen kendıne geldı tabı narkozun etkısı 1,5 saat kadar surdu suandada cok ıyı ...
sormak ıstedıklerınız varsa sorun yanıtlıyayım ...
Bence bu ameliyatı yaptıran kızları değil, onları buna mecbur eden zihniyeti kınayın...
Oğullarınızı gayet rahat yetiştiriyorsunuz, her şeye hakları varmış gibi. Keşke bunun yerine, onu sevip beraber olan kızın da birilerinin evladı olduğunu ve Tanrının bu günah konusunda kız erkek ayrımı yapmadığını anlatsanız.
Kuranda bu işin günahi ve cezasi erkeğe de kadina da aynidir. O zamanin şartlarında ikisine de 100 kirbactir cezasi.
Erkeğin elinin kiri diye erkek bu halti yedikce sirti sivazlanir ama kadin yapinca sanki dünyanın civisini cikarmis gibi gorulur.
Kurana gore bu işi evlenmeden yapan erkek bakire kiz alamaz. Kiz da ayni şekilde bakir erkekle evlenemez.
Herşeyi kurana gore yargilamayi bilirsiniz işinize gelmedimi gormezseniz kurani.
Buradaki kimseyi yargilama hakkiniz yok sizene Allahin isine ne karisiyorsunuz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ogullarinizi adam gibi yetiştirin. Erkek çocuk olduğu zaman sanki dünyanın en kiymetli yaratigiymis gibi davraniyosunuz sonra o erkek çocuk başkasinin kiz evladini koynuna alirken de sonra kullan at gözüyle ilişkiler yasarken de evleneceği zaman kendisi çok temizmis gibi bakire kiz ararken de dünyanin en kiymetlisi sanıyor. Sonra kizlarimiz kardeşlerimiz bu hallere düşüyorlar. Bir de hemcinslerinizi kiniyorsunuz yazik.
Abim kardeşim bir kizin gunahina girerse girmişse, baskasi tarafından kandirilmayi da hakeder. Abim kardeşim nefsine hakim olmuşsa allah da ona kendisi gibi birini inşallah nasip eder.
Ne ekersen onu biçersin. Çalma kapiyi çalarlar kapini demişler. Birisinin canini yakarsan gün gelir senin de canin yanar neden diye sorgulayamazsin.
Allah herkesin niyetine gore versin.
yazık bir şarkıda geçiyordu
git beynindeki patlak zarı diktir diyordu ne doğru
Ne zaman diktiriyorsun ...
zorla yapmadı heralde tecavüze ugramadınızonlar da ahlaksız siz de ahlaksızsınız toplmumn da ahlakını bozdunuz bunu yaptıgına utanacagınaıza gelip buraya yazıyorsunuz.Bi de kolay ameliyat diyorsunuz insanları teşvik ediyorsunuz ve etkiliyorsunuz.Sizin gibi beyinsizler diktirip diktirip yatarsınız herkesin altına
benim böyle yalanlara ihtiyacım olacak kadar kendime saygım var ama sizin dikiş nakış setine baya ihtiyacınız olacak saygısız!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?