Menopoz Kizlik kani

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
Dalga gcme lutfen ciddi bisy soruyorum ya

Erkek ailesinin Loko-Malaşit reaktifi üzerine falan bilgisi yoksa -ki kara cahiller belli ki, muhtemelen yok- kanın nerenizden çıktığını tespit edemezler. Bir de ciddi ciddi soruyorsunuz. Herhangi bir insanın bu zekayla bu yaşa kadar gelebildiğine inanmak istemiyorum. Lütfen fake olun.

ilk eşinle birlikte olmadın mı canım daha önce kimseyle birlikte olmadıktan sonra zaten eşin kan geldi deyiversin
Bak öyle çok kan gelmiyor zaten hatta bende bir yerimiz kesilir sonra kabuk tutar onu kaşırken kabuğu kopartırız ya heh öyle bi kan gelmişti
Yahu ne sağ düşünceli bir aileye gelin gidiyorsun sen
Emin misin evlenmeye
Şimdi böyleyse daha sonrasını düşünmek bile istemiyorum

Acip goster bile derleeer onlr
Kendinle çelişiyorsun. Şuan böyle diyeceğini tahmin ettiğin bir aile ise çarşaf isteyeceklerini yeni öğrenmen çok ütopik bir şey.
Ayrıca gerçekten daha önce münasebette bulunmayıp düğün günü de adetli olsan, adet olduğunu göster dediklerinde gerçekten gösterecek miydin kirli kirli, kanıtlamak için? Nereden tutarsan tut iğrençlik akıyor konudan 😒
Olayı çözecek kişi nişanlın ama sen çarşaf gösterip kendini küçük düşürmeye kararlısın. 🤷🏻‍♀️

Erkek ailesinin Loko-Malaşit reaktifi üzerine falan bilgisi yoksa -ki kara cahiller belli ki, muhtemelen yok- kanın nerenizden çıktığını tespit edemezler. Bir de ciddi ciddi soruyorsunuz. Herhangi bir insanın bu zekayla bu yaşa kadar gelebildiğine inanmak istemiyorum. Lütfen fake olun.
Fake falan dgilim vicuttaki kan bekleyince kahverengi soruyo bn oyuzdn anlasilirmi diye sordumm

Kendinle çelişiyorsun. Şuan böyle diyeceğini tahmin ettiğin bir aile ise çarşaf isteyeceklerini yeni öğrenmen çok ütopik bir şey.
Ayrıca gerçekten daha önce münasebette bulunmayıp düğün günü de adetli olsan, adet olduğunu göster dediklerinde gerçekten gösterecek miydin kirli kirli, kanıtlamak için? Nereden tutarsan tut iğrençlik akıyor konudan 😒
Olayı çözecek kişi nişanlın ama sen çarşaf gösterip kendini küçük düşürmeye kararlısın. 🤷🏻‍♀️
Ya mecburuz diyoruz

ilk eşinle birlikte olmadın mı canım daha önce kimseyle birlikte olmadıktan sonra zaten eşin kan geldi deyiversin
Bak öyle çok kan gelmiyor zaten hatta bende bir yerimiz kesilir sonra kabuk tutar onu kaşırken kabuğu kopartırız ya heh öyle bi kan gelmişti
Yahu ne sağ düşünceli bir aileye gelin gidiyorsun sen
Emin misin evlenmeye
Şimdi böyleyse daha sonrasını düşünmek bile istemiyorum
Biliyorum az gldini sadece kan kahverengi oldugu icin anlsilir diye korkuyoruz

Eski konuna baktım istemsizce el gidiyor işte merak , sevgilin ilk gece mutlaka ama mutlaka içine boşalmak istiyordu hani hap alıp saklasan evi didik didik edip bulacaktı o işi ne yaptınız hayaller gerçek oldu mu
Bir de kendi kanınız olursa tabi kahverengine döner bakire bir kız bulup 3 kere zar patladı kızlık kanı aktı diyip sağ avuç içini kesip çarşafın tam ortasına akıtırsanız pembik kalır

Biz cgricaz onlari nemli olcak ozamanda hem nerden bulucam ben
Valla aklıma bir şey gelmiyor ben bilmiyorum zaten kızlık kanı hangi renk oluyor ama kuruyan kan her türlü kahverengimsi olur diye düşünüyorum sonuçta kutsal kan değil ki bu çıktığı renk tonunda kalsın. Fake misiniz bilmem ama kızlığı belirleyen şey o zar ya da kan değil zaten. Kaynananız keşke bunu isteyeceğine size güvense ama sizi kınamıyorum yanlış anlamayın kadın olmak zor iş biliyorum

Eski konuna baktım istemsizce el gidiyor işte merak , sevgilin ilk gece mutlaka ama mutlaka içine boşalmak istiyordu hani hap alıp saklasan evi didik didik edip bulacaktı o işi ne yaptınız hayaller gerçek oldu mu
Bir de kendi kanınız olursa tabi kahverengine döner bakire bir kız bulup 3 kere zar patladı kızlık kanı aktı diyip sağ avuç içini kesip çarşafın tam ortasına akıtırsanız pembik kalır
Dalga gcmeyin

Kesinlikle... Kişi yaşamış ise bilir rengini tonunu miktarını...
Bence fake...
Resmen bilgi almaya çalışıyor.
Bende bunu yazacaktım madem yaptın bilmen lazım herşeyi niye soruluyor,
Birde böyle ailesi olanlar tutun kendinizi yada sevgiliniz korusun gerekeni yapsın kızla yaramazlık yaparken iyiydi.

Yok artık hala çarşaf olayı varmı şu zamanda 😏 ayrıca eşin söylesin annesine biz yaptık diye, göstermek zorunda değilsin çarşaf falan çok saçma yaa .

Acip goster bile derleeer onlr
Kızım kusura bakma kendini bu kadar düşürürsen yarın kocan seni dövdüğünde de sesini çıkaramazsın aptal olma. Nereye bakıyorlar ya yok artık nerede yaşıyorsun sen mağarada mı kaldı mı kendini bu kadar ezdiren kız ya aptal olma çıkar dişini en başından bu ne eziklik ya. Seni yargılamak bşze düşmez bi halt yemişsin bunu kocanda biliyor sonuçta gerisinin hiçbşr önemi yok en fazla söylenir dururlar ki söylensinlerde sen kulaklarını tıkadıktan sonra kocan sana destek olduktan sonra gerisinin hiçbir önemi yok. Ezdirme kendini ya aptal olma. Çarşaf mı kaldı bu devirde ya. Hem eşin emin ol biliyordur erkeklerin en iyi bildiği şeylerdir seni kandırıyor belli ki yeme bunları. Sabah yıkamaya attım çarşafı de adetliyim de gösterme ne münasebet ya kimseye özelini mahremini göstermek zorunda değilsin

Ya gostermek zorundayiz sadece anlasilirmi diye korkuyoruz biz hc bisu dyemeyiz
Üstelik neyinden korkuyorsunuz yabancıyla değil eşinizle birlikte olmuşsunuz. Anlarlarsa anlasınlar. Anlarlarsa eşiniz biraz erkek olsun doğruyu söylesin tamam sizin aileniz zor duruma düşer ama o kadarınada katlanın artık madem yaptınız bir şey

X